Northeastern Illinois University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A kezdéshez Northeastern

Érje el célját a remek kar és kis létszámú csoportok.

Fedezze több mint 80 szigorú programok a művészetek, a tudományok, az oktatás és az üzleti. Northeastern találja magát között egy barátságos és sokszínű közösség a tudósok, akik ugyanolyan komolyan veszik az oktatás, mint te.

Northeastern 1867-ben alapították, mint Cook County első pedagógusképző intézmények. Ma Northeastern vonzza a diákok a világ minden tájáról, és a mi 67 hektáros főépületben Chicagóban egy barátságos közösség a közel 12.000 ingázó diákok, akik részt vesznek NEIU. Adunk a diákok minőségi választás, amely több mint hetven graduális és posztgraduális programok a művészet és a tudomány, az oktatás és az üzleti. Northeastern a további helyszínek ebben a Chicago és Lake County segítjük világszínvonalú kar ösztönözni a diákokat, hogy integrálja a tantermi oktatást a mező-alapú tanulás, kutatás, és a szolgáltatás helyben és szerte a világon.

Küldetés

Northeastern Illinois University, mint egy nyilvános átfogó egyetemi helyszíneken Chicago, hogy különleges környezetet tanulás, tanítás, és ösztöndíjat. Elkészítjük a sokszínű hallgatói vezetés és szolgáltatás a régióban, és egy dinamikus multikulturális világban.

Látomás

Northeastern Illinois Egyetemen lesz vezető között nagyvárosi egyetem, ismert, hogy elkötelezett a városi küldetés, annak minőségét programok sikere a diplomások, valamint a sokszínű tanulási környezet.

Értékek

Northeastern Illinois University elkötelezett egy sor közös értékeket, figyelembe együttesen vezeti a cselekvések és kölcsönhatások dolgozunk együtt, hogy készítsen diplomások a felelős gyakorlására állampolgárságot. Mi, a NEIU közösség, hisz ez létfontosságú a demokrácia olyan helyet teremtsünk, amelyben a kötelezettséget, hogy ezeket az értékeket eredményez egy virágzó iskolai közösség, amely átalakítja az életét minden. Ahogy számba veszi a jelen és a jövőbe tekintünk, ezek az értékek szolgálnak a próbaköve tervezi, hogyan fogjuk a legjobban elérni az oktatási küldetést bízott ránk.

Sértetlenség

NEIU elszámolással azoknak szolgálunk, valamint azoknak, akiktől támogatást kaphat. Elkötelezettek vagyunk, hogy az őszinteség, a tisztelet, és az átláthatóság szavaink és tetteink. Ebben a tekintetben, dolgozunk, hogy jó sáfárai a források már bízott használható. Ez magában foglalja az emberi, fizikai, pénzügyi és környezeti erőforrásokat.

Kiválóság

Az a törekvés és az elkötelezettség a kiválóság, nagyra értékeljük a legmagasabb minőségi tanulás és tanítás, tanulás és a szolgáltatás. Értékeljük lehetőségeket és tapasztalatokat, amelyek támogatják a személyes és a szakmai fejlődés minden tagja a közösség. Minden, amit mondunk és teszünk, mi elkötelezett a folyamat és a termékek kiválóságát.

Hozzáférés az Opportunity

NEIU értékek hozzáférés lehetősége; értékeljük a barátságos környezetet, amely megfelelő támogatást, valamint hozzájárul a kölcsönös felelősség és az elkötelezettség a tanulásra.

Sokféleség

NEIU értékek felvételét széles spektrumú diákok, az alkalmazottak, és a kari az élet az egyetemen. Ünnepeljük és elősegíti a globális kilátások. Javasoljuk a nyitott és tiszteletteljes kifejezése ötletek és különbségek gondolatok, tapasztalatok, és vélemények.

KÖZÖSSÉG

Ennek ingázó intézmény, NEIU külön kötelezettséget, hogy olyan környezetet, amely támogatja, ápolása, és a részvételi. Egy ilyen környezet jellemzi udvariasság, elősegítve az emberiség és az elkötelezettség, és létrehoz egyfajta közösség bevonása révén, a kölcsönös tisztelet, és a felelősségvállalásra. NEIU értékeli a nagyvárosi környezetben, mint egy laboratórium tanulást, és elősegíti partnerségek tanulás, kutatás, és a szolgáltatás az egész ez a dinamikus régióban, hogy támogassák a közjó.

Felzárkóztatás Learning

NEIU elkötelezett kultúra megteremtése, amely az élethosszig tartó tanulás lehetőségeit minden tagja számára az egyetemi közösség. Mi különösen elkötelezett amellett, hogy a diákok életét azáltal, hogy azokat egy oktatási tapasztalat, hogy felhatalmazza őket, hogy végzős a készségek és ismeretek ahhoz, hogy hatékonyan vezetők és az állampolgárok személyes és szakmai életüket.

Egyetemi áttekintése

17_about_graphics-01
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Akkreditáció

Northeastern Illinois University has regional accreditation through the Higher Learning Commission of the North Central Association of Schools and Colleges. The Higher Learning Commission web address is www.hlcommission.org. Read more information about Northeastern's accreditations.

Megjelenítés MBA » Megjelenítés Health BScs » Megjelenítés Health MA » Megjelenítés BA-k » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Tanfolyamok » Megjelenítés MA » Megjelenítés MSc » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Mester »

Videók

Northeastern Illinois University: Learn, Lead and Achieve

Locations Flyover

Kapcsolat

NEIU

Cím 5500 North St. Louis Avenue
60625-4699 Chicago, Illinois, Amerikai Egyesült Államok
Honlap http://www.neiu.edu/
Telefon +1 773-583-4050

Cím 3390 North Avondale Avenue
60618 Chicago, Illinois, Amerikai Egyesült Államok
Telefon undefined

Cím 700 East Oakwood Boulevard
60653 Chicago, Illinois, Amerikai Egyesült Államok
Telefon undefined

Cím 1200 University Center Drive
60030 Grayslake, Illinois, Amerikai Egyesült Államok
Telefon undefined

Cím 770 North Halsted Street, Suite 420
60642 Chicago, Illinois, Amerikai Egyesült Államok
Telefon undefined