Husson University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

A Husson University mindent magáról szól. Nem fogsz elveszni egy tömegben. Meg fog tanulni olyan professzoroktól, akik törődnek veled. Meg fog tanulni gyakorlati, egy olyan fokozatot és készségeket szerezni, amelyek felkészülnek Önre egy jutalmazó, sikeres karrierért. Mindent összevetve, Husson hírneve az első osztályú oktatás és megfizethetőség szempontjából azt jelenti, hogy intelligens beruházást hajt végre. Husson University ... a küldetésünk a sikere.

Történelem

1898 óta Husson Maine vezetőit oktatta. Husson 1953-ban született, amikor az állam olyan törvényeket fogadott el, amelyek felhatalmazták Hussont a Bachelor of Science fokozat megszerzésére. A hatvanas években a Husson tejüzemet vásárolt, megtisztította, és gyönyörű campusot épített. 1981-ben a kollégium létrehozta a Husson Főiskola / Eastern Maine Medical Center ápolási iskola felsőoktatási intézményét. Ma a Husson számos alapképzést és számos innovatív fejlettségi programot kínál, valamint számos alapvető tudomány- és humán-tanfolyamot kínál. 2008. október 11-én Husson egyetemistá vált, de továbbra is fenntartja kis kollégiumi érzéseit.

Ma a Husson végzettségűek vezető szerepet töltenek be az egész országban és a világban.

Látomás

A Husson egy olyan egyetem, amely a premier professzionális programokat választja, ahol a hallgatók sikeresek, a tapasztalati tanulás büszkélkedik és a globális szerepvállalás hangsúlyos.

Küldetésnyilatkozat

Husson University a jelenlegi és feltörekvő területeken szakmai pályafutáson alapuló, a tudományok és a humán tudományok által közreadott képzés keretében inspirálja és előkészíti a hallgatókat.

Ezzel a karrier előkészítéssel támogatjuk és hangsúlyozzuk

 • Kiváló tanítás.
 • Tudományi hozzájárulás a tudományághoz vagy szakterülethez.
 • Egy olyan egyetemi és posztgraduális tanterv, amely kihívást jelent, releváns, és elősegíti a kritikus gondolkodási készségeket, az önbizalmat és az erős kommunikációs készségeket.
 • Elkötelezettség az etikus viselkedéshez és a társadalmi felelősségvállaláshoz a kari és a diákok, az adminisztrátorok és a személyzet, az igazgatótanács tagjai és a polgárság mint egyetem bevonása révén.
 • Egész életen át tartó tanulás a diákok szakmailag és személyesen való előkészítéséhez a folyamatosan változó világ kihívásaihoz.
 • Egy változatos kulturális és globális perspektíva a hallgatók fejlődésével és a tapasztalati tanulási lehetőségekkel, amelyek erősítik az erős tudományos közösség iránti elkötelezettségünket.
 • Az egyetemi erőforrások gondos kezelése és gondozása.

Elfogadta a Husson University Kuratórium 2011. október 2-án.

Elhelyezkedés

Husson University elsődleges campus (208 hektár) Bangorban található, Maine városában, körülbelül 30 000 ember városában, egy rövid autóútra a Maine-i partoktól, erdőketől és hegyektől. Kb. 250 mérföldre északra Bostontól és 250 mérföldre Quebec városától keletre Bangor az Egyesült Államok egyik legalacsonyabb városi bűnözési rátája.

A Husson Westbrookban és Presque Isle- ben is rendelkezik oktatási központokkal.

felvétel

A Bangor egyetemen körülbelül 2800 egyetemi hallgatót regisztrálunk, és mintegy 700 további beiratkozott a posztgraduális programokra. Diákjaink Maine-ból, az országból és a világból származnak.

Osztályméret

Az átlagos osztályméret 21 hallgató.

Kar

Husson University 144 tanárral és számos kiegészítő szakemberrel rendelkezik a szakmában.

Sport

Az NCAA III. Osztály tagja, a Husson több mint 18 sporttevékenységet és intramurálisokat kínál a legkorszerűbb létesítmények használatával, beleértve a Swan Center

Husson is támogatja a vidám csapat és egy táncos csapat.

Felvételi

A Felvételi Iroda munkatársai útmutatást ad a pályázati folyamat, hogy a kérelmezők a felvételi a Husson University . A felvételi tisztviselők anyagokat és alkalmazásokat nyújtanak annak érdekében, hogy segítsenek a pályázóknak többet megtudni a Hussonról, és meghívhatják a pályázókat személyes interjúkra és campus túrákra.

Alumni

A Beunsley Meeting Houseben működő Cyr Alumni Centerben található Alumni Affairs Office szolgálja a Husson 18 ezer alumniumának igényeit. A Homecoming- tevékenységek mellett az Alumni iroda szponzorálja az országszerte zajló eseményeket, és közzéteszi a The Ledger öregdiagnosztikumot , hogy a Husson Alumni-t tájékoztassa a campus tevékenységéről.

Akkreditáció

Husson University akkreditálja:

 • A New England School of Schools és Colleges, Inc. (NEASC);
 • A Nemzetközi Egyetemes Gazdasági Egyetem (IACBE);
 • A Husson / Eastern Maine Orvosi Központ ápolói és az összes MSN programot a Husson University a College Collegiate Nursing Education , a Dupont Circle, az NW, a Suite 530, a Washington DC 20036, (202) 887-6791 és a BSN programot a Maine Állami Nevelési Igazgatóság hagy jóvá.
 • A fizikai terápia oktatásának akkreditációja (CAPTE);
 • A Foglalkozási Terápia Oktatási Akkreditációs Tanács (ACOTE);
 • A Maine Állami Oktatási Tanács jóváhagyja;
 • A Klinikai Mentális Egészségügyi Tanácsadó Programot a Nemzeti Tanúsító Tanács (NBCC) hagyja jóvá;
 • A tanácsadás és a kapcsolódó oktatási programok akkreditációja (CACREP) a Husson Master of Science (MS) akkreditációját akkreditálta a klinikai mentálhigiénés tanácsadásban és a Master of Science iskolai tanácsadásban.
 • A Pharmacy School teljes akkreditációt kapott a Gyógyszertári Oktatás Akkreditációs Tanácsán keresztül.

Helyszínek

Husson terület

Husson University

Telefonszám
207.941.7000