Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

Küldetésünk

A Rady School of Management olyan etikus és vállalkozói vezetőket fejleszt ki, akik pozitív hatással vannak a világra az innováció, az együttműködés és a tudás révén.

Az értékeink

Együttműködési kultúránk az innováció, a hatás, az együttműködés, az integritás és a kockázatvállalás öt legfontosabb értéke.

A mi jövőnk:

14 éves korunkban diákjaink és öregdiákaink több mint 150 céget fejlesztettek ki mások javára, és befolyásolják az innovációs gazdaságot régióinkban, országainkban, országunkban és a világban. Továbbra is toborozni fogjuk a felsőoktatást, vonzzák a vezető diákok tudósait, és létrehozzanak egy klímát az innovatív üzleti és kutatási együttműködésekhez.

Rady kínál teljes munkaidős MBA programot , két FlexMBA programot dolgozó szakemberek, a Master of Finance program, a Master of Science in Business Analytics , a PhD program , valamint az egyetemi és a végrehajtó képzési tanfolyamok. Az UC San Diego családja 16 Nobel-díjas (volt és jelenlegi kar) és nyolc MacArthur Alapítvány díjazottja. A Rady Iskola ennek a kutatásnak, fejlesztésnek és innovációnak a kapcsolata - ez a tanterv és az egyetemi modellünk alapja.


Globális intézmény

A Rady School of Management a UC San Diego egy professzionális iskola belül az egyik legmagasabb rangú intézmények az Egyesült Államokban a felsőoktatás és a kutatás. 2003-ban alapított és az AACSB International (a társulás az Advance Collegiate School of Business) által akkreditált 2011-ben a Rady Iskola az egyetlen új üzleti iskola, amelyet az USA News

Az UC San Diego-t a világ egyik legjobb egyetemeként ismerik el, és szerencsés, hogy kulturálisan változatos, nemzetközi hallgatói testet hozzon létre. A Rady Iskola magába foglalja a kulturális befogadást, mint amely alapvető az iskola anyagához. A sokféleség alapvető fontosságú a kreativitás, az innováció, a betekintés és különösen a megértés szempontjából, amelyek mindegyike hozzájárul a mozaikhoz, ami rendkívüli módon teszi a Rady Iskolát.

A Rady Iskola elkötelezett a helyi és nemzetközi lakosság vonzása, fogadása és bevonása mellett. A San Diego közösség a különböző népességek intellektuális ösztönzéséből, kulturális gazdagodásából, társadalmi elkötelezettségéből és globális megértéséből származik.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Rady School of Management

A Full-time MBA egy merülő innováció, amelynek célja, hogy inspirálja a jövőképedet, és megadja neked a tudást, hogy nagy ötleteket a piacon. ... [+]

Bevándorlás az innovációba

A Full-time MBA célja, hogy inspirálja a jövőképedet, és megadja a tudást, hogy nagy ötleteket a piacon. A teljes munkaidőben dolgozó MBA hallgatók intelligens, együttműködő, szenvedélyes az innováció üzletében, akik érdeklődnek a tudomány és a technológia világa iránt - és készek a karrierjük következő szakaszaira.

Karrier-orientált

Fókuszunk a karrieredről az első naptól.

A Rady Graduate Career Connections küldetése az, hogy segítse a Master of Business Administration szakembereket a karrier-döntések kidolgozásában, értékelésében és végrehajtásában.

Az aktív kötelesség és a veteránok számára... [-]
Amerikai Egyesült Államok San Diego
Kérj Információt
Angol
Nappali
21 - 30 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Részidős MBA

Rady School of Management

Részmunkaidős MBA - A Rady FlexMBA hallgatók olyan szakemberek, akiknek szenvedélyük az innovációhoz és az üzleti sikerhez vezet. Új ötleteket és lehetőségeket fedeznek f ... [+]

Részmunkaidős MBA (Rady FlexMBA)

A FlexMBA hallgatók olyan szakemberek, akik az innováció iránti szenvedélye és az üzleti siker megteremtésének ösztönzése. Új ötleteket és lehetőségeket fedeznek fel, és felfedezik és fejlesztik az üzleti és a világ átalakítási módjait.

A FlexMBA hallgatók kiemelkednek a jelenlegi szerepükben, és készek nagyobb felelősségvállalásra és nagyobb hozzájárulásra. A részmunkaidős MBA program lehetővé teszi a diákok számára, hogy megfeleljenek az általuk és szervezeteiknek meghatározott oktatási és szakmai fejlődés.

A FlexMBA hallgatók támogatása

A FlexMBA-t olyan munkatársak számára tervezték, akik igényes munkákat és felelősséget vállaltak. A Rady Iskola által nyújtott adminisztratív támogatás lehetővé teszi, hogy maximalizálja a tanulmányaival kapcsolatos időt, és erős kapcsolatokat építsen ki diákjainkkal, professzorainkkal és üzleti vezetőivel. Amikor az élet megtörténik, a FlexMBA munkatársai tanácsot és segítséget nyújtanak annak érdekében, hogy fenntartsák tudományos fejlődését és elérjék céljait.... [-]

Amerikai Egyesült Államok San Diego
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
24 - 30 hónap
Campus
Bővebben magyarul

StartR - Rady School's Accelerator

Rady School of Management
Address
Gilman Drive,9500, La Jolla
92093 San Diego, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Honlap
Telefonszám
+1 858-534-9000