IGlobal University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

JÖVŐKÉP NYILATKOZAT

IGlobal University (IGU) a világot úgy alakítja át, hogy minden ember számára a leghatékonyabb oktatást nyújtja szellemi, szakmai, spirituális fejlődésük és növekedésük érdekében, akár fiatalok, akár régiek, gazdagok vagy szegények, kiváltságosak vagy hátrányos helyzetűek, helyiek vagy távoliak.

KÜLDETÉSNYILATKOZAT

Az IGlobal University feladata, hogy a legmagasabb színvonalú, karrier-orientált oktatást biztosítsa a hallgatók számára ahhoz, hogy elérjék a felmerülő globális iparágak igényeit és kihívásait. A misszió teljesítése érdekében az egyetem létrehozta a stratégiai célokat:

 1. A karrier-alapú oktatás terén a tudományos kiválóság elérése.
 2. A pénzügyi fenntarthatóság és az erõsség elérése a hatékony és eredményes erõforrás-gazdálkodás révén.
 3. A globális terjeszkedés és növekedés sikeres kezelése.

INTÉZMÉNYI CÉLKITŰZÉSEK

Stratégiai céljainak elérése érdekében az egyetem a következő célokat határozta meg, kiemelve az "akadémiai minőség" -et:

 1. Megfelelő karrier-orientált oktatási programok kidolgozása.
 2. A magas beiratkozási, megtartási és elhelyezési arány elérése kielégítő tanulói tanulási eredmények, diplomás elégedettség és a munkaadói elégedettség révén.
 3. Szoros együttműködési partnerségek létrehozása valamennyi érdekelt féllel, ideértve a helyi, regionális, nemzeti és globális szinten a munkáltatókat és a közösségi vezetőket.

ALAPÉRTÉKEI

Az IGlobal University alapvető mozgatórugója tükröződik a világ különböző hallgatói számára kínált oktatási programokban.

 1. Sokszínűség: Az IGU üdvözli a világ minden tájáról érkező hallgatókat, és elősegíti valamennyi alkotójának egyenlő részvételét.
 2. Egész életen át tartó tanulás: Az IGU ösztönzi és támogatja a tanulás és az egész életen át tartó tanulás megőrzését a folyamatos oktatás révén.
 3. Az affirmatív szellem: Az IGU büszkeséggel és együttérzéssel elősegíti az integritást és a harmonikus munkát.
 4. Partnerségi együttműködés: Az IGU együttműködik valamennyi érdekelt feleivel, beleértve a hallgatókat, a karokat, a személyzetet és a közösségi polgárokat.
 5. Hatékony oktatási kézbesítés: Az IGU oktatási programjait olyan diákok számára tervezték, akik sok szakterületen igyekeznek tanulni. Az IGU oktatási kézikönyve elsősorban lakóhelyi beállításokon alapul, a fő egyetemen és bármely jövőbeli egyetemi campuson.

AKADEMIKUS CÉLKITŰZÉSEK

Feladatának teljesítése során az IGU elkötelezett az alábbi oktatási célok mellett:

 1. A diplomások felhalmozzák a megalapozó és kritikus tudást, hogy produktív módon működjenek a közösségben.
 2. A diplomások hatékonyan integrálják az igazgatási és vezetési készségeket a különböző üzleti közösségek igényeinek kielégítésére.
 3. A diplomások alkalmazzák az oktatási és gyakorlati üzleti koncepciók és adminisztratív készségek a saját munkaterületeken.
 4. A diplomások tovább folytatják az önirányított és az egész életen át tartó tanulás folytatását a fejlett üzleti tevékenységekkel.
 5. A diplomások bizonyítani fogják az illetékes kommunikációs készségeket a humán erőforrások kezelésében a munkahelyen.
 6. A diplomások megmutatják az általános ismereteket és szakmai készségeket a karrierfejlesztéshez, a vezetői szerephez és a csapatmunkahoz az egyre sokoldalúbb gazdaságban.
 7. A diplomások megmutatják a funkcionális munkaterületek kompetenciáját és megértését, és széles körű szakértelmüket mutatják az adott szakterületen.

OKTATÁSI PROGRAMOK

Az IGU öt (5) akkreditált programot kínál: MBA, MSIT, Bachelor of Business Administration (BSc), Bachelor of Science in Information Technology (BSIT) és angol mint második Nyelvi (ESL) programok. Tandíjaink a posztgraduális programok számára nagyon kedvezőek és versenyképesek. Emellett sokféle ösztöndíj, pénzügyi támogatás és az egyetemi munkahelyi lehetőségek állnak rendelkezésre a képzett diákok számára.

CIVIL JOGOK MEGFELELŐSÉGE

A szövetségi, állami és helyi önkormányzati követelményeknek és a módosított 1964-es polgári jogokról szóló törvénynek megfelelően az IGlobal University nem diszkriminál semmiféle személyt az életkor, nem, faj, szín, vallás, egyesülés, nemzeti és etnikai származás, szexuális irányultsága, orvosi állapota vagy testi fogyatékossága, illetve képzett, fogyatékkal élő veteránjai oktatási programjainak, egyetemi hallgatóknak, kiadványoknak, hallgatók felvételének, ösztöndíj-odaítélési és hitelprogramok, illetve foglalkoztatási gyakorlatuk igazgatásában.

A katalógusban szereplő tandíjakra és díjakra vonatkozó nyilatkozatok megfelelnek a 8 VAC 40-31 et seq. a virginiai közigazgatási kódex, amelyet a Virginia felsőoktatási államtanácsa (SCHEV) fogadott el.

Az itt leírt akadémiai és érettségi követelmények, valamint a tantervek minden 2009 szeptemberéig és azt követően az IGU-ba beiratkozó megfelelő hallgatókra vonatkoznak.

Helyszínek

Bécs

Address
8133 Leesburg Pike
Bécs, Virginia, Amerikai Egyesült Államok