Miami Hotel School of Innovation

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miami Hotel School of Innovation (MHS) egyesült Texas egyik legjobb üzleti iskolájával: a Schreiner Egyetem - elismert akkreditált egyetem - és a legjobb Hotel Csoportok az Egyesült Államokban, hogy egyedülálló üzleti MBA programokat kínáljanak a vendéglátásban Menedzsment - kombinálva a fizetett szállodai munkatapasztalatot, az online üzleti osztályokat és az osztályvezető vendéglátás előadásait.

A vendégszerető ipar fejlesztésével és az innovatív tapasztalatok megtervezésével a szenvedélyes szállodatulajdonosok, vezetők, vállalkozók és látnokok létrehozták a Miami Hotel School of Innovation (MHS) programot .

Együtt fogjuk forradalmasítani a vendéglátás ipar!

A Miami Hotel School of Innovation a világ egyik leginkább ötletes üzleti inkubátorban, a WeWorkban található, közvetlenül a Miami üzleti központjának szívében, Brickellben.

Az MHS programjai testre szabott tanulási megoldásokat kínálnak, amelyek lehetővé teszik diákjaink számára a munka és a tanulmányok kényelmét.

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy megfizethető felsőoktatást biztosítsunk az USA-ban, áthidva a szakadékot a hagyományos vendégszeretet és az új technológiák között. Bemutatjuk a diákjainkat előre nem látható gondolkodásmódok és tervezési megoldások folytatására, amelyek forradalmasíthatják a holnap vendégszerető iparágat.

A látomásunk

Tanúi vagyunk egy olyan új világnak, ahol a hagyományos ágazatok, például a vendéglátás és az idegenforgalom cégei folyamatosan zavaródnak. Az MHS felkészíti a tanulókat arra, hogy kihasználják ezt a tendenciát és forradalmasítsák a vendéglátóipari ágazatot az iparági szakértelem és a technológia ismerete kombinációján keresztül. Az érettségi után a hallgatóknak meg kell felelniük a szükséges készségeknek, hogy innovatív gondolkodásmódjukat a vendéglátás világába és az iparági szabványok újragondolására vigye.

MHS célja: diákjainak sikere

Programjaink kifejezetten a vendéglátóiparban dolgozó szakemberek számára készültek, akik karrierlehetőségeik bővítésére törekednek, és jelentős előnyöket nyernek a mai versenyképes munkaerőpiacon. Ez magában foglalja a vállalkozói készséggel kapcsolatos tanulást, amely azonnal alkalmazható a valós üzleti helyzetekre.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés 1-year MBAs » Megjelenítés MBA - MBAStudies » Megjelenítés MBA - OnlineStudies » Megjelenítés Oklevelek »

Képzések

Az intézmény további kínálata:


1 éves MBA Hospitality Management

Campus 12 hónapok May 2018 Amerikai Egyesült Államok Miami

A mi Miami Hotel School of Innovation (MBA) egy olyan jellegű, mert a diákoknak lehetőségük van Miamiban tanulni és bárhol az Egyesült Államokban dolgozni. Mi MBA egy globális üzleti program középpontjában a vendéglátás iparág - és felkészíti és felkészíti a jövő vendéglátás vezetők és az innovátorok. [+]

Miami Hotel School of Innovation (MHS) egyesült az egyik legjobb üzleti iskola Texas, Schreiner Egyetem - elismert akkreditált Egyetem - és a legjobb szállodai csoportok az USA-ban kínál egyedülálló üzleti MBA (MBA) programok Hospitality Menedzsment - kombinálva a fizetett szállodai munkatapasztalatot, az online üzleti osztályokat és az osztályvezető vendéglátás előadásait.

A mi Miami Hotel School of Innovation (MBA) egy olyan jellegű, mert a diákoknak lehetőségük van Miamiban tanulni és bárhol az Egyesült Államokban dolgozni. Mi MBA egy globális üzleti program középpontjában a vendéglátás iparág - és felkészíti és felkészíti a jövő vendéglátás vezetők és az innovátorok.... [-]


MBA Vendéglátás Menedzsment

Campus 24 hónapok May 2018 Amerikai Egyesült Államok Miami

24 hónapos programunk ugyanolyan előnyökkel jár, mint a mi 12 hónapos programunk, de kifejezetten azoknak a jelentkezőknek készült, akik szeretnének több időt tölteni az Egyesült Államokban szerzett munkatapasztalatok megszerzésére, vagy nagyobb rugalmasságot igényelnek. Valójában diákjaink akár 23 hónapra bővíthetik szállodai edzésüket, vagy további 3 hónapot szerezhetnek az MHS Business Incubatorban Miamiban. [+]

Miami Hotel School of Innovation (MHS) egyesült az egyik legjobb üzleti iskola Texas, Schreiner Egyetem - elismert akkreditált Egyetem - és a legjobb szállodai csoportok az USA-ban kínál egyedülálló üzleti MBA (MBA) programok Hospitality Menedzsment - kombinálva a fizetett szállodai munkatapasztalatot, az online üzleti osztályokat és az osztályvezető vendéglátás előadásait.

24 hónapos programunk ugyanolyan előnyökkel jár, mint a mi 12 hónapos programunk, de kifejezetten azoknak a jelentkezőknek készült, akik szeretnének több időt tölteni az Egyesült Államokban szerzett munkatapasztalatok megszerzésére, vagy nagyobb rugalmasságot igényelnek. Valójában diákjaink akár 23 hónapra bővíthetik szállodai edzésüket, vagy további 3 hónapot szerezhetnek az MHS Business Incubatorban Miamiban.... [-]