Hivatalos Leírás

A LIU története

A Long Island Egyetem (LIU) 1926-ban alakult New Yorkban, Brooklynban, a férfiak és a nők oktatási és felhatalmazási alapelvei között. A LIU az ország egyik legnagyobb magánegyetemévé nőtte ki magát, és továbbra is elkötelezett a változatos hallgatói testület oktatási igényeinek és érdekeinek. A LIU több mint 500 egyetemi, posztgraduális és doktori fokozatú programot és bizonyítványt kínál, amelyek több mint 20.000 diákot oktatnak több egyetemen. Az egyetem folyamatosan törekszik az akadémiai, szakmai, művészi és tantervi lehetőségek ápolására és bővítésére.

Az egyetem 1951-ben bővült, amikor megvásárolta a Marjorie Merriweather Post birtokát, hogy jobban megfeleljen a növekvő számú, a külvárosba költöző család oktatási igényeinek. Mindössze 27 mérföldre keletre New York Citytől a Long Island idilli Gold Coast-ban, a LIU Post festői, történelmi és tudományos egyetem, amely kisiskolai környezetet kínál, de egy nagy nagyvárosi egyetem hozzáféréssel és erőforrásaival. A LIU Post több mint 200 egyetemi, diplomás, doktori és tanúsítási programot kínál. A campus vezető szerepet tölt be a vállalkozói szellemben a diákjainkban egy díjalapú hallgatói tanácsadás útján, valódi vállalati ügyfelekkel, high-tech indító inkubátorokkal és diákvezérelt vállalkozásokkal, amelyek divatboutique, PR és marketing céget tartalmaznak, és sportlétesítmény. A LIU Post 320 hektáros alapterülete a világhírű előadóművészek Tilles-központja és a Bethpage Federal Credit Union Stadion, ahol a diákok, az öregdiákok, a család és a barátok összegyűlnek az úttörő rangsorolt NCAA II. programokat.

A Brooklyn LIU továbbra is lehetővé teszi a diákok számára, hogy teljes mértékben kihasználják az etikailag megalapozott, intellektuálisan erőteljes és társadalmilag felelős globális polgárokat. A campus több professzionális programot kínál az egészségügyi ellátásban, mint bármely más egyetlen egyetem a New York-i nagyvárosi területen, beleértve az Arnold és Marie Schwartz Gyógyszerészeti Főiskolát.

A LIU Global egy-egy-egy-fajta főiskolai diplomát kínál határok nélkül. A LIU Global magával ragadó tanulási tapasztalata négy kontinens országot ölel fel, felkészítve a diákokat az üzleti, politikai, humanitárius segítségnyújtási, szociális vállalkozási, gazdasági fejlődés és környezeti fenntarthatóság globális vezetői számára.

A Long Island partjától a Brooklyn üzleti és technológiai innovációjának epicentrumáig, a világ távolabbi pontjaihoz, a LIU egyedülálló főiskolai élményt nyújt minden olyan diák számára, aki akadémiai gazdagodást és szakmai lehetőséget keres. A diploma megszerzése után a diákjaink több mint 200 ezer alumni közösséggel csatlakoznak ahhoz, hogy globális vezetővé váljanak a művészet, az egészségtudományok, a média, az oktatás, a gyógyszertár, az üzleti, a technológiai, a közszolgálati és a szakmai sport területén.112937_112911_LIUPostHumanitiesHall2.jpg

LIU küldetése

A Long Island Egyetem küldetése, hogy kiválóságot és hozzáférést nyújtson a magán felsőoktatásban minden háttérrel rendelkező emberek számára, akik megpróbálják bővíteni tudásukat és felkészülniük a értelmes, képzett életre és a közösségek és a világ szolgálatára.

Alapító nap

A LIU-t 1926-ban alapították.

Jelmondat

A LIU mottója Urbi és Orbi - „A város és a világ”.

Díjak és elismerések

 • A LIU Post és a LIU Brooklyn mindketten az elnöki közösségi szolgálat tiszteletbeli névre nevezték el
 • A LIU-t katonai-barát iskola nevezték el a GI Jobs, és az US Veterans Magazin „Top Veteránbarát iskolák” listájára nevezték el.
 • A LIU Post és a LIU Brooklyn mindketten a „Legjobb állatorvosoknak” minősülnek a nemzet üzleti iskoláiban a Military Times által
 • A LIU Post Vezetői Főiskolája a Princeton Review „A legjobb üzleti iskolák” listájára került sor 14 egymást követő évben
 • A LIU Post Egészségügyi Szakközépiskola és ápolási táplálkozási programja a New York City első három táplálkozási programjának egyikét értékelte.
 • A LIU Brooklyn a Payscale.com által a nemzet legjobb egészségügyi szakembereinek iskolája
 • A LIU Brooklyn a Payscale.com egyik legmagasabb 50 főiskolája közé tartozik
 • A LIU Brooklyn beszédnyelv-patológiás programja a graduateprograms.com által nyolcadik helyen áll
 • A LIU Brooklyn-t Payscale.com Top 10 főiskolájává nevezték ki a világot jobb helyszínt nyújtó diplomások készítésére.
 • A LIU Brooklyn pszichiátriai tanácsadó programja a graduateprograms.com egyik legjobb 25 mentális egészségügyi programja.

Akkreditáció

A közép-államok felsőoktatási bizottsága által az egyetemi szintű akkreditáción túlmenően számos szakosodott akkreditációs testület, köztük a Gyógyszertároktatás Akkreditációs Tanácsa, az Amerikai Pszichológiai Társulási Bizottság, az Akkreditációs Bizottság, az ELU iskolái, főiskolái és egyéni képzési programjai elismerik. A Collegiate Nursing Education szakbizottsága, valamint a Business International Collegiate Schools of Advance Collegiate Schools of Business Nemzetközi Egyesülete112936_112910_humanitiesfountain.jpg

Kar

Több mint 500 teljes munkaidős tanár tanít LIU-ban, jelentős szakterületük pedig a legmagasabb fokozatú. A kar számos Fulbright-tudósot tartalmaz, és 2014-ben a LIU egyike volt mindössze kilenc mesterintézménynek országszerte, hogy négy Fulbright professzort tanítson külföldön. A LIU oktatói közé tartoznak az Akadémiai Díjnyertesek, a kiemelkedő újságírók, a díjnyertes szerzők, a vezető tudósok, akiknek a kutatása hozzájárult a jelentős orvosi előrelépésekhez, és még több tapasztalt és megvalósult szakember.

diákok

 • (Minden adat 2014-15-től)
 • Teljes bejegyzés: 18 621
 • Alapképzés: 12,042
 • Végzős: 6,579
 • Diák-kar arány: 12: 1

Alumni

A LIU-nak több mint 200 ezer főből álló aktív hálózata van, köztük vezetők és innovátorok az iparágakban világszerte.

Atlétika

 • LIU Brooklyn
 • Színek: fekete és ezüst
 • Becenév: Blackbirds
 • Mascot: Brooklyn Blackbird
 • Csapatok: 19
 • Országos társulás: NCAA Division I
 • Konferencia: Északkelet-konferencia (NEC)

LIU Post

 • Színek: zöld és arany
 • Becenév: úttörők
 • Mascot: A Pioneer
 • Csapatok: 24
 • Nemzeti tagság: NCAA II
 • Konferencia: East Coast konferencia (ECC)
Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Global MBA

Long Island University, Post Campus

A LIU egy éves globális MBA egy egyedülálló program, amely a tanulók számára három világközpontban: Londonban, Sanghajban és New Yorkban tanulságos élményt nyújt. ... [+]

Egy év. Három kontinens. Gyorsított globális MBA.

A LIU egy éves globális MBA egy egyedülálló program, amely a tanulók számára három világközpontban: Londonban, Sanghajban és New Yorkban tanulságos élményt nyújt.

Három vezető üzleti iskola, egy világszínvonalú MBA

Az európai, ázsiai és észak-amerikai három vezető intézetben zökkenőmentesen mozoghat: Lucy Cavendish College a Cambridge-ben, a Fudan Egyetem Menedzsment Iskola és a LIU Post menedzsmentiskola.

ProgramszerkezetIdőtartam: 11 hónapos programKezdete: 2019. augusztus közepeGlobális egyetem:24 hét New Yorkban5 hét Londonban4 hét SanghajbanFokozat: LIU MBA diploma, valamint a Fudan Egyetem tanúsítványaAz oktatás nyelve: angolMilyen lesz a 11 hónapod... [-]
Amerikai Egyesült Államok Brookville Kína Shanghai Egyesült Királyság London  + 2 Több
Kérj Információt
Angol
Nappali
11 hónap
Campus
Bővebben magyarul

MBA

Long Island University, Post Campus

A Master of Business Administration (MBA) nyitott ajtók karrierlehetőségek messze meghaladja a pénzügyi szektorban. Valójában az informatika, az energia, a gyógyszeripar ... [+]

A Master of Business Administration (MBA) megnyitja az ajtókat a karrierlehetőségek messze túl a pénzügyi szektor. Tény, hogy az informatika, az energia, a gyógyszerek és az egészségügy olyan iparágak közé tartozik, amelyek a múlt évben kétjegyű növekedést tapasztaltak az MBA bérbeadásában, és az MBA diplomások foglalkoztatási kilátása világszerte, a GMAC vállalati felvételi felmérése szerint.

A College of Management kínál rugalmas és testreszabható MBA programok, amelyek támogatják a széles körű egyéni érdekeit és karrierjét a diákok. A kényelmes esti órák lehetővé teszik, hogy saját fokozatban, teljes vagy részmunkaidőben folytassák tanulmányait. A hallgatók MBA programjaink keveréke a szakmai felelősségek - a felső vezetők a legutóbbi egyetemi hallgatók-kulturális háttérrel, karrier és az élet tapasztalatai. Ezek a változatosságok, amelyek a tanunkban is tükröződnek, gazdagabb tanulási tapasztalatot biztosítanak az osztályteremben és azon túl, és tükrözik az egyre inkább globalizált üzleti környezetet. Minden MBA és üzleti programunkat az AACSB International akkreditálja.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Brookville
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 5 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
720 Northern Boulevard
NY 11548 Brookville, New York, Amerikai Egyesült Államok