Claflin University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A világnak szüksége van a látnokok. Azok, akik képesek elképzelni mi lehetséges, és chart persze, hogy ott.

Közel 150 évvel ezelőtt, Claflin lerobbant akadályok a felsőoktatásban, így ez az első South Carolina egyetem nyitott minden tekintet nélkül fajra. Ma Claflin üdvözlik példás diákok minden fajú és nemű, akik bizonyítani a szenvedély, hogy változtatni nem csak a saját körülményei, hanem megváltoztatni a világot is.

Úgy gondoljuk, hogy a legtöbb vezető készülnek, nem született. Továbbá, úgy véljük, hogy a diákok a szenvedély, az integritás és a hajlandóság, hogy keményen dolgoznak, hogy egy veleszületett képessége lesz látó vezetők. Ennek Claflin hallgató, akkor lehet megtámadni, hogy észre a teljes potenciálját, így itt páratlan oktatás, amely jól fogja szolgálni az egyetemen, a karrier - és az életben.

Visionary Leadership

A jövő vezetői látás. Látnak messzebb. Járnak a globális perspektíva. Látó vezetők abban, hogy innovatív, hogy hozzon létre saját útját, a vezető mások. Hisznek magukat, mert megértik a világban, és motiváltak arra, hogy jobbá tegyük. Látjuk a látnok vezető you-és segít megvalósítani a saját jövőképpel rendelkező vezetés.

Tudományos kiválóság

Excellence mindenütt jelen van itt. Látható a szépség a mi campus, a minőségi kar, és a szint olyan intézmények, amelyek a diplomások bevezették. Elkötelezettek vagyunk meggyőződve arról, kapsz mindent, amire szükség van, hogy elérjék a magas szintű kiválóságot, hogy a diákok itt Claflin elvárnak magukat.

Élet a Claflin

Közösségünk szorosan összefüggő, így lehetőséget részvétel bővelkedik. Talál egy teljes naptári campus tevékenységek és események, több mint 66 hallgatói szervezetek, nyolc bajtársi és sororities, dinamikus diákönkormányzat, egy kifizetődő a vallási életben, és így tovább. Ez egy aktív, elkötelezett egyetemet, ahol kapsz részt-korán és gyakran.

Valós tapasztalat

Diákjaink aktívan részt vesznek szakmai oktatási lehetőségeket és készségüket a tantermen kívül-, és a folyamat, hogy építsenek impozáns folytatódik. A magas szintű kutatás, a szakmai és a szövetkezetek, a diákcserék és a külföldi tanulmányokat, ezek a gyakorlati tapasztalatok állnak rendelkezésre mind a négy éve egy Claflin oktatás.

Az élet után Claflin

A diplomások messzire. Hagynak, hogy tanulmányozza a nemzet vezető posztgraduális és szakmai iskolákat. Mennek a nagy sikereket, mint látó vezetők vezető vállalatok és szervezetek az egész nemzet és az egész világon. Távoznak az oktatás felülmúlhatatlan, az egyik, hogy vezet a sikeres karrier-és teljes élethez.

Következő lépések

Fejlesztjük látó vezetők vitatva diákjaink elképzelni lehetőségeit életüket. Ez nem csak arról szól, felkészít a karrierjét. Arról van szó, felkészít, hogy a legjobb "te" lehetséges. Ön készen áll teljesíteni a potenciális, mint egy látnoki vezető? Tudjon meg többet az élet változó, a világ változó oktatási itt Claflin Egyetemen.

Helyszínek

Orangeburg

Claflin University

Address
400 Magnolia Street
29115 Orangeburg, dél Karolina, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 803-535-5000