Hivatalos Leírás

Üdvözöljük az új KSU

Kennesaw State University egy átfogó egyetemi elismert a vállalkozói szellem, a globális szerepvállalást és a közösségi érzést. Mivel Grúzia harmadik legnagyobb egyetem és az egyik az ötven legnagyobb állami egyetem az országban, Kennesaw Állami kínál több mint 100 egyetemi és posztgraduális fok, beleértve egyre több doktori program. Kennesaw állam elkötelezett válás világszínvonalú felsőoktatási intézmény helyezkedik bővíti tudományos és kutatási küldetések és annak alkalmazási köre a helyi, nemzeti és globális szinten.

Több mint 50 éve, Kennesaw State University már ismert a vállalkozói szellem és a közösségi érzést. Z campusok Marietta és Kennesaw, az egyetem található északra Atlanta mellett, és a külvárosi környezetben hozzáférést az egyik az ország legdinamikusabban fejlődő város. Mivel Grúzia harmadik legnagyobb egyetemi, Kennesaw State több mint 150 egyetemi és posztgraduális fok, beleértve a növekvő doktori program. Által kijelölt tanács Regents Egyetem rendszer Grúzia, mint átfogó egyetemi, Kennesaw állam elkötelezett válás világszínvonalú felsőoktatási intézmény helyezkedik bővíti tudományos és kutatási küldetések és annak alkalmazási köre a helyi, regionális és nemzeti szinten.

Két nagy Intézmények - One World University-osztály

Január 6-án, 2015-ben a tanács Regents a University of Georgia rendszer jóváhagyta a konszolidáció a Kennesaw Állami és Dél-Polytechnic State University. Ez jelenti az USG ötödik és legnagyobb konszolidáció hogy továbbra is elkötelezett a hatékonyság növelése és a hatékonyság, hogy jobban szolgálja a diákok és az állam.

Az új Kennesaw State University ötvözi a két grúz legtekintélyesebb intézmények a felsőoktatásban. Egy átfogó egyetemi, Kennesaw Állami egy hely campus mely a diákok széles spektrumát minőségű tudósok, a növekvő és élénk egyetemi élet, díjnyertes étkezési lehetőségekkel, és a legkülönbözőbb sportos kínálatát. Országosan rangsorolt ​​fokozatot üzleti, mérnöki és az első éves program, valamint a premier tanítás, betegápolás, építészet, tudományos és matematikai programok, az új Kennesaw State University előtt áll, hogy lesz Grúzia mellett világszínvonalú intézmény.

Kennesaw State University - szám szerint

  • Összesen beiratkozás: 33000 (az őszi 2015)
  • Összesen szakok: több mint 150 egyetemi, posztgraduális és doktori fokozatot
  • On-campus ház befogadóképessége körülbelül 5200 és nyolc kollégiumok
  • Száma alumni: több mint 100.000
  • Gazdasági hatás: $ 1200000000 - Board of Regents a University of Georgia Rendszer jelentés 2012
  • Ország képviselteti magát a hallgatói szervezet: 130
  • A diákok részt a folyamatos oktatásban osztályban: 17210
  • Athletic csapat: 18 NCAA Division I, beleértve a foci (ősz 2015)

Kennesaw State University által akkreditált déli Szövetsége főiskolák és iskolák Bizottság kollégiumok odaítéléséről bachelor, master, szakember, és a doktori fokozatot. Kapcsolat az Bizottság kollégiumok 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 vagy hívja 404-679-4500 kérdése van akkreditációjának Kennesaw Állami Egyetemen.

KSU Küldetésnyilatkozat

Kennesaw State University kínál magas színvonalú és hatékony graduális, posztgraduális, folyamatos képzés, és a társ-tantervi programok. Ezek közé tartoznak a tanulási lehetőségek az építészet, a művészetek, az üzleti, a számítástechnika, oktatás, mérnöki és műszaki technológiai, egészségügyi és humán szolgáltatások, kitüntetések tapasztalatok, a humán és társadalomtudományok, interdiszciplináris tanulmányok, vezetői fejlesztés, a természetes és a fizikai tudományok, a külföldi tanulmányi és más kapcsolódó tudományágak. Az egyetem kutatási, ösztöndíjat, kreatív tevékenységek, és a közszolgálati kezdeményezések bővíteni és alkalmazni tudás, hozzájárul a gazdasági fejlődéshez, és javítja az életminőséget a helyi közösségek, Georgia, a nemzet és a világ.

A KSU közösségi értékek nyílt, őszinte, és átgondolt szellemi érdeklődés, innovatív és kreatív problémamegoldás, szakértelmét, az együttműködés, az integritás és az etikus magatartás, tevékeny állampolgárok, a globális megértés, a fenntarthatóság, a kölcsönös tisztelet és elismerést az emberi és kulturális sokszínűség. Az egyetemi közösség igyekszik folyamatosan, hogy fokozza hallgatói sikert, javítani kell az intézményi minőség, és reagál a közönség a felsőoktatás iránti kereslet.

KSU Vision Statement

Kennesaw State University lesz a világszínvonalú átfogó egyetemi elismerésben kiváló oktatás, a felfedezés, az innováció, a technológia és a közösségi elkötelezettség minden szinten helyi és globális. A KSU tapasztalatok képessé tagjai és a diplomások az egyetemi közösség, hogy a látás, képesség, és a bátorságot, hogy átalakítsa a jövőben.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Kennesaw State University

Ha nagy karrier-álmaid vannak, segítünk neked elérni őket. Egy Executive MBA a Coles College of Business biztosítja a stratégiai tervezés, a vezetés és a vezetés szakérte ... [+]

Make Your Dreams a valóság. Kezdd itt.

Ha nagy karrier-álmaid vannak, segítünk neked elérni őket. Egy Executive MBA a Coles College of Business biztosítja a stratégiai tervezés, a vezetés és a vezetés szakértelme, hogy a karrierjét a következő szintre. Élvezni fogja az élvonalbeli globális csapatépítést, program-hosszú vezetői coachingot és egy testreszabott tantervet, amelyet ambiciózus vezetők számára terveztek. Ha készen állsz parancsnoki üzletvezetésre, készen állsz Colesre.

EMBA kiemeliProven ROI | A hallgatók több mint 94% -a számolt be arról, hogy a Coles EMBA növelte értékét a szervezetükhöz, és 88% -uk jelentette növekedési képességüket.Optimális ütemezés | Gyorsított EMBA programunk a forgalmas vezetők számára készült, egy kényelmes hétvégén (hó / szombat / vasárnap).Top Notch Program | A Businessweek és a vezérigazgató magazin a nemzet egyik legfontosabb 25 programjának egyikeként.Vezetés a munkahelyeken A karokkal és a személyes vezetõi edzõkkel folytatott interakciók révén a vezetõi stílust elsõsorolhatjuk, és új készségeket fejleszthetünk cselekvõ tervekkel. Fejlessze stratégiai vezetői képességeit a vezető globális és hazai csapatok számára a program egészében.Globálisan összpontosított Fogja meg az útlevelét és dolgozzon együtt egy globális és hazai csapattal a program során valós idejű projektek keretében, és csúcsosodik meg egy 9 napos üzleti tanácsadói lakóhellyel Dél-Amerikában.Üzleti célra épített Testreszabott tantervünket egy vezérigazgató szemszögéből tanítjuk, hogy megtanulhassuk a többdimenziós döntéshozatalt és annak hatását a versenyképes és folyamatosan változó tájra. Azonnal alkalmazható a karrieredre.Dedikált kar | Nem csak az akadémiai kutatási és elméleti vezetők, a Coles EMBA oktatókat keresik az üzleti közösség a hallgatók és öregdiákok számára a személyes figyelem és hozzáférhetőség érdekében.... [-]
Amerikai Egyesült Államok Kennesaw
Kérj Információt
Angol
Nappali
19 hónap
Campus
Bővebben magyarul

MBA

Kennesaw State University

Program Felvételi követelmények tantervi követelmények Online Graduate Application - Van egy vissza nem térítendő 60 $ nevezési díjat. Átiratok - Hivatalos átiratát m ... [+]

Program Felvételi követelmények tantervi követelmények

Online Graduate Application - Van egy vissza nem térítendő 60 $ nevezési díjat. Átiratok - Hivatalos átiratát minden főiskola és / vagy egyetemi ön részt vett. Az intézetnek lezárt borítékban kell lennie, vagy elektronikusan kell elküldenie az intézményből. [-]
Amerikai Egyesült Államok Kennesaw
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Kennesaw State University

... [+]

Ahhoz, hogy be kell vonni a kettős programba, a pályázónak meg kell adnia a lehetőséget a pályázat benyújtásakor a Graduate School-ban.

Program követelmények [-]
Amerikai Egyesült Államok Kennesaw Marietta
Szeptember 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Kennesaw State University

A Master of Business Administration / Master of Public Administration (MBA / MPA) program egy kettős fokú által kínált Coles College of Business Administration és a Colle ... [+]

Üzleti Adminisztráció / Közigazgatás Dual Master's Degree

A Master of Business Administration / Master of Public Administration (MBA / MPA) program egy kettős fokú által kínált Coles College of Business Administration és a College of Humanities and Social Sciences. A program célja, hogy lehetővé tegye a hallgatóknak, akik érdeklődnek az állami és a magánszektorban, hogy egyidejűleg regisztráljanak mind az MBA, mind az MPA programokban. A közszféra és a magánszféra növekvő egymásrautaltsága miatt ez a kettős szakképzési program nemcsak innovatív, hanem vonzó a diákok számára, akik karrierjüket a magán- és állami szervezetekben dolgozó társaik munkájáért felelősek, valamint különböző helyeken, ahol mind a tudás az üzleti élet és a kormányzás nagyon fontos.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Kennesaw
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Kennesaw State University

Kihívás magad és karrierje a következő szintre a Coles College of Business MBA-val. A magasan rangsorolt, nemzetközileg akkreditált Kennesaw & Galleria MBA program cé ... [+]

Mester üzleti Adminisztráció - MBA

Kihívás magad és karrierje a következő szintre a Coles College of Business MBA-val. A magasan rangsorolt, nemzetközileg akkreditált Kennesaw & Galleria MBA program célja a működő Metro Atlanta professzionális. A részmunkaidős programunkkal akár 18 hónapig is el tudod végezni diplomáját, vagy hat évig.

A KSU-Coles College a közelmúltban a grúziai állami részmunkaidős MBA-t az amerikai hírek és világjelentés alapján rangsorolta.

Te vezetsz, így vagyunk

A Coles College-nál hiszünk abban, hogy többet érünk - és tudjuk, hogy te is tennél. Tananyagunk minden üzleti funkció mélyebb ismeretét biztosítja Önnek, segítve Önt abban, hogy magabiztosan vállaljon magas szintű projekteket és üzleti kezdeményezéseket. Karunk vezetők a saját területükön, így hozzáférést biztosítanak a kutatáshoz és az ötletekhez, amelyekre azonnal pályázhat.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Kennesaw
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 72 hónap
Campus
Bővebben magyarul