Hivatalos Leírás

Mi most a College of Professional és a tanulmányok folytatásának megnyílt őszi 1946, mint a La Salle esti tagozatán, a 36 férfi ülésező, hat alkalommal, hétfőn, kedden és csütörtökön. Nem sokkal ezután, az Esti osztály volt, miután "óriási hatással Delaware-völgy iparágak több mint 350 különböző vállalkozások és ipari konszernek ... képviselteti magát a hallgatói szervezet." Az első két évtizedben, az Esti osztály vonzott hallgatók elsősorban az érintett szakmai és készség- orientált tantervek, "kémia, Elektronikus fizika és Alkalmazott Matematika." Számviteli, Ipari Menedzsment és mérnök-fizikus volt a népszerűbb szakok, valamint három helyi cégek, a General Electric, Philco, és az RCA, mindegyikük több mint 100 alkalmazottal járó La Salle éjszaka. Az 1970-es években, új munkalehetőségek kapcsolódó szakterületeken közjóléti keltett hullám hallgatói érdeklődés a társadalomtudományok, elsősorban a pszichológia és a büntető igazságszolgáltatás. Később, Számítástudományi és Business Administration vonzotta a legtöbb tanulót. Sok társadalmi-gazdasági változások történtek, a 1970-es. Lakosok és a vállalkozások költözött a városba, hogy a külvárosban. A Keresztény Testvérek története "találkozó diákok, hol vannak" nyújtott támogató kontextust a tervek, hogy oktassák a felnőttek. Hogy megfeleljen az egyre növekvő kereslet a graduális és posztgraduális tanulmányokat, a Bucks County Center Newtown Pennsylvania 1997-ben alakult, és a Montgomery megyében Metroplex Plymouth Meeting Pennsylvania 2008-ban alakult. La Salle Egyetem 's elkötelezettség az innováció, az akadálymentesítés és kiemelkedő tudományos színvonalú keretében a College of Professional és a tanulmányok folytatásának folyamatosan küzd, hogy megőrizze jó hírnevét, mint a régió egyik legjobb intézmények oktatása felnőtteknek. A College of Professional és a tanulmányok folytatásának "vezetői, oktatói és munkatársai elkötelezettek az iránt, hogy minden résztvevő megkapja a legjobb lehetőségeket az élethosszig tartó tanulásban. Küldetésnyilatkozat A La Salle University College of Professional és a tanulmányok folytatásának arra vágyik, hogy az intézmény a választás a Delaware-völgy, hogy megfeleljen a változó igényeinek felnőtt tanulók, akik a legjobb az egész életen át tartó tanulás.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

La Salle University College of Professional and Continuing Studies

A program nemzetközileg elismert, amiért szerzett akkreditációt AACSB International (a Szövetség a kollégiumi iskolák Business). Kiemeljük ... [+]

Üzleti Ügyviteli Mester (MBA)

A program nemzetközileg elismert, amiért szerzett akkreditációt AACSB International (a Szövetség a kollégiumi iskolák Business). Nagy hangsúlyt fektetünk a tudományos kiválóság és elkötelezettség a folyamatos javulást.

A Lasallian hagyomány, a program ötvözi a tudományos elmélet gyakorlati tapasztalatairól sokszínű, rendkívül motivált diákok és kiemelkedő oktatói. Az osztályok kis, így megismerjük az osztálytársaival és professzorok is, és tanulni egy dinamikus környezetben.

Ez MBA program kínálják a Basel Kereskedelmi Kamara. Minden diák vesz 45 kredit a hétvégén formátumban januárjában kezdődött, és május. A program befejezése után 15 hónap és legfeljebb 20-25 diák. A hallgatók utazhatnak az Egyesült Államokban egy héten a program során.... [-]

Svájc Basel Amerikai Egyesült Államok Philadelphia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
15 hónap
Campus
Bővebben magyarul