Purdue University Fort Wayne, Doermer School of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

A Doermer Business School-ot egy nagyon sikeres helyi üzletember, Richard T. Doermer nevezte el, aki úgy gondolta, hogy "az üzleti iskolák és a helyi vállalkozások közötti partnerség rendkívül előnyös mindkét fél számára." Iskolánk lehetőséget kínál a külföldi tanulásra, a vállalkozói szellemre, az RFID-technológia és az SAP-ra, a szakmai gyakorlatra, a kooperatív oktatásra, a projektmunkára, a csapatmunka és a kutatásra.

Ezen túlmenően a Business International Advance Collegiate Schools of Business International (AACSB) akkreditálja mind a főiskolai, mind az MBA programokat. Csak az ország üzleti iskoláinak mintegy 30 százaléka rendelkezik az akkreditációval, és mi az egyetlen program Északkelet-Indiában, hogy ezt a különbséget megkapjuk.

114379_20160125-Grad-Business-JW-025.jpg

Akkreditáció

A legtöbb felsőoktatási intézmény intézményi akkreditációval rendelkezik, amely igazolja, hogy a téglák és habarcsok, az ismétlődő költségvetések és az állandó karvonalak révén tartósan érzik magukat. Az intézményi akkreditáció alapvető célja az, hogy megkülönböztesse a törvényes felsőoktatási intézményeket az opportunista vállalkozásokatól, amelyek célja, hogy kihasználják a piaci eladási lehetőségeket. Ezt az akkreditációs formát a közép-nyugati régióban a főiskolák és egyetemek északi központi szövetsége biztosítja. A Fort Wayne-i Purdue Egyetem az észak-közép-európai intézményi akkreditációt kapta.

Az intézményi akkreditáció nem vizsgálja meg az egyes szakképzési programok sajátosságait, és mint ilyen, meg kell különböztetni a szakmai akkreditációtól, amely programspecifikus. A szakiskoláknak nevezett egyetemek iskolái, mint például az üzleti iskola, külön ügynökségekkel rendelkeznek egyedi programjaik szakmai akkreditálására.

Az üzleti program akkreditációját biztosító elsődleges szervezet az AACSB International - A Társaság előzetes kollégiumát előmozdító társulás, amely az AACSB egyszerű azonosítója. Az AACSB akkreditációjának célja az, hogy infrastruktúrát biztosítson a legjobb Biz Logocontinually javító tanulási környezethez az üzleti programok minőségbiztosítási mechanizmusán keresztül az érettségi, mester és doktori szinten. Ez a minőségbiztosítási folyamat a misszió alapja és a kar által vezérelt. Ezen túlmenően az üzleti iskolának és minden releváns programjának egyértelműen meg kell határoznia az akadémiai küldetést és a stratégiai tervet; olyan politikák és folyamatok végrehajtása, amelyek közvetlenül kapcsolódnak ehhez a misszióhoz, értékelési mechanizmusok kidolgozása a tanulók tanulási eredményeinek és szakpolitikáik és folyamataik hatékonyságának értékeléséhez, valamint az ilyen értékelések visszacsatolásának biztosítása a működési gyakorlatok finomításához és így javításához. A széles körű érdekelt felek bevonása által vezérelt üzleti karok felelősek a működési politikák kidolgozásáért, végrehajtásáért és folyamatos fejlesztéséért.

Az AACSB akkreditációs folyamatának működési filozófiája a folyamatos fejlesztés folytatása a belső önértékelés tandemén keresztül, amelyet a külső szakértői értékelés követ. Az introspekció és a szakértői értékelések egyaránt olyan kritikus kérdéseket vetnek fel, mint:

 • Iskola és program küldetése és célkitűzései
 • Kar összetétele, telepítése, fejlesztése és képesítése
 • Tanterv tartalma, tervezés és értékelés
 • Oktatási erőforrások és felelősségek
 • A diákok az elsődleges ügyfél

Összességében elmondható, hogy az AACSB akkreditációja elősegíti a kiválóságot és a folyamatos fejlesztést az üzleti egyetemi és posztgraduális képzésben. Az önértékelés és a szakértői értékelés együttesen biztosítja a teljesítményt a program, az iskola és az általános intézmény kijelölt küldetéseivel összhangban.

A Fort Wayne-i Purdue Egyetem Doermer-i Üzleti Iskola büszke arra, hogy akkreditált státuszát érte el az AACSB International-től érettségi és MBA programjaihoz. Csak az AACSB akkreditációval rendelkező iskolák jogosultak a Beta Gamma Sigma üzleti tiszteletbeli társadalmának fejezetére; a Doermer School of Business 1988 óta fenntartja a Beta Gamma Sigma aktív fejezetét.114381_20151030-University-Singers-JW-55.jpg

Stratégiai terv

Purdue Egyetem Fort Wayne küldetésnyilatkozata:

Purdue Egyetem Fort Wayne küldetése az északkeleti Indiana felsőoktatási igényeinek kielégítése. A regionális igényeket kielégítő, magas színvonalú egyetemi, posztgraduális és továbbképzési programok széles skáláját kínáljuk, támogatjuk a kiválóságot a tanításban és a tanulásban, előmozdítjuk és megosztjuk a tudást kutatási és kreatív törekvésekkel, és együttműködünk a közösséggel a szellemi, kulturális, gazdasági és emberi erőforrások.

Richard T. Doermer Üzleti Iskola küldetése:

Küldetésünk az, hogy minőségi üzleti képzést nyújtsunk az északkeleti Indiana felsőoktatási igényeinek kielégítésére. Olyan üzleti programokat kínálunk, amelyek gazdagítják a szakmai ismereteket, a problémamegoldást, a globális tudatosságot, a kommunikációt és az etikai érvelési készségeket az északkeleti Indiana régióban és azon túl. Az iskola arra törekszik, hogy minőségi szellemi hozzájárulásokat hozzon létre, amelyek elsősorban a vezetési gyakorlatra és a tanulási pedagógiára összpontosítanak.

Vision Nyilatkozat Richard T. Doermer Üzleti Iskoláról:

A Richard T. Doermer Business School a maga részéről vezető városi regionális üzleti iskolává válik, amely nemzeti elismeréssel rendelkezik.

Richard T. Doermer Business School alapértékei

A diákok tanulásának, tanításának, szellemi hozzájárulásának és szolgáltatásának kiválósága alapvető fontosságú a küldetésünk megvalósításához és a diákok felkészítéséhez az északkeleti Indiana és azon túl is sikeres karrierjéhez. A következő alapértékek szolgálnak a Doermer Üzleti Iskola karjainak és személyzetének tervezéséhez és tevékenységeihez:

 • Tanulás: A hallgatók szellemi növekedése és az élethosszig tartó tanulás kultúrájának előmozdítása kiemelt jelentőségű.
 • Kollegialitás: Az az előfeltétel, hogy az iskola képviselőinek közös céljait és fellépéseit a kollektív javára és az összes érintett szereplővel együttműködve folytatják.
 • Relevancia: A megosztott tudás és az operatív jelentőség közötti kritikus kapcsolat Északkelet-Indiában és azon túl.
 • Ösztöndíj: A tudás folytatása és terjesztése az iskola küldetésével, jövőképével és céljaival kapcsolatban, az alkalmazott és a pedagógiai ösztöndíjra összpontosítva.
 • Felügyelet: A korlátozott erőforrások hatékony és eredményes és időben történő felhasználása.
 • Tolerancia: A sokféleség feltétel nélküli elfogadása.
 • Integritás: A teljesség, a következetesség és a cselekvés és az elnyert értékek közötti egybehangzó érzés.114380_20160115-CS-Models-JW-062.jpg

Helyszínek

Fort Wayne

Address
Doermer School of Business NF360
Purdue University Fort Wayne
2101 Coliseum Blvd. East

IN 46805-1499 Fort Wayne, Indiana, Amerikai Egyesült Államok