Hivatalos Leírás

EGYETEM SNAPSHOT

Fő Campus

Üdvözöljük a Grand Canyon University (GCU). Több mint 65 éve Phoenix campusunk a számtalan tudós és az iparág vezetőinek sikere volt. Keresztény világképünk iránti elkötelezettségünket szerető módon hajtjuk végre, amely nagyobb egyetértést biztosít az egyetemen, és az alapító dokumentumunk segít ezek megfogalmazásában, és akik közösségként vagyunk. A festői területek és kiemelkedő létesítmények hektárjaival meghívjuk a diákok és a dolgozó szakemberek következő generációját, hogy élvezzék a teljes egyetemi tapasztalatot.

Egyetemi növekedés

A GCU gyorsan növekszik a folyamatos bővítési tervekkel. 2009 óta több millió embert fektettünk be az egyetembe, hogy javítsuk az akadémiai kínálat és a hallgatói tapasztalatok minőségét. Ez az infrastruktúra új tantermek, laboratóriumok, könyvtárak, hallgatói központok, tartózkodási csarnokok és rekreációs létesítmények. 2016 őszén egy rekordszámú diákot üdvözöltünk a Phoenix-i campusunkba, és azt tervezzük, hogy tovább bővítsük hallgatói körünket és egyetemi létesítményeinket. Egyetemünk továbbra is befogadja a növekvő online és esti hallgatói közösségünket. Több tízezer online diákunk van jelen az egész világon. Ezzel szemben folyamatosan bővítjük a digitális platformjainkat, hogy a GCU kiemelkedő egyetemi tapasztalatát virtuális beállításokhoz juttassuk el. További egyetemi helyszíneket is építünk, amelyek segítenek a teljes munkaidőben és az esti hallgatóknak, hogy közelebb kerüljenek az osztályhoz. Az "Új" -ot a GCU növekvő egyetemén keresztül adják be. 2016 őszén 173,447 négyzetméteres, korszerű mérnöki épületben fejeztük be az építőmunkát, amelynek célja, hogy elférjen a növekvő számú, a STEM főiskolán tanuló diák. Három új, egyetemi lakóépületet nyitottunk meg a felső osztályok számára. A következő két évben 10 új sportlétesítményt adunk a campushoz, és 2016 őszén bemutattuk az új, 6000 férőhelyes GCU Stadionot, ahol az NCAA Division I futballcsapataink ad otthont. A GCU az egyetemeken kívül új tulajdonságokkal is bővült. A GCU Hotel az egyetem közelében található, és megfizethető szobaárakat és felújított szállásokat kínál. A szállodában található Canyon 49 Grill tökéletes helyi hangoutot kínál, ízletes ételekkel, családbarát légkörrel és rengeteg Lope szellemmel és vendégszeretettel. Fedezze fel a GCU Hotelt a gcuhotel.com-on; Kattintson a Étkezés gombra a Canyon 49 Grill menüinek böngészéséhez. A Grand Canyon Beverage Company, amely a szállodában és az egyetemen található, ínyenc italokat, többek között kávét, teát és különleges italokat kínál.

Diákélmény a GCU-nál

A GCU-nál mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy élvezze a teljes kollégium élményét, az NCAA Division I atlétikától a lakosztály-stílusú rezidenciákig, a népszerű étkezési lehetőségektől, a szórakoztató rendezvényektől és a kluboktól, valamint a szervezetektől. A hagyományos, online és esti hallgatók közösségünk egyaránt értékelik a tagokat, és teljes körű hozzáférést kapnak a GCU campus erőforrásaihoz és eseményeihez.

GCU missziója és jövőképe

A Vision GCU egy elsődleges keresztény egyetem, amely a tanulókat oktatja és szolgálja. A misszió Grand Canyon University előkészíti a tanulókat, hogy globális polgárok, kritikus gondolkodók, hatékony kommunikátorok és felelős vezetők legyenek, tudományos és kihívást jelentő, értékalapú tantervet biztosítva keresztény örökségünk kontextusából.

Keresztény világnézet: A GCU diplomások képesek lesznek kifejezni a keresztény világnézet aspektusait, amelyek befolyásolják az emberi értéket és a méltóságot, az etikai döntéshozatalt, a tudományágakat és a hivatást. "Mert van egy Isten, és van egy közvetítő Isten és az emberek között, az ember Krisztus Jézus." (1 Timóteus 2: 5) Globális polgárok: A globális polgárok empátiával, az etnocentrizmussal és az emberek különbözőségével foglalkoznak. Értékelik a történelem, a vallás, az értékrendszerek és az élet sok más aspektusának számos perspektíváját. A globális polgárság azt jelenti, hogy mások megértésével megtanuljuk megérteni magunkat. "Ugyanaz az Úr az Úr minden és gazdagan áldja meg mindazokat, akik őt hívják." (Róma 10: 12b) Hatékony kommunikátorok: A hatékony kommunikátorok kiválóan alkalmasak a nyelvi készségre, megértik, hogy az írásbeli szó hogyan érinti az embereket intellektuálisan és érzelmileg, és kihívást kapnak arra, hogy új helyszíneket és kommunikációs módokat alkalmazzanak. - Legyen az én szavam szavai és a szívem meditációja a te szemedben, az Úr! (Zsoltár 19:14) Felelős vezetők: A felelős vezetők a világ valóságában alapulnak, elfogadják a választás következményeit, és önzetlenül igyekeznek segíteni másokat a legmagasabb potenciállal való segítésen keresztül a szolgák vezetésével. „Ahelyett, hogy ki akar lenni nagyszerűvé, a te szolgád legyen.” (Máté 20:26) Kritikus gondolkodók: A kritikus gondolkodók a gondosság és a logika megértésén dolgoznak. Felvetik a kérdéseket és tudást követnek, hogy elkerüljék az ötletek vak elfogadását, a megoldások keresését, és nem a problémák megoldását. "Tedd meg a legjobbat, hogy bemutassátok magadat Istennek, mint egy jóváhagyott munkát, aki nem kell szégyenkeznie, és aki helyesen kezeli az igazság szót." (2 Timóteus 2:15)

href = "http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

https://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Grand Canyon University

A Master of Business Administration hangsúlyt a Cybersecurity program biztosítja az alapja egy MBA, a tananyag beágyazott vezetési fejlesztés, a szervezeti növekedés és a ... [+]

A Master of Business Administration hangsúlyt a Cybersecurity program biztosítja az alapja egy MBA, a tananyag beágyazott vezetési fejlesztés, a szervezeti növekedés és a műveletek kezelése, valamint a felépítés a karrier a számítógépes biztonság. Ez a kiberbiztonsági MBA program ötvözi a modern üzleti tevékenységek és az információs technológia szempontjából releváns kurzusokat, beleértve a számviteli, pénzügyi, szervezeti vezetés, menedzsment, marketing és stratégiai tervezés, valamint két, a számítógépes biztonságban tartott MBA kurzusokat.

[-]
Amerikai Egyesült Államok Főnix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
8 hetek
On-line
Bővebben magyarul

Részidős MBA

Grand Canyon University

Gondoskodjon a magas szintű vállalati pozíciók versenyéről a branding és reklámozás terén a Grand Canyon Egyetem MBA-jával, kiemelt figyelmet fordítva a marketingre. ... [+]

Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Növelje lehetőségeit a marketing MBA-ján Gondoskodjon a magas szintű vállalati pozíciók versenyéről a branding és reklámozás terén a Grand Canyon Egyetem MBA-jával, kiemelt figyelmet fordítva a marketingre. A Colangelo College of Business kínálja ezt az online MBA marketing program magában foglalja a technológia és a tudományos kutatás, hogy segítsen befolyásolni a vállalati marketing. A stratégiafejlesztésbe ágyazott tananyag révén ez a program elősegíti a kreatív szellemiséget, és ösztönzi az etikai gyakorlatokat a szolgálatában.

Az MBA a marketing szak, akkor elemezni a jelenlegi tendenciák és kérdések előtt álló nemzetközi vállalatok. Kezdjünk stratégiákat a különböző piacok megcélzására a nyelvi, esztétikai, vallási, üzleti szokások és attitűdök összehasonlításával a marketingkoncepciók és stratégiák összehasonlításával. A kis, tudományosan ösztönző tanulási környezetek, megvitatják kialakítása és végrehajtása stratégiák a szervezeteken belül és a fenntarthatóság a globális piacon. Kutatás tanszéki funkciók vezetői állást, és megvitatják viselkedés és technikák, amelyek hatással műveletek és ölelés sokszínűség.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Főnix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Több
Szeptember 2020
Angol
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Grand Canyon University

A Grand Canyon Egyetem Colangelo College of Business "Master of Business Administration (MBA) a hangsúly a pénzügyminiszter felkészíti a szakembereket a karrier a vezetés ... [+]

Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Szerezzen MBA-t, és készítse elő a jövőben a pénzügyeket A Grand Canyon Egyetem Colangelo College of Business "Master of Business Administration (MBA) a hangsúly a pénzügyminiszter felkészíti a szakembereket a karrier a vezetés és a menedzsment. Támogassa a beruházások és a pénzügyi stratégiák ismeretét a fejlett tanfolyamokkal a vezetés, a szervezeti döntéshozatal, a tervezés és az erőforrások beszerzése terén. A tanfolyamok megvitatják a vállalati szolvenciát, jövedelmezőséget és hatékonyságot biztosító gyakorlatokat.

MBA finanszírozási programja arra ösztönzi Önt, hogy tájékozott kritikus gondolkodóvá váljon a kutatás és a mennyiségi módszerek alkalmazásával, amelyek a nyers adatokat hasznos információkká alakítják. Fedezze fel a készleteket, kötvényeket és derivatívákat, és alkalmazza azokat portfóliókezelésre. Megvizsgálták az olyan fejlett üzleti stratégiákat is, mint az egyesülések és felvásárlások, a partnerségek és az együttműködési megállapodások.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Főnix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Több
Szeptember 2020
Angol
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Grand Canyon University

A Colangelo College of Business 'Master of Business Administration (MBA) a hangsúly a stratégiai emberi erőforrás menedzsment, megtanulják fejleszteni és elősegíteni a hu ... [+]

Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Graduate-level fokozatú képzés az Emberi Erőforrás Menedzsmentben Egy hatékony és jól képzett munkavállaló vezethet üzleti sikerhez. A Colangelo College of Business 'Master of Business Administration (MBA) a hangsúly a stratégiai emberi erőforrás menedzsment, megtanulják fejleszteni és elősegíteni a humán tőke alapvető szervezeti fejlődés. Az órákon éretted fel a képességed, hogy feldolgozzuk, integráljuk és alkalmazzuk a tudást releváns módon.

Az MBA humán erőforrásokban, akkor vizsgálja meg és megvitassák a sokszínűség a munkahelyen, a munkavállalók fejlesztése és a menedzsment a tehetség társaik az osztály megbeszéléseket. Kidolgoz egy stratégiai nézetet az emberi erőforrásokról, és értékeli a döntéshozatal, a menedzsment gyakorlat és az üzleti szempontok közötti kapcsolatot. Megmagyarázza a modern bonyolultságokat, mint például az egyesülések, felvásárlások, leépítés és a globalizáció, mivel ezek kapcsolódnak az emberi erőforrások kezeléséhez.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Főnix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Több
Szeptember 2020
Angol
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Grand Canyon University

Készüljön fel a Project Management Institute (PMI) ® tanúsítására A Grand Canyon Egyetem (GCU) Master of Business Administration (MBA), kiemelten a projekt menedzsment, a ... [+]

Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Készüljön fel a Project Management Institute (PMI) ® tanúsítványára A Grand Canyon Egyetem (GCU) Master of Business Administration (MBA) a hangsúly a projekt menedzsment, akkor erősíti a kompetencia a hatékony üzleti gyakorlat. A Colangelo College of Business kínálja, ez a projekt menedzsment szak program magában foglalja a kutatási alapú stratégiák üzleti alapjait, hogy ápolják a készségeket a hagyományos és agilis projekt menedzsment. A funkcionális menedzsmentre való felkészítéssel kapcsolatos tudomány logikailag beágyazódik a programba, hogy támogassa az Ön fejlesztését képzett projektmenedzsernek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Főnix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Több
Szeptember 2020
Angol
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Grand Canyon University

Vigye szenvedélyét a sportághoz a következő szintre. A Master of Business Administration (MBA) a hangsúly a sport üzleti által kínált Colangelo College of Business, kifej ... [+]

Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Gyorsítsa meg a tanulás az MBA-t a Sports Business-ben Vigye szenvedélyét a sportághoz a következő szintre. A Master of Business Administration (MBA) a hangsúly a sport üzleti által kínált Colangelo College of Business, kifejezetten a diákok szenvedélyes atlétika. Ebben a sport üzleti MBA programban, erősítse üzleti készségeit, hogy biztosítsa a karrierjét a több milliárd dolláros globális sportágazatban.

A kurzus tartalma egyfajta üzleti és sportesemény-beszélgetést nyújt. Ez az MBA sportmenedzsment online program szigorú üzleti orientált tananyagot kínál, amelynek célja az értékesítés és a marketing, a pénzügy, a bevételek generálása, az elemzés, a számvitel és a menedzsment meglévő készségeinek fejlesztése.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Főnix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Több
Szeptember 2020
Angol
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Grand Canyon University

Az MBA a hangsúlyt a számviteli program vizsgálja széles körű üzleti témák és elvek, beleértve a legfontosabb alapjai pénzügyi beszámolási gyakorlat, a közgazdaságtan és ... [+]

Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Gyorsítsa meg a tanulás az MBA számviteli Gyorsítsa meg a pályafutását a fejlett vagy vállalati számvitelben a Grand Canyon Egyetem (GCU) Master of Business Administration (MBA) kiemelt könyvvizsgálójával. Ismerje meg a könyvelés alapelveit és a pénzügyi stabilitást támogató gyakorlatokat az üzleti életben. Ebben a posztgraduális számviteli program által kínált Colangelo College of Business, elősegíti a készségeket, hogy segítsen egyensúlyt a könyvek vagy versenyezni a fejlett vezetői pozíciókat.

Az MBA a hangsúlyt a számviteli program vizsgálja széles körű üzleti témák és elvek, beleértve a legfontosabb alapjai pénzügyi beszámolási gyakorlat, a közgazdaságtan és a marketing. A tanfolyamok áttekintik a végrehajtás vezetőségének számos modelljét, beleértve a műveletek menedzselését. A szakértői kar vezetése alatt megvitassák a szervezetekben alkalmazott formulázási és végrehajtási megközelítéseket és a globális piacon a fenntarthatóságot.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Főnix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Több
Szeptember 2020
Angol
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Grand Canyon University

Fejlessze a vezető vezető bizalmát és határozottságát. A Master of Business Administration (MBA) a hangsúly a vezetés szak, akkor megtanulják az elvek vezetése és építése ... [+]

Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Keresd meg a vezetést a mesterképzésben Fejlessze a vezető vezető bizalmát és határozottságát. A Master of Business Administration (MBA) a hangsúly a vezetés szak, akkor megtanulják az elvek vezetése és építése az üzleti, míg a hangsúly a vezetési lehetőség felkészíti Önt, hogy vezesse a csapat. Ebben a programban, amelyet a Colangelo College of Business kínál, akkor ápolja a készségeket és tulajdonságokat, hogy etikusan segítsen a hatékony változás, a termelés és a növekedés.

Ez a MBA a vezetési program tartalmaz számos témát releváns a 21. századi vállalatok. Tekintse át az üzleti tevékenység alapjait, beleértve a pénzügyeket, a számviteli, a közgazdasági és a mennyiségi tanulmányokat. Kicsi, dinamikus tanulási környezetekben értékeli a tanszéki funkciókat vezetői álláspontból, és megvitatja az innovatív stratégiákat szakértő kollégákkal és szakemberekkel, akik különböző háttérrel és perspektívával rendelkeznek. A végső tanfolyam útmutatást nyújt a bevált gyakorlatokon keresztül, amelyek segítenek a szervezet fejlődési, növekedési és változási lépésein keresztül manőverezni.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Főnix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Több
Szeptember 2020
Angol
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Grand Canyon University

Készüljön fel az egészségügyi rendszerek menedzsmentjének fejlett szerepére az MBA-val, amelynek hangsúlyozása az egészségügyi rendszerekben. A Colangelo College of Busin ... [+]

Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Combine Your Passions for Vezetés és Egészségügy egy MBA Health Systems Management Készüljön fel az egészségügyi rendszerek menedzsmentjének fejlett szerepére az MBA-val, amelynek hangsúlyozása az egészségügyi rendszerekben. A Colangelo College of Business által kínált képzési program segíti az egészségügyi szakembereket abban, hogy megszerezzék az etikai vezetéshez szükséges analitikai készségeket. Ez az egészségügyi rendszergazdálkodási képzési program a tanulás logikus fejlődését kínálja. Kezdje a bevezető tanfolyamokat a könyvelés, a pénzügyek, a közgazdaságtan és a marketing területén, mielőtt kezelési elméletekbe és politikákba kerítené.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Főnix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Több
Szeptember 2020
Angol
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Grand Canyon University

Készülj fel előmenetelére a Grand Canyon Egyetem üzleti továbbképzésének (MBA) programjában, amelyet a Colangelo College of Business kínál. A vezetői fejlesztés, a szerve ... [+]

Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Növelje meg a lehetőséget a Master of Business Administration (MBA) Készülj fel előmenetelére a Grand Canyon Egyetem üzleti továbbképzésének (MBA) programjában, amelyet a Colangelo College of Business kínál. A vezetői fejlesztés, a szervezeti növekedés és a műveletek irányításába ágyazott tananyag révén ez a kereshető online MBA program tökéletes a jövőbeli vezetők és üzleti vezetők számára. Elősegítse a vállalkozói szellem, és lesz egy kritikus gondolkodó és döntéshozó megalapozni a keresztény világnézet.

Ez a Master of Business Administration program magában foglalja a különböző kurzusok szempontjából releváns modern üzleti tevékenység. Vizsgáljuk meg a pénzügyi és számviteli témájú alapelveket innovatív koncepciók, köztük előrejelzéssel és adománygyűjtés a tőkepiacokon. A kis, tudományosan ösztönző tanulási környezetek, megvitatják kialakítása és végrehajtása stratégiák a szervezeteken belül és a fenntarthatóság a globális piacon. Kutatás tanszéki funkciók vezetői állást, és megvitatják viselkedés és technikák, amelyek hatással műveletek és ölelés sokszínűség.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Főnix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Több
Szeptember 2020
Angol
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul

2016: Welcome to Grand Canyon University

Spirit :60 Commercial