California State University, Chico - College of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a College of Business

Elkészítjük a tanulókat, hogy a munka kész.

Karunk, a személyzet, a tudományos programok és tanórán kívüli tevékenységek mind hozzájárul a diákok, hogy a készségek, ismeretek, és intézkedések a siker.

Kínálunk számos kiváló programok, hallgatói szervezetek, valamint oktatók és dolgozók. Adunk a diákok a lehetőséget, hogy megtanulják a készségek és ismeretek, amelyek segítenek nekik abban, hogy a munka-kész és pozitív közreműködők a közösség.

Itt megtanulják a tudás, készségek, kitartás, és az ellenálló képesség, amelyek megszerzéséhez szükséges nagy karrier. Mi kiváló támogatást; megközelíthető kar, a szakértői mentorok és tutorok, és segítőkész személyzet. Így csatlakozhat hozzánk, és hogy a kíváncsiság, az energia és a szándék, hogy ez a legjobb. Szeretnénk, hogy veled dolgozni.

Mi diákok megtalál

Egy kiváló üzleti Program

Egy hét főiskolák és az otthon a legnagyobb nagy a Chico State egyetemen, a College of Business egyik mindössze 15 százaléka az összes üzleti iskolák világszerte, amelyek megfelelnek a magas akkreditációs szabványok által meghatározott Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business (AACSB International ). Mi elismerten vezető szerepet tölt be a tanítás kiválóság, gyakorlati kutatások, és diákmunka készségét.

Hihetetlen Aláírás Programok

A aláírás programok kitűnjön a versenyt, és széles körben elismert, néhány a legjobb. Ezek a diákok a lehetőséget, hogy fejlesszék képességek fejlesztésén személyesen és szakmailag miközben megtámadta a helyi, regionális és országos versenyeken, dolgoznak a közösségi projektek, szakmai, kutatási projektek professzorok, és így tovább.

Bevont és dedikált Alumni

A diákok szeretik a College of Business, és alumni elszántságuk átlátszik események, mint a vezetők a Campus, szolgálva a mi üzleti tanácsadó testület, és egyre Tower Society tagjainak, hogy támogasson minket, és adja vissza.

A biztonságos és támogató tanulási környezet

Személyes figyelmet a kar, a személyre szabott tanulmányi tanácsadás és aktív hallgatói klubok biztosítják a személyes kapcsolat a hallgatók és oktatók. Nemzetközi diákok által támogatott gondoskodó személyzet, amely elkötelezett ahhoz, hogy a Chico tapasztalhatja, hogy ápolják egy életen át.

Helyszínek

Chico

California State University, Chico - College of Business

Address
College of Business
California State University, Chico
Tehama Hall 301

95929-0081 Chico, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 530-898-6271

Akkreditáció

AACSB Accredited

Programok