Hivatalos Leírás

106425_10-6-17_CSU_589x325.jpgA Sonoma Állami Egyetem a Kaliforniai Állami Egyetem Rendszerének egy campus.

Kaliforniai premier borvidékén, San Francisco-ból északra 1 órával, Sonoma állam egy kis campus nagy ötletekkel. A szellemi és személyes fejlődést, a vezetési lehetőségeket és a technikai tudást elősegítő tradícióval az SSU barátságos, biztonságos és informális légkört kínál a gyönyörű campus környezetben. Jelenleg az egyetem lakhelye a diákoknak mind a lakó-, mind a lakossági lakosztály stílusú létesítményeket foglalja magában.

Míg az SSU általánosan elfogadja az összes szakképzett diákot, akik a középiskolákban alkalmazzák a szolgáltatási területet, a diákok 80 százaléka és a junior transzfer diákok 55 százaléka érkezik az északi-öbölbeli régióból. Az egyetem hallgatói testületének 34 százaléka az egyik legnagyobb lakossági egyetem a Kaliforniai Állami Egyetemen.

Tudományos profil

Az SSU oktatási tapasztalata elősegíti az intellektuális, kognitív, társadalmi és személyes fejlődést. A kar és a személyzet együttmûködõ kapcsolatokat ápol a diákokkal és egy olyan oktatást, amely az etikai kutatás, a polgári szerepvállalás, a társadalmi felelõsségvállalás és a globális tudatosság elımozdítását egy tudományos akadémia szilárd alapjaival kombinálja. Sok osztály átlagosan kevesebb, mint 40 hallgató, lehetővé téve a szoros kölcsönhatás a hallgatók és a kar.

Az SSU elkötelezettségét fejezi ki a diákok végzős hallgatói számára, akik képesek kritikusan és etikusan gondolkodni és hatékonyan felhasználni az információs technológiát. A tanterv nagy részében erőteljes lépés mutatkozik, hogy a 21. századi munkahely igényeire felkészítse a tanulókat.

Akkreditáció

A Sonoma Állami Egyetemen akkreditálták az Iskolák és Főiskolák Nyugati Szövetsége (WASC) és a California State Board of Education. Az Oktatási Iskolát a CCTC és az NCATE állami és nemzeti szinten akkreditálja. A Business and Economics iskolát az AACSB-International, a Szövetség akkreditálja az Advance Collegiate School of Business-hez. Számos tanszék és program egyénileg akkreditált.

SSU

Alumni Egyesület

alt = "Az SSU aktív Alumni Egyesület, amely folyamatos kapcsolatot tart fenn az egyetem és 53 ezer alumnija között, támogatva az oktatási projekteket, programokat és tevékenységeket annak érdekében, hogy tovább folytassa a kapcsolatot a hallgatókkal egyetemükön.

Díjak és kitüntetések

Az egyik legkeresettebb egyetem a CSU rendszerében, és rendszeresen "Best Regional University" -nek nevezte el az US News

Épületek és tanulási központok

A Jean és a Charles Schulz Információs Központot Charles Schulz és a felesége, a Peanuts rajzfilm alkotója kapta. A CSU rendszer egyik legnagyobb könyvtára és Kalifornia állam több mint 400 000 kötetével rendelkezik. Egyedülálló 750,000-es méretű automatizált letöltési rendszer az ország mindössze négy országának egyike. Megtalálható továbbá egy értékes gyűjtemény Jack London írásairól, eredeti levelükiről és emlékezetéről.

A fenntartható építési módszerek magas színvonalú kialakításával rendelkező 59 ezer négyzetméteres szabadidős központ a legmodernebb aerob berendezést, a mászófalat, a testmozgást és a táncstúdiókat, a két tornatermet, a súlyemelő és a gépteret, az öltözőket, és egy gyógyfürdő. Az úgynevezett "épület, amely tanít", a Környezettechnológiai Központ olyan fenntartható építészeti és energiahatékonysági demonstráció, amely csak a hasonló struktúrák energiájának 50% -át fogyasztja.

A vadonatúj 130 ezer négyzetméteres hallgatói központunk 2013 novemberében nyílt meg. A diákoknak, mint például a nappalinak területeket és programokat tartanak; éttermek, köztük a konyhák, a Weyden Brewster, a Café és a Lobo, valamint az egyetem boltja, a HUB, a diák tevékenységi hivatala, a találkozó- és rendezvénytermek, a Copy Center és a campus posta az első két szinten. A harmadik emeleten található a bálterem, tárgyaló- és rendezvénytermek, Overlook étterem, konferencia és rendezvény szolgáltatások, lakhatási és konyhaművészeti irodák.

A Zöld Zenei Központot a világ egyik nagy koncerttermévé helyezték, és a Massachusetts-i Tanglewood-i Seiji Ozawa Csarnok után modellezte (a Boston Szimfonikus Zenekar nyári otthona).

Az Igazságügyi Mérnöki Tudományos Laboratóriumok a számítógépes és mérnöki tudományok kutatásának és oktatásának legmodernebb berendezéseit foglalják magukban. A diákoknak egyedülálló lehetőségeik vannak a területen működő csúcstechnológiai vállalatokkal való együttműködésre.

Az egyetem a közelben található 450 hektáros Fairfield Osborn Preserve és a Mendocino megyei 3.200 hektáros Galbreath Wildland Preserve tulajdonában van és működik. Mindkettő jelentős lehetőségeket kínál a természettudományi kutatások számára ritka a diákok számára.

Fokozat / Programajánlatok

Az egyetem kilenc hitelesítő programot és nyolc egyetemi és diplomás bizonyítványt nyújt. Az alapfokú oktatási hitelesítő programok az oktatásban több tantárgyat, többszörös BCLAD tárgyat, egy témát, adminisztratív szolgáltatásokat, olvasási / nyelvi műveket (bizonyítványt vagy szakembert), speciális oktatást (enyhe / közepes vagy közepes súlyú) és tanulói személyzeti szolgáltatásokat Osztály).

Az egyetem hat iskolából áll: Művészet és humán, üzleti és közgazdasági, oktatási, kiterjesztett

Diákélet

Lakossági életosztály és a Diákvezetési Központ, a részvétel

Több mint 100 klub és szervezet áll az érdeklődők széles skálájához az etnikai és nemzetközi érdeklődéstől a különleges hobbi és célokig.

A társult hallgatók által támogatott közösségi szolgáltatási program, a JUMP (Join Us Making Progress) lehetőséget kínál a diákoknak arra, hogy számos önkéntes programban szolgáljanak, és az oktatásukhoz kapcsolódó tapasztalatokat szerezzenek. A sok JUMP projekt közül néhányan elfogadják a nagyszülőt, tanulmányi barátaikat, a Bodega Bay házi feladat projektet, és a nem-populáris embereket szolgálják.

97620_85407_ExtendedEducationLogo.jpg

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

EMBA

California State University Sonoma

A Kaliforniai Állami Egyetem Üzleti és Gazdaságtudományi Iskola, Sonoma (Sonoma Állami Egyetem) négy AACSB-akkreditált MBA programozási lehetőséget kínál, köztük a Sonoma ... [+]

A Kalifornia Állami Egyetem Üzleti és Gazdaságtudományi Iskola, Sonoma (Sonoma Állami Egyetem) négy AACSB által akkreditált MBA program opciót kínál:

Sonoma Executive MBASonoma Executive MBA a Bor üzletágbanSonoma MBASonoma MBA a Wine Business

A Sonoma MBA-k rugalmas munkarendben kerülnek megrendezésre, melyet a szakemberek számára terveztek. Programjaink 50-50 hím-nő arányt mutatnak. A diákok különböző ágazatokban képviselik a különböző iparágakat, köztük a számvitel, az energia, a kormányzat, a szállítás, az alkoholos italok, a fogyasztói csomagolás, a kiskereskedelmi tanácsadás, a pénzügyi szolgáltatások, a nonprofit, a technológia, a szórakoztatás és az egészségügy.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Rohnert Park
November 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Address
East Cotati Avenue,1801
94928 Rohnert Park, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok