Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

Üdvözöljük a College of Business

Elkészítjük a tanulókat, hogy a munka kész.

Karunk, a személyzet, a tudományos programok és tanórán kívüli tevékenységek mind hozzájárul a diákok, hogy a készségek, ismeretek, és intézkedések a siker.

Kínálunk számos kiváló programok, hallgatói szervezetek, valamint oktatók és dolgozók. Adunk a diákok a lehetőséget, hogy megtanulják a készségek és ismeretek, amelyek segítenek nekik abban, hogy a munka-kész és pozitív közreműködők a közösség.

Itt megtanulják a tudás, készségek, kitartás, és az ellenálló képesség, amelyek megszerzéséhez szükséges nagy karrier. Mi kiváló támogatást; megközelíthető kar, a szakértői mentorok és tutorok, és segítőkész személyzet. Így csatlakozhat hozzánk, és hogy a kíváncsiság, az energia és a szándék, hogy ez a legjobb. Szeretnénk, hogy veled dolgozni.

Mi diákok megtalál

Egy kiváló üzleti Program

Egy hét főiskolák és az otthon a legnagyobb nagy a Chico State egyetemen, a College of Business egyik mindössze 15 százaléka az összes üzleti iskolák világszerte, amelyek megfelelnek a magas akkreditációs szabványok által meghatározott Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business (AACSB International ). Mi elismerten vezető szerepet tölt be a tanítás kiválóság, gyakorlati kutatások, és diákmunka készségét.

Hihetetlen Aláírás Programok

A aláírás programok kitűnjön a versenyt, és széles körben elismert, néhány a legjobb. Ezek a diákok a lehetőséget, hogy fejlesszék képességek fejlesztésén személyesen és szakmailag miközben megtámadta a helyi, regionális és országos versenyeken, dolgoznak a közösségi projektek, szakmai, kutatási projektek professzorok, és így tovább.

Bevont és dedikált Alumni

A diákok szeretik a College of Business, és alumni elszántságuk átlátszik események, mint a vezetők a Campus, szolgálva a mi üzleti tanácsadó testület, és egyre Tower Society tagjainak, hogy támogasson minket, és adja vissza.

A biztonságos és támogató tanulási környezet

Személyes figyelmet a kar, a személyre szabott tanulmányi tanácsadás és aktív hallgatói klubok biztosítják a személyes kapcsolat a hallgatók és oktatók. Nemzetközi diákok által támogatott gondoskodó személyzet, amely elkötelezett ahhoz, hogy a Chico tapasztalhatja, hogy ápolják egy életen át.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

California State University, Chico - College of Business

A CSU, Chico MBA program üdvözli alkalmazások a hazai és a nemzetközi diákok, akik motiváltak, hogy megtanulják a készségek és ismeretek, amelyekre szükségük van, hogy si ... [+]

A College of Business at California State University, Chico kínál posztgraduális üzleti képzések törekvő és a munka az üzleti szakemberek. A diákok idézik az iskola erős regionális hírnevét, a hangsúlyt a fejlesztési csapatmunka, és a tantervet, amely fejlesztésére összpontosít, a gyakorlati készségek azok kiválasztásának okait, hogy folytassa a posztgraduális üzleti diplomáját a Chico State.

A CSU, Chico MBA program üdvözli alkalmazások a hazai és a nemzetközi diákok, akik motiváltak, hogy megtanulják a készségek és ismeretek, amelyekre szükségük van, hogy sikeres lesz a vezetők. Bár egyes üzleti tapasztalat javasolt, ez nem szükséges, és a diákok nem kell egy egyetemi üzleti mértékben. Diákok, amelyek nem rendelkeznek egy egyetemi üzleti mértékben kell venni egy sor kurzusok, hogy felkészüljenek a posztgraduális üzleti program.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Chico
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

MBA Program International Student Testimonial