Krannert Executive Education, Purdue University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

KÉPZÉS AZ ÖN CÉLKITŰZÉSÉRE

A Purdue Egyetem Executive Oktatása olyan programokat kínál, amelyek megfelelnek az egyéni céloknak és a vállalati igényeknek.

  • A dolgozó szakemberek keresik az Executive MBA-t, hogy felkészüljenek az azonnali és hosszú távú karrierfejlesztési célokra.
  • Az ipar szakemberei kevesebb mint egy hetet fejlesztenek vezetői készségeket a nyílt felvételi szakmai fejlesztési programokban.
  • A cégek profitálnak egyedi programjainkból, amelyek szervezetük egyedi igényeinek kielégítését szolgálják.

Bármelyik személyes vagy vállalati célja is legyen, fedezze fel, hogyan tud segíteni a Krannert Executive Education program elérni és meghaladni őket!

Miért van Krannert?

A jövő üzleti vezetői lesznek azok, akik az innováció nyelveit beszélik - akik tudják, hogyan elemzik az adatokat, fejleszti és statisztikailag igazolják a kreatív üzleti megoldásokat, és még új technológiákat is piacra dobhatnak. Ha elképzelni magad, hogy ezek a vezetők egyike, akkor a Krannert School of Management az, ahol akarsz lenni. Egy olyan világhírű, kutatási alapú egyetemen belül él, ahol a tudomány és a mérnöki tudományok vezető vezetése vezetett. A Krannert egy analitikusabb, problémamegoldóbb üzleti tananyagot és egy pragmatikusabb, jobban megfogalmazott megközelítést kínál a tudósok számára . Bárhol másutt, a Krannertben megtanulhatja, hogyan kell megtanulni - hogyan keressen, kutasson és gondolkodjon új utakon. Mindeközben egy olyan együttműködő, munka-etikus kultúrába merülsz, amely átadja a vezetés lágy készségeit - hogyan fejleszti és kommunikál egy jövőképet, és diplomáciai úton befolyásolja a többieket, hogy megvalósítsa. Ezért van Krannert. Itt kezdődnek a globális üzleti vezetők. Vegyünk szélesebb pillantást a Krannert tapasztalataira.

a Purdue márkájú üzlet

"Houston, van egy gondunk ..." Az amerikai történelem egyik legizgalmasabb eseménye által inspirálva ez az ikonikus felismerés hangos "Bat-jel" lett az éles elmék számára, amelyek képesek gyorsan reagálni és gyorsan reagálni egy gondolkodó helyzetre . Ez is egy tökéletes pillanat, miért üzleti diákok a Krannert School of Management diplomázott egy lenyűgöző előnyt. Az ország egyik elit üzleti iskolájának egyikeként a Krannert szorosan együttműködik egy csúcsminőségű mérnöki iskolával, amely 23 Apollo-t és más NASA űrhajósokat gyárt - sokkal többet, mint bármely más egyetem. Ezzel szemben a Purdue erőssége a tudomány és a technológia területén, a Krannert egyedülállóan közelíti meg az üzleti tanulás egy olyan kutatási alapú, kvantitatív szögből, amely fejleszti a hallgatók analitikus készségeit, és természetesen végzősöket termel a leleményes, gondolkodásgátló problémamegoldó képességekkel minden modern napos kereskedelmi vállalkozás igényeit.

Innovációs ökoszisztéma

Lépj az elméleten kívül, és tényleg leállj az üzletbe. Minden Krannert osztályteremben dinamikus ötletgyár - egy igazi, gyakorlatias R

Hihetetlenül kedvelt karrier szolgáltatások

Az élet legfontosabb tanulságait ritkán találják meg egy könyvben. Ettől függetlenül, amikor az oktatásba való befektetésed visszatér a végső feladatra, akkor sem találhatók egy "gyakorlati" laborban. Ezek megtalálhatók az emberi hálózatok gazdagságában és a professzionális társadalmi készségfejlesztés értékes hasznosságában, amelyek értéknövelik a Krannert School of Management irányítását. A Krannert hallgatójaként - bárhol máshol - képesek lesznek kihasználni a dinamikus karrier-erőforrásokat és lehetőségeket, amelyek a vezetői tanfolyamon és az egyéni coachingon át egészen az öregdiákos hálózathoz tartoznak. nagyenergiájú karrierpályázatok - beleértve az ország legnagyobb gyűjteményes vásárát is.

Megközelíthető "emberi" erőforrások

A felsőoktatásnak a Földre kell kerülnie. Éppen ezért a Krannert School of Management több elemző, kutatott alapú üzleti tananyag kiegészítéseként működő MO-t működtet, amely mélyen elismeri a szervesebb, kevésbé formális emberi oktatási minőséget. Attól a pillanattól kezdve, amikor először bekapcsolódsz a Krannert iskolába, élő hangot hallasz, értékelni fogsz mindazt, ami jól érezzük magunkat, és igazán támogatjuk az Ön akadémiai törekvéseit. Visszatekintve gyakorlatilag minden diplomás a Krannertben személyes elkötelezettségként fordulhat útjára fordulópontként - egyik felbecsülhetetlen hallgatói mentorprogram, a kar hozzáférhetőségének hangsúlyozása, a kohort tanulási modell, a fáradhatatlan karrier-szolgáltató coaching, vagy a csodálatos globális expozíciós tapasztalat, a Purdue következetesen magas rangú a campus sokszínűségét és a tanulmányi külföldi lehetőségek.

Kisiskola, hatalmas hálózat

Nem a halak mérete a tóban. Ez az, hogy szoros az "iskola". Ha más üzleti főiskolák, helyes vagy rossz, egy individualistabb, versenyképesebb, státuszvezérelt hallgatói élményt támogatnak, a Krannert School of Management unapologetikusan csapatorientált. Igen, a Krannert a Big Ten Egyetem része, és minden ehhez kapcsolódó "nagy tó" előnyöket kínál, beleértve a globális és rendkívül elkötelezett öregdiákos hálózathoz való hozzáférést, amely drámai módon növeli a tanulási és karrierlehetőségeket. De a kortársakkal összehasonlítva a Krannert arányosan kisebb a diákok által vallott családi érzés, a kölcsönösen ösztönző légkör légkörének fenntartása és egy nagyon együttműködő osztálytermi modell, amely tükrözi a mai sikeres üzleti vállalkozások működését és megoldását problémákat. Szóval, nagy hal a campuson? Talán. De nagyon kevesen voltak a Krannertben. Ehelyett hajlamosabbak a közös sikerre.

Ez üzleti szokatlan

Mert a sikeres márkának mindig van egy differenciális előnye. Akár cégről, termékről, egyetemről, akár hallgatóról van szó, a sikeres márka személyiséggel rendelkezik. A mélység. Motiváció. Egy cél. A Krannert School of Management-nél minden szempontból, a teljes oktatási élmény minden formáját tervezik, építik és tervezték a növekvéshez, mint hallgatónak, és ami még fontosabb, a jövőjével foglalkozóként.

A Purdue növekedési faktora a játékváltóknak

2018-tól:

  • # 1 cél a nemzetközi diákok STEM tudományágak (US Department of Homeland Security)
  • # 5 az állami egyetemek között a Wall Street Journal 500 amerikai főiskolai rangsorában
  • # 11 az állami egyetemek között (US News

Helyszínek