Hivatalos Leírás

Rollins College Crummer Graduate School of Business diplomások áhított szakemberek felkészült a kihívásokra a versenyképes globális gazdaságban. Ők már bizonyítottak a hands-on tanulás és tapasztalatait legjobb üzleti vezetők körül Florida és az egész világon. A kis osztály környezet, hozzáférés előkelő kar, és a hálózat öregdiák biztosítsa a diákok világszínvonalú képességek, erőforrások és a kapcsolatok, hogy vezesse az élet.

Mi értékeljük:

  • a felvételi kiemelkedő diákok és azok elhelyezése kivételes szervezetek
  • szigorú üzleti oktatás megalapozott stratégiai menedzsment, tanítják a tapasztalt oktatók szenvedély és elkötelezettség;
  • tapasztalati tanulás globális fókusz és használják fel a megfelelő technológia;
  • etikai vezetés;
  • A munkahelyi sokszínűség és az élet;
  • tájékoztatási és a szolgáltatás közösségeket;
  • szellemi hozzájárulás releváns mi összetevők és támogató a tanítási; és
  • az együttműködés előmozdításához és a csapatmunka.

Ranglisták

A Rollins College Crummer Graduate School of Business elismerték országosan és nemzetközileg néhány, a legelismertebb szervezetek az üzleti világban.

Bloomberg BusinessWeek: # 1 Floridában Top 20 a nemzet

Vezetett kétévente Bloomberg BusinessWeek magazin rangsorolt ​​Rollins Professional MBA program # 1 Floridában részmunkaidős MBA program 2015-ben.

Leadership Excellence: # 1 a nemzet

A Rollins MBA a Crummer Graduate School of Business is elismerték, mint a felső vezetés fejlesztési pedagógus által HR.com a 2016 Leadership Excellence díjat.

Forbes: 52. A Nation

A Rollins Korai Advantage MBA van rangsorolva 52. országos és No. 1 között magán üzleti iskolák Florida szerint a Forbes magazin, szeptember 2015. Ez a rangsor végzett minden két év, és mi következetesen rangsorolva a felső két főállású MBA Floridában 1999 óta. Rangsor alapja a diák megtérülés 5 évvel a diplomaszerzés után.

A Princeton Review „Legjobb 296 üzleti iskolák: 2015 Edition”

A Princeton Review jellemzői a Rollins MBA a 2015 kiadásában „A legjobb 296 üzleti iskolák”.

Rollins College ranglisták

Amellett, hogy az üzleti iskola, Rollins College kapott rangsor tetején a nemzeti kiadványok valamennyi diplomás és egyetemi programok. A 22. egymást követő évben, US News & World Report rangsorolt ​​Rollins közül az első két regionális egyetem a Dél és az első Floridában az éves rangsor a „Legjobb kollégiumok.” Rollins College-ben is helyet 2. Regionális egyetemek a déli félteke legjobb kollégiumok Veterans US News & World Report.

US News and World Report

A Rollins MBA helyre került az egyik első tíz legolcsóbb magán üzleti iskolák az országban a US News and World Report.

Rollins College & Winter Park

Rollins College campus Winter Park, Florida, akkor helye van egy izgalmas kereszteződésében a kultúra, a kereskedelem és a szakmai lehetőségek. Egy délutáni séta Park Avenue-alig pár lépésre a campus-teszi ki, hogy néhány izgalmas kulturális és szabadidős piacok élvezni fogja, mint egy diák a Rollins.

Üzleti Közösségünk

Winter Park az egyik közösség teszi ki a nagyobb Orlando nagyvárosi régióban, az egyik a top 10 helyen az országban a vállalkozások számára. * Orlando egy központja az üzleti, a legfontosabb hivatalok Darden, a Disney, a Lockheed Martin, Tupperware és így tovább.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Rollins Crummer Graduate School of Business

... [+]

amely lehetővé teszi több testreszabási az Ön érdekeit. Diákok végzős 18 hónap alapján az összefonódás utat úgy dönt, hogy válasszon.

Az Executive MBA indul évente egyszer augusztusban és minden osztályban tartott az egyetemen minden szombaton 8:00-15:00 Itt az ideje, hogy megtapasztalják az egyediségét a Crummer Executive MBA.

Executive MBA hallgatók részt osztályban az egyetemen minden szombaton 8:00-15:00 hét kiterjesztett dúsítással napon, amelyek lefedik felkapott üzleti témák házigazdája szakértők a saját területén. Az alkoholtartalom-növelés napon a tervek szerint 15:15-17:00 és prescheduled.

EMBA diákok ki vannak téve a fejlett üzleti technikák és gyakorlatok révén az üzleti koncepciók tanfolyamok, alapvető tanfolyamok, valamint egy nemzetközi üzleti tapasztalattal. Miután befejezték a központi program, akkor lehetősége van arra, hogy elérjék a koncentráció pénzügy, marketing, vagy vállalkozási. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Téli Park
Kérj Információt
Angol
Nappali
18 - 20 hónap
Campus
Bővebben magyarul

MBA

Rollins Crummer Graduate School of Business

... [+]

Marketing o Vállalkozói kezelés Társadalmi Vállalkozói Fenntartható Enterprise Ösztöndíjak

Minden korai Advantage MBA pályázók automatikusan figyelembe érdem alapján teljes és részleges tandíj ösztöndíj.

[-]
Amerikai Egyesült Államok Téli Park
Kérj Információt
Angol
Nappali
16 - 20 hónap
Campus
Bővebben magyarul