Hivatalos Leírás

Rólunk

Georgia Southern University az állam legnagyobb és legátfogóbb felsőoktatási központja Atlanta déli részén. A 141 főiskolai, mesterképzési és doktori fokozatú program a Georgia Southern-t nyilvános Carnegie Doktori / R2 intézménynek nevezte ki, és több mint 26 400 hallgatót szolgál ki az 50 államból, Washington DC-ből és Puerto Rico-ból, valamint 102 országból. A három élénk campus - a Statesboro Campus, a Savannah-i Armstrong Campus és a Hinesville-i Liberty Campus - a Georgia Southern vonzó egyetemi környezetet kínál, amely ösztönzi a tanulást, a felfedezést és a személyes növekedést. Grúzia déli országos akkreditált akadémiai programjai különböző tudósokat készítenek a világ polgárai számára a vezetésért és a szolgálatért. Az Egyetem a Grúzia Egyetemi Rendszerének egy egysége, 200 főből álló hallgatói szervezetekkel, kiemelkedő I. osztályú atlétikával és korszerű rezidenciákkal és egyetemi létesítményekkel büszkélkedhet.

1906 óta az egyetem sajátossága, hogy a hídelmélet gyakorlati kultúrája, a tanulási környezet az osztályteremen túl is kiterjed, és elősegíti a diákok növekedését és az élet sikerét. Az egyetem missziójának központi eleme a karok elkötelezettsége a tanítás kiválóságában és a termékeny tanulási környezet kialakítása, amelyre példaként szolgál az ingyenes eszmecsere, a magas tudományos elvárások és az egyéni felelősség az egyetemi teljesítményért. A kar, a személyzet és a diákok magukban foglalják az integritás, a tisztesség, a kedvesség, az együttműködés és az egész életen át tartó tanulás, a wellness és a társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettséget.

hagyományok

Georgia Southern történelemben gazdag egyetem. Alázatos kezdete óta első kerületként

Egy egyetem. Három egyetem.

A Georgia Southern három különböző egyetemre nőtt, amelyek egy dinamikus intézmény igényeit szolgálják. A Statesboro Campus 900 hektáros grúz stílusú, vörös téglából épült történelmi épületek és a modern kortárs épületek fenyők és tölgyek között helyezkednek el, és több mint 20.000 diáknak ad otthont; a Savannah-i Armstrong Campus egy 268 hektáros arborétum-campus, mindössze pár percre Savannah történelmi belvárosától, és mintegy 6500 diáknak ad otthont; és egy modern, korszerű Hinesville-i létesítmény a helyi és katonai kapcsolatokkal rendelkező diákok számára készült.

Katonai barát

A katonai szolgálat és a támogatás a Georgia Southern számára elismert hagyomány. A régió két fő katonai létesítményével az Egyetem mindig szívesen látott otthont a katonáknak, veteránoknak és diákkadetteknek. Ennek eredményeképpen a GI Jobs magazin hét éve egymás után nevezte el a milánói déli katonai baráti intézményt. Emellett az Eagle-zászlóalj, ROTC-programunk már régóta nemzeti elismerés forrása volt, négyszer megnyerte a rangos MacArthur-díjat, és a nemzetet vezette a hadsereg-ápolók gyártásában.

A mi történelmünk

Amikor az első kerület mezőgazdasági

A második évszázadban a Georgia Southern közel 27 000 diák, több mint 2000 kar és személyzet, 141 tanulmányi program a főiskolai, mesterképzési és doktori szinteken, valamint három élénk egyetem Stateboro, Savannah és Hinesville-ben.

114626_114546_Campus.jpg

Statesboro Campus

A Statesboro Campus-ot 1906-ban alapították, mint a modern mezőgazdasági termelési technikák és a vidéki iskolai gyerekek házi készítésével foglalkozó iskolát. Az első A körzet

Évtizedek óta a további név és küldetés változás következett be: az 1939-es grúz tanárok főiskolára és 1959-ben a Georgia Southern College-ra. Folytatódott a program és a fizikai terjeszkedés, beleértve egy hétéves szakaszot, 1984-91. 12 000 hallgató, 1990-ben végleges átalakulást eredményezett a Georgia Southern University .

Armstrong Campus és Liberty Campus

1935-ben Thomas Gamble Savannah polgármestere megalapította az Armstrong Campus-t, majd Armstrong Junior College-t, hogy segítse a Savannah gazdaságának ösztönzését és a helyi fiatalok számára, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy otthon jussanak el. Az iskola 175 tanulóval kezdődött, és a történelmi Armstrong-házban, a Bull Streeten, a Forsyth Park északi végén található. 1966-ban, miután megkapta a négyéves státuszt és a 250 méteres adományt a The Mills B. Lane Alapítványtól és a Donald Livingstontól, az Armstrong Állami Főiskola az Abercorn-bővítésre költözött Savannah déli oldalán.

Az elkövetkező 30 év során az Armstrong felvette az üzleti és oktatási programokat, és regionális egészségügyi szakmák oktatási központjává vált. Az intézmény növekedése 1996-ban az egyetemi státusszal és az új nevével: Armstrong Atlantic State University csúcspontjává vált. Csak két évvel később, Armstrong együttműködött Grúzia déli és más USG intézményeivel, hogy létrehozza a Liberty Centre-t Hinesville-ben annak érdekében, hogy szakképzési programokat nyújtson az aktív és veterán katonák és családjaik számára a térségben. A Liberty County a Fort Stewart, a Mississippi-től keletre fekvő legnagyobb katonai bázisa.

Sportos kiválóság

A Georgia Southern atlétikai programjainak hosszú és történeti története van, amely gazdag hagyományokkal a sikerből ered. Az Egyetem nemcsak konferenciákat és nemzeti bajnokokat produkált, hanem a magánszemélyek támogatását jelentősen továbbfejlesztett létesítményekbe helyezte - döntő fontosságú a legjobb sportolók toborzása és megtartása szempontjából.

Intercollegiate sportos siker - köztük hat FCS (I-AA) nemzeti bajnokság a labdarúgásban - erőteljesen pozitív hatást gyakorolt az egyetem nyilvános személyiségére és a karok, a személyzet és a diákok büszkeségére. Minden sportverseny az NCAA legmagasabb szintjén versenyez, korábban FCS, amely 2014 őszén csatlakozott az FBS-hez.

Regionális erőmű

Georgia Southern jelenleg az állam legnagyobb és legátfogóbb egyeteme Atlanta déli részén, és a Carnegie Alapítvány a tanítás előmozdításáért Doktori / Kutató Egyetemnek minősül. A visszatérő veteránok kiszolgálásának hangsúlyozása a Victory Media, a GI Jobs, a STEM Jobs és a Military Spouse magazinok kiadója a hetedik évet szerezte meg az egyetemet. Kiplinger elnevezte Georgia Southern-nak a "Top 100 Best Value" -t, és a Forbes magazin az egyetemnek nevezte az amerikai legjobb közepes munkaadók körében 2018-ra.

Izgalmas idő az Eagle Nation részének! Az intézményünket két dinamikus, történelmi felsőoktatási iskola megalapításával kovácsoljuk. A diákok sikerére összpontosítunk. A gyakorlati tanulásra koncentrálunk. A karokkal és a diákokkal való szoros kapcsolatokra összpontosítunk, és azért vagyunk itt, mert hatással vannak a közösségeinkre, a régióra és az államunkra.

114627_114547_Freedom-SweetheartCircle.jpg

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Georgia Southern University

A Georgia Southern MBA hangsúlyozza az alapvető ismereteket és készségeket, amelyek a modern igazgatás és irányítás alapjául szolgálnak, és ezeket a vezetői és a végrehaj ... [+]

program áttekintés

A Georgia Southern MBA hangsúlyozza az alapvető ismereteket és készségeket, amelyek a modern igazgatás és irányítás alapjául szolgálnak, és ezeket a vezetői és a végrehajtó döntéshozatal területére helyezi. Készítsen minőségi befektetést a jövőben.

Felvételi követelményekOnline jelentkezési lap ($ 50)Végzős menedzsment felvételi teszt (GMAT) pontszámok *Az egyik főiskolából vagy egyetemen részt vett egy átirat *Szakmai folytatás

Kiegészítő követelmény a nemzetközi pályázók számára

1. Az angol mint idegen nyelv (TOEFL) vagy a nemzetközi angol nyelvvizsgálati rendszer (IELTS) tesztelése *... [-]

Amerikai Egyesült Államok Statesboro Savannah
Szeptember 2019
Angol
Nappali
5 félévek
Campus
Bővebben magyarul

Discover More at Georgia Southern

Faculty Spotlight: Dr. Sophie George

Address
1332 Southern Drive
Statesboro, Georgia, Amerikai Egyesült Államok
Address
11935 Abercorn Street
Savannah, Georgia, Amerikai Egyesült Államok
Address
175 West Memorial Drive
Hinesville, Georgia, Amerikai Egyesült Államok