Hivatalos Leírás

KÉPZÉS AZ ÖN CÉLKITŰZÉSÉRE

A Purdue Egyetem Executive Oktatása olyan programokat kínál, amelyek megfelelnek az egyéni céloknak és a vállalati igényeknek.

  • A dolgozó szakemberek keresik az Executive MBA-t, hogy felkészüljenek az azonnali és hosszú távú karrierfejlesztési célokra.
  • Az ipar szakemberei kevesebb mint egy hetet fejlesztenek vezetői készségeket a nyílt felvételi szakmai fejlesztési programokban.
  • A cégek profitálnak egyedi programjainkból, amelyek szervezetük egyedi igényeinek kielégítését szolgálják.

Bármelyik személyes vagy vállalati célja is legyen, fedezze fel, hogyan tud segíteni a Krannert Executive Education program elérni és meghaladni őket!

Miért van Krannert?

A jövő üzleti vezetői lesznek azok, akik az innováció nyelveit beszélik - akik tudják, hogyan elemzik az adatokat, fejleszti és statisztikailag igazolják a kreatív üzleti megoldásokat, és még új technológiákat is piacra dobhatnak. Ha elképzelni magad, hogy ezek a vezetők egyike, akkor a Krannert School of Management az, ahol akarsz lenni. Egy olyan világhírű, kutatási alapú egyetemen belül él, ahol a tudomány és a mérnöki tudományok vezető vezetése vezetett. A Krannert egy analitikusabb, problémamegoldóbb üzleti tananyagot és egy pragmatikusabb, jobban megfogalmazott megközelítést kínál a tudósok számára . Bárhol másutt, a Krannertben megtanulhatja, hogyan kell megtanulni - hogyan keressen, kutasson és gondolkodjon új utakon. Mindeközben egy olyan együttműködő, munka-etikus kultúrába merülsz, amely átadja a vezetés lágy készségeit - hogyan fejleszti és kommunikál egy jövőképet, és diplomáciai úton befolyásolja a többieket, hogy megvalósítsa. Ezért van Krannert. Itt kezdődnek a globális üzleti vezetők. Vegyünk szélesebb pillantást a Krannert tapasztalataira.

a Purdue márkájú üzlet

"Houston, van egy gondunk ..." Az amerikai történelem egyik legizgalmasabb eseménye által inspirálva ez az ikonikus felismerés hangos "Bat-jel" lett az éles elmék számára, amelyek képesek gyorsan reagálni és gyorsan reagálni egy gondolkodó helyzetre . Ez is egy tökéletes pillanat, miért üzleti diákok a Krannert School of Management diplomázott egy lenyűgöző előnyt. Az ország egyik elit üzleti iskolájának egyikeként a Krannert szorosan együttműködik egy csúcsminőségű mérnöki iskolával, amely 23 Apollo-t és más NASA űrhajósokat gyárt - sokkal többet, mint bármely más egyetem. Ezzel szemben a Purdue erőssége a tudomány és a technológia területén, a Krannert egyedülállóan közelíti meg az üzleti tanulás egy olyan kutatási alapú, kvantitatív szögből, amely fejleszti a hallgatók analitikus készségeit, és természetesen végzősöket termel a leleményes, gondolkodásgátló problémamegoldó képességekkel minden modern napos kereskedelmi vállalkozás igényeit.

Innovációs ökoszisztéma

Lépj az elméleten kívül, és tényleg leállj az üzletbe. Minden Krannert osztályteremben dinamikus ötletgyár - egy igazi, gyakorlatias R

Hihetetlenül kedvelt karrier szolgáltatások

Az élet legfontosabb tanulságait ritkán találják meg egy könyvben. Ettől függetlenül, amikor az oktatásba való befektetésed visszatér a végső feladatra, akkor sem találhatók egy "gyakorlati" laborban. Ezek megtalálhatók az emberi hálózatok gazdagságában és a professzionális társadalmi készségfejlesztés értékes hasznosságában, amelyek értéknövelik a Krannert School of Management irányítását. A Krannert hallgatójaként - bárhol máshol - képesek lesznek kihasználni a dinamikus karrier-erőforrásokat és lehetőségeket, amelyek a vezetői tanfolyamon és az egyéni coachingon át egészen az öregdiákos hálózathoz tartoznak. nagyenergiájú karrierpályázatok - beleértve az ország legnagyobb gyűjteményes vásárát is.

Megközelíthető "emberi" erőforrások

A felsőoktatásnak a Földre kell kerülnie. Éppen ezért a Krannert School of Management több elemző, kutatott alapú üzleti tananyag kiegészítéseként működő MO-t működtet, amely mélyen elismeri a szervesebb, kevésbé formális emberi oktatási minőséget. Attól a pillanattól kezdve, amikor először bekapcsolódsz a Krannert iskolába, élő hangot hallasz, értékelni fogsz mindazt, ami jól érezzük magunkat, és igazán támogatjuk az Ön akadémiai törekvéseit. Visszatekintve gyakorlatilag minden diplomás a Krannertben személyes elkötelezettségként fordulhat útjára fordulópontként - egyik felbecsülhetetlen hallgatói mentorprogram, a kar hozzáférhetőségének hangsúlyozása, a kohort tanulási modell, a fáradhatatlan karrier-szolgáltató coaching, vagy a csodálatos globális expozíciós tapasztalat, a Purdue következetesen magas rangú a campus sokszínűségét és a tanulmányi külföldi lehetőségek.

Kisiskola, hatalmas hálózat

Nem a halak mérete a tóban. Ez az, hogy szoros az "iskola". Ha más üzleti főiskolák, helyes vagy rossz, egy individualistabb, versenyképesebb, státuszvezérelt hallgatói élményt támogatnak, a Krannert School of Management unapologetikusan csapatorientált. Igen, a Krannert a Big Ten Egyetem része, és minden ehhez kapcsolódó "nagy tó" előnyöket kínál, beleértve a globális és rendkívül elkötelezett öregdiákos hálózathoz való hozzáférést, amely drámai módon növeli a tanulási és karrierlehetőségeket. De a kortársakkal összehasonlítva a Krannert arányosan kisebb a diákok által vallott családi érzés, a kölcsönösen ösztönző légkör légkörének fenntartása és egy nagyon együttműködő osztálytermi modell, amely tükrözi a mai sikeres üzleti vállalkozások működését és megoldását problémákat. Szóval, nagy hal a campuson? Talán. De nagyon kevesen voltak a Krannertben. Ehelyett hajlamosabbak a közös sikerre.

Ez üzleti szokatlan

Mert a sikeres márkának mindig van egy differenciális előnye. Akár cégről, termékről, egyetemről, akár hallgatóról van szó, a sikeres márka személyiséggel rendelkezik. A mélység. Motiváció. Egy cél. A Krannert School of Management-nél minden szempontból, a teljes oktatási élmény minden formáját tervezik, építik és tervezték a növekvéshez, mint hallgatónak, és ami még fontosabb, a jövőjével foglalkozóként.

A Purdue növekedési faktora a játékváltóknak

2018-tól:

  • # 1 cél a nemzetközi diákok STEM tudományágak (US Department of Homeland Security)
  • # 5 az állami egyetemek között a Wall Street Journal 500 amerikai főiskolai rangsorában
  • # 11 az állami egyetemek között (US News
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Krannert Executive Education, Purdue University

A Purdue EMBA program több mint 30 éve oktatási megoldásokat kínál a dolgozó szakembereknek. A programban megtalálhatók a legmagasabb Krannert oktatók és a szakértelemre ... [+]

A Purdue EMBA program több mint 30 éve oktatási megoldásokat kínál a dolgozó szakembereknek. A programban megtalálhatók a legmagasabb Krannert oktatók és a szakértelemre híresek. Rendszeresen rangsorolva a világ legjobb programjai között.

Tudod befejezni az EMBA mértéke, míg továbbra is alkalmazott teljes munkaidőben, és részt vesznek az egyéni osztályok csak egy-két hétenként negyedévente. Ez egy olyan formátum, amely mindkét világból - az online kényelemből és a továbbfejlesztett tanulás és hálózatépítés erejéből ad a legjobbat az Egyesült Államok és a világ más szakembereivel.

Több információ

Kérjük, nézze meg a brosúrát további információkért.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Lafayette
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
19 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Krannert Executive Education, Purdue University

Több mint 20 éve az IMM Global Executive MBA program segített a vezetők és vállalatok hatékonyabb résztvevői a nemzetközi gazdaságban. ... [+]

A helyes előkészület a globális menedzsment számára

Több mint 20 éve az IMM Global Executive MBA program segített a vezetők és vállalatok hatékonyabb résztvevői a nemzetközi gazdaságban. A négy kontinensen működő öt üzleti iskola által megvalósított program valóban globális elkötelezettséget kínál, egy helyi beolvadással kombinálva, a hét különböző országban tíz héten belül működő egyetemi rezidenciáknak köszönhetően.

Gyors tényekKét MBA fokozatot szerezhet: Purdue (USA) és TIAS (Hollandia)International Immersion: 10 hét hét országban négy kontinensenProgram nyelv: 100% angolA hallgatók átlagos szakmai tapasztalata: 13-15 évHálózatépítés: Tartós életet él... [-]
Amerikai Egyesült Államok West Lafayette
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
19 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul

Marthe Reinette speaks about the IMM program

Rochelle McKinney speaks about the IMM program

Danni Schertzing speaks about the IMM program

Todd Hyatt, Executive Vice President and Chief Financial Officer IHS

Purdue Krannert School of Management
Address
Lafayette, Indiana, Amerikai Egyesült Államok
Honlap
Telefonszám
+1 765-494-1554