College of New Jersey

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A TCNJ-ről

A College of New Jersey (TCNJ) rendkívül szelektív intézmény, amelyet folyamatosan elismernek az ország egyik legfontosabb átfogó főiskolájának. Az 1855-ben alapított New Jersey állambeli normáliskolaként a TCNJ fenntartja a hetedik legmagasabb négyéves végzettséget az összes állami főiskola és egyetem között. A Money rangsorolja a 15 legfontosabb állami főiskola között, amely „legvalószínűbb pénzügyi megtérülésre”, és az US News

A természetes szépségéről ismert, a főiskola 289 fával szegélyezett földterületen, a New Jersey-i Ewing Township külvárosában található, mind a New York City, mind a Philadelphia közelében. Az erős szabad művészetek alapja a főiskolai hét iskola által kínált sokféle képzési program alapja: Művészet és Kommunikáció; Üzleti; Oktatás; Mérnöki; Humán és társadalomtudományok; Ápolási, egészségügyi és testgyakorlati tudományok; és a tudomány. Öt aláírási élmény jellemzi a TCNJ oktatását. Személyre szabott, együttműködő és szigorú oktatást foglalnak magukban; egyetemi kutatások, mentorált gyakorlatok és helyszíni tapasztalatok; közösségi részvételű tanulás; globális elkötelezettség; és vezetői fejlesztés.

A TCNJ karok és hallgatók közötti együttműködés iránti hosszú távú elkötelezettségét 2015-ben elismerte az Egyetemi Kutatási Tanács, amely a főiskolát a befogadó „Egyetemi szintű díj az egyetemi kutatási eredmények elvégzéséért” címmel nevezte el. A TCNJ 2006-ban Phi Beta Kappa fejezetet kapott. —Megtiszteltetés, amelyet nemzeti szinten a főiskolák és egyetemek kevesebb mint 10% -a oszt meg.

A misszió szempontjából alapvető fontosságú, hogy a TCNJ hisz az oktatás transzformáló erejében, hogy fejlessze a kritikus gondolkodókat, a felelős polgárokat, valamint az egész életen át tartó tanulást és a vezetőket. A vezetői programozást az egyetemi karrier teljes időtartama alatt, valamint a hallgatók társadalmi, érzelmi, karrier, akadémiai, szellemi és testi fejlődését célzó egyéb programokat és szolgáltatásokat kínálják. A TCNJ arra ösztönzi a hallgatókat, hogy tehetségeiket és készségeiket bővítsék több mint 200 campus-szervezeten keresztül. Ezek a csoportok magukban foglalják az előadó-együttesek, a szakmai és a becsületes társaságok, a hallgatói kiadványok, a testvériségek és egyházi közösségek, valamint az inturális és klubsportok tevékenységeit.

Az osztályteremben elért magas eredmények és ösztöndíjak tükröződtek College of New Jersey egyetemi hallgató-atlétainak sikerein. Az 1978–1979-es oroszlánok birkózó csapata megragadta a főiskola első Nemzeti Kollégiumi Atlétikai Szövetség (NCAA) csapat bajnokságát, így a TCNJ az ország egyik legsikeresebb III. Divíziójának programjaként 40 csapatot és 49 egyedi NCAA bajnokságot nyert.

A TCNJ mintegy 7400 hallgatót vesz fel, köztük 6790 hallgatókat és 610 hallgatókat.

karakter

Nagyon szelektív állami lakossági főiskola, amely az egyetemi tapasztalatokra összpontosít. Hét iskola - Művészetek

tények

Hallgatók beiratkozása Körülbelül 6580 nappali tagozatos hallgató.
Átlagos osztályméret 21 hallgató
Diák-kar arány 13: 1
On-campus gólya 95 százalék
Gólya-Sophomore visszatartás 93 százalék
Érettségi arány 87 százalék
Átlagos SAT pontszám 1228 általános befogadók számára (csak kritikus olvasás és matematika)
Atlétika Állandóan az ország legjobb NCAA III. Divíziós programja között szerepel.
A campuson toborzó munkaadók 400

Egyetem

A TCNJ grúziai gyarmati campus 289 parkosított hektárral foglalkozik Ewing külvárosában, New Jersey-ben. A Főiskola körülbelül 5 mérföldre van Trentontól, az állam fővárosától, 10 mérföldre Princetontól és egy óra alatt Philadelphiától és New York-tól.

Ház

Az első évek kilencvenöt százalékát az egyetemen tartják, és minden új, teljes munkaidős első évfolyamú hallgató számára garantált a két év lakhatás. Tizennégy tartózkodási terem különféle szállást kínál minden hallgató számára, beleértve a felső osztályúokat.

Küldetés

A College of New Jersey , egy nemzetközileg elismert állami intézmény, amelyet 1855-ben alapítottak a New Jersey állam normális iskolájaként, elsősorban egyetemi és lakossági főiskola, célzott végzős programokkal. A szabad művészetekre építve a TCNJ személyre szabott, együttműködésre épülő és szigorú oktatása a legmagasabb szintű tanulókat vonzza az osztálytermen belül és azon kívül. A TCNJ hisz az oktatás transzformáló erejében, hogy fejlessze a kritikus gondolkodókat, a felelős polgárokat, valamint az egész életen át tartó tanulást és a vezetőket. A Főiskola felhatalmazza sokszínű hallgatóit, munkatársait és oktatóit, hogy fenntartsák és fejlesszék közösségeiket mind helyi, mind globális szinten. StockSnap / Pixabay

Látomás

A TCNJ páratlan oktatást kínál élõ, együttmûködõ és befogadó tanulók közösségében, akik megkülönböztethetõ jelzést fognak adni a világnak. Értékeink követésével a felsőoktatás nemzeti példájává válunk, és ezt megtesszük, miközben elkötelezzük magunkat a hozzáférhetőség és a megfizethetőség szempontjából.

értékek

Kiválóság

 • Nagyon tehetséges hallgatókat fogadunk el, akiknek kihívást jelentünk a lehetőségek felfedezésében és megvalósításában.
 • Toborzunk a legmagasabb színvonalú oktatók, alkalmazottak és adminisztrátorok, akik rendelkeznek tapasztalattal és tapasztalattal, hogy mentor, és kihívást jelent a hallgatóink.
 • Támogatjuk az innovációt és a kísérletezést, és továbbra is építünk eredményeinkre. A legmagasabb elvárásokkal bírjuk magunkat és támogatjuk egymást azok elérésében.

eljegyzés

 • Arra biztatjuk a hallgatókat, a tanárokat és az alkalmazottakat, hogy folytassák érdeklődésüket és szenvedélyeiket az osztálytermen belül és kívül.
 • Fegyelmi és operatív határokon átnyúlóan működünk együtt, hogy minden erősségünket ki tudjuk használni.
 • Együtt dolgozunk a helyi, nemzeti és globális közösségeink gazdagítása érdekében.

becsületesség

 • Kínosan és tisztelettel bánunk egymással.
 • Etikusan viselkedünk és felelősséget vállalunk választásainkért.
 • A méltányosság, az együttműködés és az átláthatóság szellemében működünk együtt.

Nyitottság

 • Elismerjük közösségünk minden tagjának egyedi értékét.
 • Hisszük, hogy a különféle háttérrel, perspektívákkal és képességekkel rendelkező emberekből álló közösség elősegíti a tanulást és az elkötelezettséget.
 • Elkötelezettek vagyunk egy változatos és befogadó közösség felépítése iránt.

Önreflexió

 • Értékeljük gyakorlatainkat az osztályteremben, az egyetemen és a közösségben.
 • A folyamatos egyetemi párbeszédet ápoljuk annak érdekében, hogy betartjuk küldetésünket, jövőképeinket és értékeinket.
 • Rendszeresen figyelemmel kísérjük forrásaink elosztását és kiadásait annak biztosítása érdekében, hogy támogatjuk a prioritásokat és hogy adóügyi felelősséggel tartozunk.

Helyszínek

Ewing település

Address
2000 Pennington Road
Ewing település, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok