Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

VISION NYILATKOZAT

Arra törekszünk, hogy világszínvonalú, innovatív, diák-központú, valamint a kutatás-intenzív tanulási közösség, hogy az előlegek a vállalkozások, önkormányzatok, és a társadalmak.

Mission Statement

Elkészítjük az egyének, hogy az Excel a karrierjük, vegyenek részt a közösség, és megfelelnek a kihívások a globális üzleti világot innovatív, kutatás-alapú oktatás és tájékoztatás.

Nemzetközileg akkreditált Business School

AACSB Akkreditációs

A Paul College tartja a különböző megtiszteltetés, hogy akkreditált AACSB International (A Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business), a premier akkreditációs ügynökség az üzleti iskolák világszerte. AACSB akkreditált iskola megerősítik elkötelezettségüket a minőség és a folyamatos fejlesztések révén egy alapos és átfogó szakértői értékelés. Csak 560 iskola nemzetközileg már teljesítette, vagy meghaladta AACSB szigorú előírásokat kell odaítélni az elit akkreditációt.

AACSB Nemzetközi akkreditáció biztosítja az érdekeltek, hogy az üzleti iskolák:

  • Kezelése források elérése a pezsgő és a vonatkozó küldetés.
  • Advance üzleti és menedzsment ismeretek révén kari ösztöndíj.
  • Adjon nagy kaliberű oktatás minőségének és a jelenlegi tantervek.
  • Ápoljátok értelmes a hallgatók és a képzett oktatók.
  • Diplomásokat, akik elérték meghatározott tanulási célokat.

ACPHA Akkreditációs

Hospitality Management a University of New Hampshire szintén akkreditált ACPHA (Akkreditációs Bizottság Programok Vendéglátás Administration). ACPHA akkreditáció két alapvető célja van: hogy biztosítsa a program minősége, és segítse a javítása az intézmény vagy program.

NEASC Akkreditációs

Minden Unh programok is akkreditált NEASC, The New England Szövetsége iskolák és kollégiumok. NEASC, az ország legrégebbi regionális accreditating ügynökség szolgál több mint 2000 állami és magán intézmények Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island és Vermont, valamint az amerikai nemzetközi iskolák több mint 60 országban.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

1-year MBA

University of New Hampshire - Peter T. Paul College of Business and Economics

Ebben a teljes munkaidőben, gyorsított MBA program, akkor keresni egy fejlett foka egy AACSB akkreditált intézmény kevesebb, mint 1 év. ... [+]

MOST fogadnak jelentkezéseket FALL 2017 !!

Az új és innovatív tantervet kifejezetten, hogy felgyorsítsa a fejlődést ezen keresztül magas rangú AACSB akkreditált MBA program. Tesszük ezt integráló képzés, a kulcsfontosságú készségek és fogalmak szükségesek a sikerhez az üzleti életben, és majd segít elsajátítani ezeket a készségeket és koncepciók osztály megbeszélések, esetek, vendég előadások és projektek.

A program tartalmazza a New York-i Residency, a vállalati Consulting Projekt és nemzetközi Residency.

Az új specializációk az őszi 2017 lesz: Pénzügy (Corproate, befektetések, Általános) Adatok & Business Analytics Marketing (New Product Development, digitális marketing, általános) globális üzleti Növekedés és innováció vendéglátás menedzsment ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Durham
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul