Florida Atlantic University - Executive Programs - College of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A szenvedély, a kötelezettségvállalás mértéke, és a vágy, hogy sikerül hoztak ide. Csatlakozz a többiek egy útra, hogy kezdődik a érdeklődését és kiderül, hogy a szakértelem. Üdvözöljük a FAU Üzleti Főiskola - Executive Programok, szívesen siker! A misszió a Barry Kaye Üzleti Főiskola is, hogy az egyik a nemzet kiemelkedő regionális üzleti iskolák által következetesen létre és biztosít a legfontosabb globális üzleti és közgazdasági felsőoktatás oktatás, vezetés, és a kutatási programok stratégiai iparágak mi dél-floridai szolgáltatás területen; valamint az üzleti és non-profit közigazgatási szakmák régiónkban. Ahogy Ön szerint az ötlet a folyamatos Ön oktatásfejlesztési, hogy komoly gondolat, hogy mi az ügyvezető Programok a Barry Kaye Üzleti Főiskola a Florida Atlantic Egyetem kínálnak. Miért filmadapteres? Íme néhány ok: Érték: Tudjuk, hogy van választási, hogy hol töltöd az oktatási forrásokat. Az ügyvezető Programok a Barry Kaye Üzleti Főiskola a filmadapteres kínálnak óriási értékkel rendelkező számára, hogy folytassa végzős fok az üzleti életben. A MBA program egyesíti a hagyományos fő tudományos alapjait az üzleti és specialitás tanfolyamok létrehozására egyedülálló szakterületek, amelyek nem csak országosan elismert, de regionálisan piacképes is. Ez kívánatos csomagot a diákoknak a költség, amely igen versenyképes, mint az egyéb programok állami intézményekben és jelentős megtakarításokat képest magánegyetemek. Tapasztalat: A Barry Kaye Kollégium óta kínál végrehajtó oktatási programok több mint 15 éve. Ez lehetővé teszi, hogy a testület, hogy magas színvonalú személyes szolgáltatást diákok is kínálunk hatékony tantervek és hatékony program igazgatására. Minőség: A Főiskola által akkreditált Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business (AACSB) International, a premier akkreditációs testület a világon. Ez a megnevezés meggyőző bizonyíték a minőségi programok kínálnak. Az üzleti kar erősen motivált, és rendkívül kompetens, ami a legkülönbözőbb kutatási érdekeit és az üzleti tapasztalatokat. Sokan élvezik a nemzeti reputációja a saját szakterületükön, és több mint kilencven öt százaléka doktori fokozatot.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Részidős MBA » Megjelenítés EMBA » Megjelenítés Oklevelek - OnlineStudies » Megjelenítés Tanfolyamok - OnlineStudies » Megjelenítés Certificates » Megjelenítés Oklevelek - AcademicCourses » Megjelenítés Tanfolyamok - AcademicCourses »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Végrehajtó Mba

Campus Részidős 23 hónapok August 2018 Amerikai Egyesült Államok Boca Raton Tampa + 1 további

Az Executive MBA program teljes skáláját kínálja az új és klasszikus megközelítés a menedzsment. [+]

[-]

Részidős MBA

Hétvégi Mba

Campus Részidős 18 hónapok June 2019 Amerikai Egyesült Államok Boca Raton Tampa + 1 további

A legalkalmasabb olyan dolgozó szakemberek számára, akik már üzleti végzettséggel rendelkeznek. Teljesítsd az MBA-t 18 hónap alatt, minden szombaton. [+]

Hétvégi MBA programunk elvégzése után az AACSB által akkreditált FAU College of Business-től kap egy Master of Business Administration (MBA) diplomát, amely felkészíti Önt arra, hogy vállaljon vezető szerepet.

Nemzetközi akkreditáció

A Floridai atlanti Egyetem Üzleti Főiskola a Szövetség által doktori szinten akkreditált az Advance Collegiate School of Business International (AACSB) számára. A világon kevesebb mint 450 üzleti iskola szerezte meg az AACSB akkreditációt ezen a szinten.

Program tények

A Hétvégi MBA program jellemzői:

Egy kényelmes szombat-napi ütemezés, így az MBA-t keresheti anélkül, hogy megszakítaná karrierjét, Egy MBA egy SACS akkreditált egyetem és AACSB akkreditált College of Business, A specializáció a nemzetközi üzleti, Segítségnyújtás az iskolába járó extrák támogatásához: pénzügyi támogatás, regisztrálás, vállalati tandíj halasztás stb. Egy részletfizetési terv, és A szövetségi és állami pénzügyi támogatási programokhoz való hozzáférés. ... [-]