Rady School of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

A Rady School of Management fejleszti etikai és vállalkozói vezetők, akik pozitív hatással volt a világot az innováció, együttműködés és a tudás.

A Rady School of Management Az UC San Diego egy professzionális iskola az egyik legmagasabb rangú intézmények az Egyesült Államokban a felsőoktatás és a kutatás. 2003-ban alakult és Az AACSB International által akkreditált 2011-ben a Rady Iskola az egyetlen olyan új üzleti iskola, amelyet az elmúlt 30 évben a legmagasabb 10 helyen rangsorolt ​​közfinanszírozású egyetemi hivatalban a US News & World Report készítette, és az egyik legfiatalabb az Egyesült Államokban. Valaha, hogy elérje az AACSB elismerését.

Az UC San Diego-t a világ egyik legjobb egyetemének ismerik el, és szerencsés, hogy kulturálisan változatos, nemzetközi hallgatói testet állítson elő. A Rady Iskola a kulturális befogadást alapvetően az iskola anyagához igazítja. A sokféleség alapvető fontosságú a kreativitás, az innováció, a betekintés és különösen a megértés szempontjából, amelyek mindegyike hozzájárul a mozaik számára, ami rendkívüli módon teszi a Rady Iskolát.

A Rady Iskola elkötelezett a helyi és nemzetközi lakosság vonzása, fogadása és bevonása mellett. A San Diego közösség a különböző népességek intellektuális ösztönzéséből, kulturális gazdagodásából, társadalmi elkötelezettségéből és globális megértéséből származik.

Küldetésünk

A Rady School of Management Olyan etikus és vállalkozói vezetőket alakít ki, akik pozitív hatással vannak a világra az innováció, az együttműködés és a tudás révén.

Értékeink

Együttműködési kultúránk az innováció, a hatás, az együttműködés, az integritás és a kockázatvállalás öt legfontosabb értéke.

A mi jövőnk

13 éves korunkban diákjaink és öregdiákaink több mint 115 céget fejlesztettek ki mások érdekében, és befolyásolják az innovációs gazdaságot régióinkban, országainkban, országunkban és a világban. Továbbra is toborozni fogjuk a felsőbb karokat, vonzzák a vezető diákok tudósait, és létrehozzanak egy klímát az innovatív üzleti és kutatási együttműködésekhez.

Rady kínál teljes munkaidős MBA programot, két FlexMBA programot a dolgozó szakemberek, a Master of Finance program, a Master of Science in Business Analytics, Ph.D. Program, valamint az egyetemi és a felsőfokú oktatási tanfolyamok. UC San Diego származását magában foglalja a 16 Nobel-díjasok (a korábbi és a jelenlegi kar) és nyolc MacArthur Foundation díjazottak. A Rady iskola van a nexus ez a kutatás, fejlesztés és innováció - ez megalapozza a tanterv és a tudományos modell.

Egyetem

A Rady School található északnyugati sarkában a UC San Diego campus La Jolla, Kalifornia. A campus ideális helyen található, közel a Csendes-óceán, az USA-Mexikó határon, és a csendes-óceáni térség. Mi egy rövid sétára a gyönyörű kilátás nyílik az óceánra és hangliders repülés. Egy rövid sétával eljuthat Peets Coffee, a bár és grill, valamint számos más élelmiszer lehetőségeket.

Kattintson ide a virtuális túra a Rady Campus.

A Rady campus található négy nagy terem, színházi ülőhely, kisebb tantermek és többcélú szoba, konferenciaterem, könyvtár, hallgatói központ, a Sony Electronics Suite, az Executive Development Suite és a kar és a személyzet irodák.

1967-ben, Ernest Rady alakult amerikai Assets Inc. (AAI), a magántulajdonban lévő konglomerátum hogy ellenőrzött és irányított a cégcsoport elkötelezett a pénzügyi szolgáltatások, a befektetések és az ingatlan. Rady is alapított és volt elnöke / vezérigazgatója Westcorp, a nyilvánosan működő pénzügyi szolgáltató vállalat, amely 2006-ban adták el a Wachovia Corporation, már része a Wells Fargo Bank.

Jelenleg Rady szolgál ügyvezető igazgatóság elnöke az amerikai eszközök Trust (NYSE: AAT), a nyilvánosan működő ingatlan befektetési bizalmat, hogy alakult 2011-ben a sikeres ingatlan üzleti AAI. Azt is szolgál igazgatója az Igazgatóság elnöke és ICW Group, a többsoros vagyon-és balesetbiztosítás társaság, amely kezdte 1972-ben, mint Biztosító a Nyugat.

Kar

Rady School kar elismert szakértők a saját területén, mindig keresi az új tudás és az új gyakorlat a vállalkozások számára. Ezek elkötelezett az oktatás, és annak biztosítása, hogy Rady MBA a tudás és készségek hatékonyak a menedzserek és vezetők a változó üzleti világban.

Rady kar befektetni, az osztályban, és ki, hogy a diákok. Ezek elérhető és megközelíthető, barátságos kérdések, projektek és ötletek. Az irodai ajtó nyitva van, és megtalálható, aki külön felülvizsgálati ülések, a munka a diákok független tanulmány projektekre és MBA kávé óra.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Részidős MBA » Megjelenítés MBA » Megjelenítés MSc » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

Teljes Munkaidős MBA

Campus Nappali 21 - 30 hónapok September 2018 Amerikai Egyesült Államok La Jolla

A Full-Time MBA egy merítés az innováció, amelynek célja, hogy inspirálja a jövőkép, és adja meg a tudás, hogy mozog nagy ötletek a piacon. [+]

Bevándorlás az innovációba

A teljes munkaidős MBA célja, hogy inspirálja a jövőképedet, és megadja a tudást, hogy nagyszerű ötleteket teremtsen a piacon. Full-Time MBA hallgatók okos, együttműködő, szenvedélyes az üzleti innováció, érdekel, a tudomány és a technológia - és kész arra, hogy indítsa el a következő szakaszában a karrierjük.

Arra koncentrálunk, a karrierjét a Day One

A misszió a Rady Graduate Karrier Connections, hogy segítse Master of Business Administration szakemberek fejlesztése, értékelése és alkalmazása a pályaválasztási döntéseket.

A katonai személyzet és a veteránok többet tudhatnak meg a Rady Iskola speciális programjairól és lehetőségeiről.... [-]


Részidős MBA

Flexmba

Campus Részidős 24 - 30 hónapok September 2018 Amerikai Egyesült Államok La Jolla

FlexMBA diákok dolgoznak szakemberek a szenvedély az innováció és a hajtás, hogy hozzon létre az üzleti siker. Új ötleteket és lehetőségeket fedeznek fel, és felfedezik és fejlesztik az üzleti és a világ átalakítási módjait. FlexMBA diákok excel a jelenlegi szerepét, és kész arra, hogy több felelősséget és a nagyobb hozzájárulást. A részmunkaidős MBA program lehetővé teszi a hallgatók, hogy megfeleljen célokat és szervezeteik számára meghatározott oktatási és a szakmai fejlődés. [+]

Célok, gyakorlati tanulás és szakmai fejlődés

FlexMBA diákok dolgoznak szakemberek a szenvedély az innováció és a hajtás, hogy hozzon létre az üzleti siker. Új ötleteket és lehetőségeket fedeznek fel, és felfedezik és fejlesztik az üzleti és a világ átalakítási módjait. FlexMBA diákok excel a jelenlegi szerepét, és kész arra, hogy több felelősséget és a nagyobb hozzájárulást. A részmunkaidős MBA program lehetővé teszi a hallgatók, hogy megfeleljen célokat és szervezeteik számára meghatározott oktatási és a szakmai fejlődés.

A FlexMBA hallgatók támogatása

A FlexMBA-t olyan munkatársak számára tervezték, akik igényes munkákat és felelősséget vállaltak. A Rady School által nyújtott adminisztratív támogatás lehetővé teszi, hogy maximalizálja idejét a tanulmányaira összpontosítva, és erős kapcsolatokat építsen ki diákjainkkal, professzorainkkal és üzleti vezetőivel. Amikor az élet megtörténik, a FlexMBA munkatársai tanácsot és segítséget nyújtanak annak érdekében, hogy fenntartsák tudományos fejlődését és elérjék céljait.... [-]


Videók

StartR - Rady School's Accelerator

Kapcsolat

Rady School of Management

Cím 9500 Gilman Dr, La Jolla, CA 92093, USA
9500 La Jolla, Kalifornia, CA, Amerikai Egyesült Államok
Honlap http://www.rady.ucsd.edu/
Telefon +1 858-534-9000