California State Polytechnic University Pomona College of Business Administration

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Cal Poly Pomona Üzleti Igazgatási Főiskolája egy AACSB-International akkreditált intézmény, amely elkötelezett amellett, hogy a hallgatóknak tudást, készségeket és tapasztalatokat nyújtson ahhoz, hogy globális vezetővé váljanak.

A Gazdasági Főiskola lesz a választott iskola a nagy teljesítményű hallgatók számára, akik kihívást jelentő politechnikai környezetet keresnek, és az ipar vezetői számára, akik tehetséges munkavállalókat keresnek.

A Főiskolát elismerték az élvonalbeli, a tanulás által végzett tudományos programok eredményeként karrier-orientált, innovatív problémamegoldók, hatékony kommunikációs készségekkel. A posztgraduális és az egyetemi tantervek a globális üzleti közösség gyorsan változó igényeit fogják kezelni, miközben elősegítik az üzleti kihívások etikai megközelítését.

A tantermi tanuláson túl az akadémiai és szakmai kiválósági központok laboratóriumként szolgálnak különféle hallgatóink és oktatóink számára, és értékes források lesznek közösségi partnereink és iparági vezetőink számára.

Helyszínek

Pomona

Address
W Temple,3801
91768 Pomona, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok