Krannert Executive Education, Purdue University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

OKTATÁS Ön céljainak megfelelően

Executive Education Purdue Egyetem kínál programokat, hogy illeszkedjen az egyéni célokat és a vállalati igényeket.

Dolgozó szakemberek keresnek Executive MBA előkészítése azonnali és hosszú távú előrelépési célok. Ipari szakemberek, gazdálkodási ismeretek, mindössze egy héttel a mi nyitott beiratkozási bizonyítvány programok. A vállalatok részesülhetnek a mi egyéni programok célja, hogy megfeleljen az egyedi igényeket a szervezetük. Bármi legyen is a személyes vagy vállalati célok, vizsgálja meg, hogy a Krannert Executive Education program segít elérheti és meghaladhatja őket!

Miért Krannert

Holnap üzleti vezetők lesznek, akik beszélik a nyelvet, az újítást, akik tudják, hogyan kell elemezni az adatokat, fejlesztése és statisztikailag igazolják kreatív üzleti megoldásokat, és még az új technológiák piacra.

Ha elképzelni magad egy ilyen vezetők, a Krannert School of Management, ahol szeretne lenni.

Alive belsejében egy világhírű, a kutatás-alapú egyetem régóta vezető tudományos és műszaki, Krannert kínál egy elemző, problémamegoldó márkájú üzleti oktatás és pragmatikusabb, hogy a munkahelyi-done megközelítése tudósok .

Semmi máshoz nem hasonlítható, a Krannert, megtudhatja, hogyan kell tanulni, hogy hogyan-érdeklődni, a kutatás és másképpen gondolkodni.

Mindeközben, akkor meg kell meríteni egy együttműködő, a munka-etika kultúra kölcsönöz a puha készségek vezetés-hogyan lehet fejleszteni és kommunikálni a látás, és diplomatikusan befolyásolják mások aktualizálása is.

Ez az oka Krannert. Ez az, ahol a globális üzleti vezetők kezdődik.

Vegyünk egy szélesebb pillantást a Krannert tapasztalat.

A Purdue Brand of Business

"Houston, van egy kis probléma ..." ihlette az egyik izgalmas események az amerikai történelemben, ikonikus catchphrase vált verbális "Bat-jel" az éles elmék, amelyek képesek alkalmazkodni és gyorsan reagálnak a think-gyors helyzet .

Ez is egy tökéletes pillanatkép miért üzleti diákok a Krannert School of Management végzős kényszerítő előnye.

Tekinthető az egyik a nemzet elitjéhez üzleti iskolák, Krannert működik szorosan a legjobban szereplő műszaki iskola, termelő 23 Apollo és egyéb NASA űrhajósai - sokkal több, mint bármely más egyetem.

Működési ennek tükrében a Purdue erejét a tudomány és a technológia, Krannert egyedülállóan közelíti üzleti tanulás egy kutatás-alapú, kvantitatív szög, amely fejleszti a diákok elemző készség, és természetesen termel hallgatókat a leleményes, szellemi gyors problémamegoldó képesség minden modern -nap kereskedelmi vállalkozás igényeit.

Innovációs ökoszisztéma

Kilépve az elmélet és a ténylegesen munkához. Karnyújtásnyira minden Krannert tanterem egy dinamikus elképzelés gyárilag egy valós, gyakorlati K + F és az üzleti-startup "ecosystem'-kínál páratlan tanulási tapasztalat.

Történik éppen az egyetemen, ez a felsőoktatási / magán-vállalkozás "egyesülés", ahol a befektetők, gyártó partnerekkel, vállalkozók, kutatók, oktatók, öregdiákok és a diákok, mint te folyamatosan fordult a fogaskerekek az ipari fejlődés.

Asszociatív Krannert hallgatók hozzáférnek hihetetlen szükségleteken alapuló lehetőségeket, ahol kapnak gyakorlati tapasztalat kereskedelmi forgalomba, és optimalizálja a valós működési beállítások a legújabb technológiákat.

Hihetetlenül Hozzáértés Karrier Services

Az élet legfontosabb tanulsága ritkán találhatók a könyvben. Ami azt illeti, ha a hozam a befektetés az oktatás jön le, hogy a munkát meg végül földet, hogy nem találtak a "hands-on" lab sem.

Ezek megtalálhatók a gazdag ember a hálózatépítés és a felbecsülhetetlen értékű hasznosságát a professzionális szociális-készségfejlesztés, amelyek értéknövelt fémjelzi a Krannert School of Management.

Diákként Krannert ellentétben bárhol máshol, akkor képes lesz arra, hogy kihasználja a dinamikus tömb karrier források és lehetőségek, hogy a tartomány vezetői tanfolyam és egy-egy coaching, hogy egy öregdiák-hálózat felülmúlhatatlan az iparban sokszínűség és a teljes pala a nagyenergiájú karrierbörzék-köztük a legnagyobb egyetemi vásár az országban.

Megközelíthető "emberi" Erőforrás

Magasabb tanulásban le a Földre.

Ezért, mint egy kiegészítője a több elemző, kutatott alapú üzleti tanterv, a Krannert School of Management működik MO, amely mélyen hálás a több szerves, kevésbé sablonos emberi tulajdonságokat az oktatás.

Attól a pillanattól kezdve nem hall egy élő hang, amikor először részt az Krannert iskola, értékelni fogja mindazt, úgy érzi, szívesen és őszintén támogatta az egész akadémiai célok elérésére.

Visszatekintve, szinte minden diplomás mutathat személyes elkötelezettség a Krannert mint egy fordulópont az ő útját, egyik felbecsülhetetlen hallgatói mentor programok, a hangsúlyt a kar hozzáférhetőség, a kohorsz tanulási modell, a fáradhatatlan karrier-service coaching, vagy a lenyűgöző globális kitettség élmény, Purdue következetesen magas rangú on-campus sokféleség és a külföldön lehetőségeket.

Kis iskola, óriási hálózat

Ez nem a méret a hal a tóban. Ez milyen szoros az "iskola" is. Ha más üzleti főiskolák, jó vagy rossz, elősegíti a individualistábbak, versenyképes, állapot-alapú hallgatói hangulattal, a Krannert School of Management kérően Csapat orientált.

Igen, Krannert része a Big Ten egyetem és kínál minden kapcsolódó "nagy-tó" előnye, hogy jöjjön vele, beleértve a hozzáférést a globális és az elkötelezett öregdiák-hálózat, amely drámaian javítja a tanulás és a karrierlehetőségeket.

De összehasonlítva a társaik, Krannert arányosan kisebb léptékű fenntartó a tanuló-hitvalló család úgy érzi, a több egymást bátorító légkör a verseny, és a rendkívül együttműködő tantermi modell, amely tükrözi az út a mai sikeres üzleti vállalkozások működnek, és megoldani problémák.

Tehát nagy hal az egyetemen? Talán. De nagyon kevés a Krannert hozott sokat állomány abban. Ehelyett ők hajlamosabbak a sikeres együtt.

Ez üzlet, mint Szokatlan

Mivel a sikeres márka mindig olyan differenciál előny.

Legyen szó egy cég, egy termék, egy egyetem vagy egy diák, a sikeres márka egy személyiség. A mélység. A motiváció. Egy cél.

A Krannert School of Management, minden szempontból, minden árnyalatát a teljes oktatási tapasztalat tervezték, építették és a célja, hogy a textúra a növekedés, mint egy diák, és ami még fontosabb, a jövő, mint egy profi.

Purdue A növekedési faktora játék váltók

Mivel a február 2016 ...

8 termelő indítási tehetség között amerikai állami egyetemek

18 a legtöbb öregdiák szolgáló Fortune 500 cégvezetők

91% diplomás sikerességi arány (5 éves átlag)

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés EMBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Executive MBA

Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Részidős 19 hónapok September 2019 Amerikai Egyesült Államok Lafayette

A Purdue EMBA program több mint 30 éve oktatási megoldásokat kínál a dolgozó szakembereknek. A programban megtalálhatók a legmagasabb Krannert oktatók és a szakértelemre híresek. Rendszeresen rangsorolva a világ legjobb programjai között. [+]

A Purdue EMBA program több mint 30 éve oktatási megoldásokat kínál a dolgozó szakembereknek. A programban megtalálhatók a legmagasabb Krannert oktatók és a szakértelemre híresek. Rendszeresen rangsorolva a világ legjobb programjai között.

Tudod befejezni az EMBA mértéke, míg továbbra is alkalmazott teljes munkaidőben, és részt vesznek az egyéni osztályok csak egy-két hétenként negyedévente. Ez egy olyan formátum, amely mindkét világból - az online kényelemből és a továbbfejlesztett tanulás és hálózatépítés erejéből ad a legjobbat az Egyesült Államok és a világ más szakembereivel.

Több információ

Kérjük, nézze meg a brosúrát további információkért.... [-]


IMM Global Executive MBA

Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Részidős 19 hónapok March 2019 Amerikai Egyesült Államok West Lafayette

Több mint 20 éve az IMM Global Executive MBA program segített a vezetők és vállalatok hatékonyabb résztvevői a nemzetközi gazdaságban. [+]

A helyes előkészület a globális menedzsment számára

Több mint 20 éve az IMM Global Executive MBA program segített a vezetők és vállalatok hatékonyabb résztvevői a nemzetközi gazdaságban. A négy kontinensen működő öt üzleti iskola által megvalósított program valóban globális elkötelezettséget kínál, egy helyi beolvadással kombinálva, a hét különböző országban tíz héten belül működő egyetemi rezidenciáknak köszönhetően.

Gyors tényekKét MBA fokozatot szerezhet: Purdue (USA) és TIAS (Hollandia)International Immersion: 10 hét hét országban négy kontinensenProgram nyelv: 100% angolA hallgatók átlagos szakmai tapasztalata: 13-15 évHálózatépítés: Tartós életet él... [-]

Videók

Marthe Reinette speaks about the IMM program

Rochelle McKinney speaks about the IMM program

Danni Schertzing speaks about the IMM program

Todd Hyatt, Executive Vice President and Chief Financial Officer IHS

Kapcsolat

Purdue Krannert School of Management

Cím Lafayette, Indiana, Amerikai Egyesült Államok
Honlap http://www.krannert.purdue.edu/executive
Telefon +1 765-494-1554