Georgia Central University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

LÁTOMÁS

A GCU elképzelése az, hogy dicsőítse Istent azáltal, hogy felkészíti azokat a hallgatókat, akik hirdetik Isten Igéjét, hogy Krisztus testét felépítsék az oktatás révén, és hogy elősegítsék Isten királyságát a földkerekségre nyúlva. A GCU arra törekszik, hogy megfelelő egyensúlyt tartson fenn az egyetemi oktatók és a szakmaiság között.

KÜLDETÉSÜNK

A GCU küldetése az, hogy képzett hallgatókat bibliai elvekkel rendelkező globális vezetővé váljon, és kompetens tudással, készségekkel és keresztény világképpel látja el őket az egyház, a közösségek, a társadalmak, a nemzet és a világ szolgálatában a kiváló keresztény felsőoktatás révén. A GCU elkötelezettségét szolgálja a soknemzetiségű hallgató oktatási igényeinek kielégítése érdekében, amelyek különböző társadalmi-gazdasági háttérrel rendelkeznek.

A BIBLIA ALAPÍTVÁNYA

Georgia Central University (GCU) a felsőoktatás Krisztus-központú intézménye, amely megingathatatlan abban a meggyőződésben, hogy a következő doktrinális megállapítások megalapozzák az egyes GCU-tagok, oktatók, hallgatók és alkalmazottak oktatási és szellemi fejlődését:

Helyszínek

Atlanta

Address
Peachtree Industrial Boulevard,6789
30360 Atlanta, Grúzia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket