Rady School of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Küldetésünk

Az UC San Diego Rady School of Management olyan etikai és vállalkozói vezetõket fejleszt, akik innováció, együttmûködés és tudás révén pozitív hatást gyakorolnak a világra.

Az értékeink

Együttműködési kultúránk az innováció, a hatás, az együttműködés, az integritás és a kockázatvállalás öt legfontosabb értéke.

A mi jövőnk:

2003 óta hallgatóink és öregdiákunk több mint 180 vállalatot fejlesztettek ki, hogy mások javát szolgálják, és hogy befolyásolják régiónk, államunk, országunk és a világ innovációs gazdaságát. Folytatjuk a felsőoktatók toborzását, vezető hallgatói tudósok vonzását és az innovatív üzleti és kutatási együttműködések légkörének megteremtését.

Rady teljes munkaidős MBA programot , két FlexMBA programot dolgozó szakemberek számára, pénzügy Master programot, teljes munkaidős és FlexWeekend Master of Science in Business Analytics , professzionális könyvelési Master , PhD programot , valamint egyetemi és vezetői képzések. Az UC San Diego családja 16 Nobel-díjas (korábbi és jelenlegi kar) és nyolc MacArthur Alapítvány-díj kedvezményezettje. A Rady Iskola e kutatás, fejlesztés és innováció kapcsolatán áll - alapja a tanterv és az akadémiai modell.

Globális intézmény

A Rady School of Management az UC San Diego-ban egy professzionális iskola az Egyesült Államok egyik legmagasabb rangú felsőoktatási és kutatási intézményében. A Rady School, amelyet 2003-ban alapított és az AACSB International (az Egyesület a Kollégiumi Üzleti Iskolák Előmozdításának Szövetsége) által 2011-ben akkreditált, az egyetlen új üzleti iskola, amelyet egy US News hozott létre.

Az UC San Diego-t a világ egyik legjobb egyetemeként ismerik el, és szerencsés, hogy kulturálisan változatos, nemzetközi hallgatói testet hozzon létre. A Rady Iskola magába foglalja a kulturális befogadást, mint amely alapvető az iskola anyagához. A sokféleség alapvető fontosságú a kreativitás, az innováció, a betekintés és különösen a megértés szempontjából, amelyek mindegyike hozzájárul a mozaikhoz, ami rendkívüli módon teszi a Rady Iskolát.

A Rady Iskola elkötelezett a helyi és nemzetközi lakosság vonzása, fogadása és bevonása mellett. A San Diego közösség a különböző népességek intellektuális ösztönzéséből, kulturális gazdagodásából, társadalmi elkötelezettségéből és globális megértéséből származik.

Helyszínek

San Diego

Rady School of Management

Address
Gilman Drive,9500,
La Jolla

92093 San Diego, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 858-534-9000

Akkreditáció

AACSB Accredited