Dominican College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

  • A legmagasabb szintű személyes támogatás
  • Országosan akkreditált programok
  • Kar, az adminisztráció és a személyzet, akik elkötelezettek az Ön sikere mellett
  • Közvetlenül New York City és három fő repülőtér közelében
  • Egy lelkes campus környezet, ahol mindig van valami szórakoztató, oktató vagy inspiráló cselekedet
  • A régió legjobb főiskoláinak legjobb sportprogramja

A Főiskola kis, személyes órákon keresztül segíti a hallgatók és a karok közötti kapcsolatokat. Kényelmes elhelyezkedésünk a festői Hudson-völgy területén, mindössze 17 mérföldre a New York-tól, barátságos, ám mégis kihívásokkal és támogató légkörünkben otthonosnak érzi magát. 1952 óta a Dominican College biztosítja a hallgatók számára a környezetet az egyedi kötelékek és az egész életen át tartó kapcsolatok ápolására.127046_Campus.jpg

Dominican College a kiválasztott főiskolák egyike, amelyet a Megkülönböztetési Főiskolának neveznek, és amelynek alapja a négy megkülönböztetés kiválósága: elkötelezett hallgatók, nagyszerű oktatás, élénk egyetemi közösség és sikeres eredmények. Dominican College az elmúlt négy évben tiszteletben tartották mint Megkülönböztető Főiskolát

Miért a Dominican College ?

Itt minden, amiről álmodozott a főiskolán.

Teljesítmény minden nap

  • Tanulás, amely csökkenti a távolságot az osztályterem és a karrier között
  • Több tucat klub és szervezet
  • Ideális hely New York Citytől 27 kilométerre
  • A legmagasabb szintű személyes támogatás

A DC kapcsolatba lép

A szakértőkkel tanul a karriert célzó speciális akadémiai pályákon. Alkalmazhatja azt, amit megtanult, a valós környezetben - a diploma megszerzése előtt . Arra gondolunk, hogy milyen oktatást használhat.127036_SEP_01536_August232018-L.jpg

DC a közösség

Diáktestületünk úgy néz ki, mint New York City - amely úgy néz ki, mint a világ! A legjobb barátokat fogja szerezni, akik valaha is voltak itt; barátok, akikkel életben maradsz.

DC segít kiszolgálni

Kínálunk Önnek arra, hogyan lehet kijönni és változtatni , a polgári elkötelezettségtől és a Habitat for Humanitytól a külföldi küldetési utakig és a fenntarthatóságon keresztül az egyetemen.

A DC átfogja az időtlen értékeket

Küldetésünk és értékeink a dominikai rend 800 éves hagyományán alapulnak. Üdvözöljük a különféle háttérrel rendelkező embereket, hogy csatlakozzanak a tanulók közösségéhez.

Minden nap többet érjen el. Dominican College segít odajutni.127047_DominicanCollege-ChargerCafe.jpg

Küldetésünk

A Dominican College célja az oktatási kiválóság, a vezetés és a szolgáltatás elősegítése olyan környezetben, amelyet az egyén tisztelete, valamint a közösség és annak szükségletei iránti érdeklődés jellemez. A Blauvelt dominikánus nővérei alapították a Kollégiumot független felsőoktatási intézményként, katolikus eredetű és örökségében. A dominikai hagyományban elősegíti az aktív, közös igazságkeresést, és az oktatás ideálját testesíti meg, amely a reflektív megértés és az együttérző részvétel értékeire épül.

Elkötelezett amellett, hogy programjait a szabad művészetek és tudományok erős alapjaira építse, a Főiskola fenntartja a hallgatók központú légkörét, és egyetemi és posztgraduális hallgatók sokszínű közösségét szolgálja. A főiskola felhatalmazza a tanulók közösségét arra, hogy kiemelkedjen, vezesse és tisztességesen szolgáljon, és felelősségteljesen vegyen részt egy igazságosabb, etikusabb és fenntarthatóbb világban.

Dominican College arra az elvre törekszik, hogy oktatási programjai és szolgáltatásainak egyaránt kihívást és támogatást kell nyújtaniuk, megkülönböztetve mind a magas színvonalú követelményeket, mind az egyéni hallgatók igényeire és lehetőségeire való figyelmet. Ezeknek a szabványoknak és értékeknek a megerősítése és elkötelezettsége által a diplomások felkészülnek a célzott életre, valamint a választott karrierekre és szakmákra.

Helyszínek

Orangeburg

Address
Western Highway South,470
10962 Orangeburg, New York, Amerikai Egyesült Államok