Hivatalos Leírás

Concordia-Chicago-ról

A Concordia Egyetem Chicago-t 1864-ben alapították a tanárok főiskolájaként, és ma egy átfogó egyetem, amely a Művészeti és Tudományos Főiskolát, az Üzleti Főiskolát, az Oktatási Főiskolát, a Doktori Főiskolát és az Innovációs és Szakmai Programok Főiskoláját foglalja magában. A CUC egyetemi és alapképzési programokat, valamint doktori fokozatokat kínál. Az Egyetem a Lutheránus Egyház-Missouri Szinódushoz tartozik, és tagja a Concordia Egyetemi Rendszernek, amely országos főiskolák és egyetemek hálózata.

A Lutheránus Egyház - Missouri Synod intézménye, a Concordia-Chicago egy olyan magánjellegű, művészettudományi egyetem, amely a keresztény értékeket magában foglalja, és az evangélikus hagyományok alapja. Elhelyezkedésünk egy 40 hektáros külvárosi egyetemen, upscale River Forestben, csak 10 mérföldre nyugatra található Chicago belvárosától. Ez lehetőséget nyújt gyakorlati tapasztalatok megszerzésére, amelyek kiegészítik az osztálytermi tanulást. A Chicago erőforrásai a diákok tapasztalatainak minden területét gazdagítják, ami lehetővé teszi a valós kapcsolatok kialakítását.

elismerései:
 • Elismerik, hogy a Nemzeti Képzési Főiskola a diákok, a nagyszerű tanítás, az élénk közösség és a sikeres eredmények bevonása érdekében
 • Negyedik alkalommal nevezték ki az elnök felsőoktatási közösségi szolgálatának tiszteletbeli pályázatát az önkéntesség és a polgári szerepvállalás érdekében
Akkreditáció:
 • Felsőoktatási Bizottság (HLC)
 • Oktatói előkészítési akkreditációs tanács (CAEP)
 • Tanácsadás és kapcsolódó oktatási programok akkreditációja (CACREP)
 • Nemzeti Zenei Iskolák Szövetsége (NASM)

115591_pexels-photo-2253647.jpeg

Küldetésünk

A Concordia Egyetem, a Jézus Krisztus evangéliumában, és a szabad művészeteken alapuló Lutherán Egyház – Missouri-szinódus megkülönböztető, átfogó egyetemeként a férfiakat és a nőket felajánlja az integritás, a kreativitás, a kompetencia és az együttérzés mellett. változatos, egymással összefüggő és egyre urbanizáltabb templom és világ.

Látomás

A Concordia Egyetem a keresztény örökségében a tudás és a hit bevonásával gyökerezik, és mindenki számára arra törekszik, hogy célpontja legyen mindenkinek, aki a felfedezés, a kreativitás és a felfedezés jellegzetes, innovatív és dinamikus környezete révén igyekszik fejleszteni az egyéni élményeket. gondolkodó vezetés.

Alapértékei

A lutheránus templom - Missouri Synod keresztény egyetemeként a Concordia Egyetemen Chicagóban értéket adunk:

 • Keresztény hit
  • A keresztény hit a közösségünk szerves része.
 • Az egyén
 • Isten teremtésének tagjaként minden ember egyedülálló és áldott a benne rejlő értékkel.
 • Kiválóság
 • A kiválóságra törekszünk abban, hogy kik vagyunk és mit csinálunk.
 • becsületesség
 • A közösségünk meggyőződéseink és gyakorlataink közötti összhangot mutatja.
 • Szolgáltatás
 • Mások szükségleteinek felismerése és kezelése az Isten szeretetére adott válasz, és Isten szeretetének tükröződése.

A te világod

A Chicagói Concordia Egyetemen megtapasztalhatja az alkalmazott kutatások, a szolgáltatási tevékenységek, a szakmai gyakorlatok, az egyetemeken kívüli tanulmányok során szerzett tapasztalatokat. Ezért fejlesztik a diákok a XXI. Századi munkahely követelményeinek megfelelő tudást, készségeket, képességeket és sokoldalúságot, etikus vezetőként szolgálnak és az életük során bővülő lehetőségeket követik.

A 21. századi ismeretekre és készségekre összpontosít
 • A Concordia – Chicago jelzései a munkáltatóknak arról, hogy megtanultad a gyakorlati lehetőségek, az alkalmazott kutatás, a szolgáltatási tevékenységek, a vezetői tapasztalatok és az off-campus tanulás előnyeinek kihasználásával. A CUC-nál szerzett tapasztalata segít abban, hogy fejlessze a perspektíva, a készségek és a képességek, amelyek lehetővé teszik számodra az élet lehetőségeinek megnyitását az érettségi után.
A professzorok és a személyzet személyre szabott irányítása
 • Concordia – Chicago diákként Ön egyénre szabott figyelmet kap, amely egy hivatás vagy karrier útjára irányítja Önt, majd elindítja Önt a sikerhez. Professzoraink és munkatársaink személyre szabott tanácsadást és támogatást nyújtanak, mivel segítenek azonosítani a karrier érdeklődését, elsajátítani a kívánt szakterületre való belépéshez vagy előrelépéshez szükséges ismereteket és készségeket, és létrehozni az utat elindító kapcsolatokat.
Tanulás különböző diákokkal egy világszínvonalú városban
 • Széleskörű tapasztalatokat fogsz kapni, amikor a világ különböző részeivel és kultúráival rendelkező tanulókkal közösségben tanulsz. Szinte végtelen lehetőségekkel, hogy vegyen részt a campusban, Chicagóban és a világ minden táján végzett tevékenységekben, gazdagító tapasztalataival bővítheti sokoldalúságát és megnyitja a jövőbeni kilátásait.
Értékalapú oktatás vezetésért és célért
 • A lutheránus oktatási hagyományokban gazdag CUC oktatási élményt nyújt Önnek, amely magában foglalja a hit gazdagodását és az etikus élethez vezető útmutatást. A közösség szelleme minden diákunkat - különösen az egyházi munkaprogramjainkban - arra ösztönzi, hogy megfeleljenek annak a világnak a szükségleteinek, amelyben élnek, szolgálnak és dolgoznak. A Concordia – Chicago hatásos oktatásának köszönhetően megnyitja az életét az értelmes siker minden aspektusának.

Éppen ezért nem csak a Concordia – Chicago főiskolai tanulmányi vagy posztgraduális iskolája alatt, hanem a sikeres karrier vagy a hivatás és a céltudatos élet teljes ideje alatt is virágzik.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Address
7400 Augusta St. River Forest
IL 60305-1402 Chicago, Illinois, Amerikai Egyesült Államok