Kelley School of Business Indiana University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Kelley School kínál egy elsőrangú üzleti oktatás középpontjában Ön vezetését felé, a saját valódi siker.

A Kelley School of Business, mi vagyunk az üzleti létrehozásának karrier lendület. Diákjaink a tehetség, hogy sikeres, az alázat, hogy nő, és a kitartás a kitartásra. Ez a szellem-kombinált az oktatás, hogy csak az elit Kelley School is szállít-eredmények a hallgatókat a szükséges ismeretek és készségek, hogy megfeleljen az új kihívásoknak, hogy a pozitív változás lehetséges, és hozzájárulnak a szervezet az első naptól kezdve.

Megvan a gyökerei az első üzleti kurzus kínált Indiana College Bloomington 1830. Indiana College nőtte ki Indiana University, valamint a School of Commerce és Pénzügyőrség, 1920-ban alapított nőtt a Kelley School of Business. Már kínált üzleti kurzusok a mi Indianapolis campus óta 1916, végre vezetői oktatás 1952-ben, valamint az előzetes üzleti oktatás globális szinten. A idővonal bemutatja több mint 100 éve az üzleti kiválóság.

körülbelül Kelley

Toborzók mondani kívánnak meg a hallgatók és a diplomások számára pozitív, szorgalma és bizalom, ami a valós világban, alkalmazható oktatási Karunk szállít minden végzettséggel.

Karunk tagjai követelik, és kap, a legjobbat hozza ki a diákok. Kelley diákok megtanulják, hogyan kell vezetni eredményeket. Ez a minőségi tükrözi a rendkívüli diákmunka-kínálat aránya, a hírnevét a karrier szolgáltatások és a globális pozícióját a legjobb üzleti iskola.

transzparens

Menj pillanatról lendület

Vannak pillanatok jelentősége az életben. Ezek megtörténhet bárhol, bármikor. A flash az inspiráció egy új vállalkozás, a bevezetés egy mentor, leszállás a nagy munka tetlen de kivételes pillanat, amely meghatározza te. És anélkül, hogy a megfelelő képzés és támogatás, ez minden ezek: egyetlen pillanat, hogy véget, amikor a végén. A Kelley, ezekben a pillanatokban felrobban láncreakció lehetőséget. Te nem csak számukra elkészített; te képes navigálni őket annak érdekében, hogy irányítsák magad felé a saját igazi sikert.

transzparens

Küldetés

A misszió a Kelley School of Business, hogy átalakítsa az életét diákok, szervezetek és a társadalom révén menedzsment oktatás és a kutatás. Célunk az, hogy: a) a diákok, akik a világ polgárai, akik pozitív hatással van a szervezet és a közösség, amelyben élnek, és b) a kutatás, hogy az előlegek mind elméletben, mind gyakorlatban. Hangsúlyozzuk együttműködési megközelítés, amely ösztönzi a hozzáadott érték közötti partnerségek kar, a diákok, öregdiákok, más egyetemek és az akadémiai egységek IU, és a magánszektor és a non-profit szervezetek.

A Kelley School, elkötelezettek vagyunk amellett, hogy olyan értékrend földelt:

  • Az etikus magatartás és a tisztesség
  • Kiválóság, a professzionalizmus és büszke minden, amit mi
  • Személyes kezdeményezés és az egyéni felelősség
  • Teljes elkötelezettség az összes kar és a személyzet pursing a misszió az iskola
  • Folyamatban innováció a programok és ösztöndíj
  • A együttműködés szellemében, udvariasság, a tisztelet és a kollegiális magatartás valamennyi kontextusban
  • Nyílt és őszinte kommunikáció
  • Sokszínűség és a befogadás és
  • Igazságos és méltányos teljesítmény elismerése

Helyszínek

Bloomington

Address
Godfrey Graduate and Executive Education Center
1275 E. 10th Street

47405 Bloomington, Indiana, Amerikai Egyesült Államok

Indianapolis

Address
801 W. Michigan Street

46202 Indianapolis, Indiana, Amerikai Egyesült Államok