Georgia Southern University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

Georgia Southern University az állam legnagyobb és legátfogóbb felsőoktatási központja Atlanta déli részén. A 141 főiskolai, mesterképzési és doktori fokozatú program a Georgia Southern-t nyilvános Carnegie Doktori / R2 intézménynek nevezte ki, és több mint 26 400 hallgatót szolgál ki az 50 államból, Washington DC-ből és Puerto Rico-ból, valamint 102 országból. A három élénk campus - a Statesboro Campus, a Savannah-i Armstrong Campus és a Hinesville-i Liberty Campus - a Georgia Southern vonzó egyetemi környezetet kínál, amely ösztönzi a tanulást, a felfedezést és a személyes növekedést. Grúzia déli országos akkreditált akadémiai programjai különböző tudósokat készítenek a világ polgárai számára a vezetésért és a szolgálatért. Az Egyetem a Grúzia Egyetemi Rendszerének egy egysége, 200 főből álló hallgatói szervezetekkel, kiemelkedő I. osztályú atlétikával és korszerű rezidenciákkal és egyetemi létesítményekkel büszkélkedhet.

1906 óta az egyetem sajátossága, hogy a hídelmélet gyakorlati kultúrája, a tanulási környezet az osztályteremen túl is kiterjed, és elősegíti a diákok növekedését és az élet sikerét. Az egyetem missziójának központi eleme a karok elkötelezettsége a tanítás kiválóságában és a termékeny tanulási környezet kialakítása, amelyre példaként szolgál az ingyenes eszmecsere, a magas tudományos elvárások és az egyéni felelősség az egyetemi teljesítményért. A kar, a személyzet és a diákok magukban foglalják az integritás, a tisztesség, a kedvesség, az együttműködés és az egész életen át tartó tanulás, a wellness és a társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettséget.

hagyományok

Georgia Southern történelemben gazdag egyetem. Alázatos kezdete óta első kerületként

Egy egyetem. Három egyetem.

A Georgia Southern három különböző egyetemre nőtt, amelyek egy dinamikus intézmény igényeit szolgálják. A Statesboro Campus 900 hektáros grúz stílusú, vörös téglából épült történelmi épületek és a modern kortárs épületek fenyők és tölgyek között helyezkednek el, és több mint 20.000 diáknak ad otthont; a Savannah-i Armstrong Campus egy 268 hektáros arborétum-campus, mindössze pár percre Savannah történelmi belvárosától, és mintegy 6500 diáknak ad otthont; és egy modern, korszerű Hinesville-i létesítmény a helyi és katonai kapcsolatokkal rendelkező diákok számára készült.

Katonai barát

A katonai szolgálat és a támogatás a Georgia Southern számára elismert hagyomány. A régió két fő katonai létesítményével az Egyetem mindig szívesen látott otthont a katonáknak, veteránoknak és diákkadetteknek. Ennek eredményeképpen a GI Jobs magazin hét éve egymás után nevezte el a milánói déli katonai baráti intézményt. Emellett az Eagle-zászlóalj, ROTC-programunk már régóta nemzeti elismerés forrása volt, négyszer megnyerte a rangos MacArthur-díjat, és a nemzetet vezette a hadsereg-ápolók gyártásában.

A mi történelmünk

Amikor az első kerület mezőgazdasági

A második évszázadban a Georgia Southern közel 27 000 diák, több mint 2000 kar és személyzet, 141 tanulmányi program a főiskolai, mesterképzési és doktori szinteken, valamint három élénk egyetem Stateboro, Savannah és Hinesville-ben.

114626_114546_Campus.jpg

Statesboro Campus

A Statesboro Campus-ot 1906-ban alapították, mint a modern mezőgazdasági termelési technikák és a vidéki iskolai gyerekek házi készítésével foglalkozó iskolát. Az első A körzet

Évtizedek óta a további név és küldetés változás következett be: az 1939-es grúz tanárok főiskolára és 1959-ben a Georgia Southern College-ra. Folytatódott a program és a fizikai terjeszkedés, beleértve egy hétéves szakaszot, 1984-91. 12 000 hallgató, 1990-ben végleges átalakulást eredményezett a Georgia Southern University .

Armstrong Campus és Liberty Campus

1935-ben Thomas Gamble Savannah polgármestere megalapította az Armstrong Campus-t, majd Armstrong Junior College-t, hogy segítse a Savannah gazdaságának ösztönzését és a helyi fiatalok számára, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy otthon jussanak el. Az iskola 175 tanulóval kezdődött, és a történelmi Armstrong-házban, a Bull Streeten, a Forsyth Park északi végén található. 1966-ban, miután megkapta a négyéves státuszt és a 250 méteres adományt a The Mills B. Lane Alapítványtól és a Donald Livingstontól, az Armstrong Állami Főiskola az Abercorn-bővítésre költözött Savannah déli oldalán.

Az elkövetkező 30 év során az Armstrong felvette az üzleti és oktatási programokat, és regionális egészségügyi szakmák oktatási központjává vált. Az intézmény növekedése 1996-ban az egyetemi státusszal és az új nevével: Armstrong Atlantic State University csúcspontjává vált. Csak két évvel később, Armstrong együttműködött Grúzia déli és más USG intézményeivel, hogy létrehozza a Liberty Centre-t Hinesville-ben annak érdekében, hogy szakképzési programokat nyújtson az aktív és veterán katonák és családjaik számára a térségben. A Liberty County a Fort Stewart, a Mississippi-től keletre fekvő legnagyobb katonai bázisa.

Sportos kiválóság

A Georgia Southern atlétikai programjainak hosszú és történeti története van, amely gazdag hagyományokkal a sikerből ered. Az Egyetem nemcsak konferenciákat és nemzeti bajnokokat produkált, hanem a magánszemélyek támogatását jelentősen továbbfejlesztett létesítményekbe helyezte - döntő fontosságú a legjobb sportolók toborzása és megtartása szempontjából.

Intercollegiate sportos siker - köztük hat FCS (I-AA) nemzeti bajnokság a labdarúgásban - erőteljesen pozitív hatást gyakorolt az egyetem nyilvános személyiségére és a karok, a személyzet és a diákok büszkeségére. Minden sportverseny az NCAA legmagasabb szintjén versenyez, korábban FCS, amely 2014 őszén csatlakozott az FBS-hez.

Regionális erőmű

Georgia Southern jelenleg az állam legnagyobb és legátfogóbb egyeteme Atlanta déli részén, és a Carnegie Alapítvány a tanítás előmozdításáért Doktori / Kutató Egyetemnek minősül. A visszatérő veteránok kiszolgálásának hangsúlyozása a Victory Media, a GI Jobs, a STEM Jobs és a Military Spouse magazinok kiadója a hetedik évet szerezte meg az egyetemet. Kiplinger elnevezte Georgia Southern-nak a "Top 100 Best Value" -t, és a Forbes magazin az egyetemnek nevezte az amerikai legjobb közepes munkaadók körében 2018-ra.

Izgalmas idő az Eagle Nation részének! Az intézményünket két dinamikus, történelmi felsőoktatási iskola megalapításával kovácsoljuk. A diákok sikerére összpontosítunk. A gyakorlati tanulásra koncentrálunk. A karokkal és a diákokkal való szoros kapcsolatokra összpontosítunk, és azért vagyunk itt, mert hatással vannak a közösségeinkre, a régióra és az államunkra.

114627_114547_Freedom-SweetheartCircle.jpg

Helyszínek

Statesboro

Address
1332 Southern Drive
Statesboro, Grúzia, Amerikai Egyesült Államok

Savannah

Address
11935 Abercorn Street
Savannah, Grúzia, Amerikai Egyesült Államok

Hinesville

Address
175 West Memorial Drive
Hinesville, Grúzia, Amerikai Egyesült Államok