Carlson School of Management, University of Minnesota

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

Mi a Carlson School of Management egyaránt elkötelezettek a képzelet, az elköteleződés és ambíció. Alapul a Testvérvárosok Minneapolis és St. Paul, elhelyezett a University of Minnesota, a Carlson School egy vezető üzleti oktatás és a kutatás. A mi megközelítésünk csatlakozik a diákok egyedülálló tapasztalati tanulási lehetőségeket, dinamikus nemzetközi oktatási programok, valamint a vibráló vállalkozások hálózata az egész állam, és azon túl.

A Carlson School ruházza fok a teljes alapképzés (BSB), a Master of Business Administration (MBA), Master of Számvitel (MACC), a Master of Science in Business Analytics (MSBA), a Master of Business Adózás (MBT) Master of Finance (MS-Finance), a Master of Human Resources and Industrial Relations (MA-HRIR), a Master of Supply Chain Management (MS-SCM), valamint a doktori képzés, valamint a biztosító számos vezetői szinten folyamatos képzési lehetőségeket.

Célunk

Inspiráló és lehetővé teszi az egyének és szervezetek számára, hogy hozzon létre egy szebb jövő.

mi ígéretünk

Létrehozunk egy átalakító tanulási élményt nyújt minden diák. Mi lesz fejleszteni befolyásos tudást, amely hatással van a jövőben a szervezet. Mi nő vállalkozói vezetők a képzelet, az integritás és a globális gondolkodásmód szükséges, hogy kezeljék a nagy kihívások előtt álló üzleti és a társadalom.

Helyszínek

Minneapolis

Carlson School of Management

Address
Carlson School of Management
University of Minnesota
321 Nineteenth Avenue South
Suite 4-300
Minneapolis, MN 55455-9940

55455-9940 Minneapolis, Minnesota, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 612-625-0027

Programok

Az intézmény további kínálata: