University of Maryland College Park

Robert H. Smith School of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Inspired Business Education

A globális gazdaságban az üzleti sikerhez olyan ismeretekre és készségekre van szükség, amelyeknek semmi köze az inspirációhoz.

A Maryland-i Egyetemen működő Robert H. Smith School of Business ban a vállalkozói tevékenységünk ihlette üzleti oktatás. Karunk világszínvonalú. Kutatásunk élvonalbeli. Tanulásunk tapasztalati és a valós világban gyökerezik. És a diákok megtanulják gondolkodni, mint a vállalkozók.

A College Parkban található Maryland Egyetem 12 fõiskolája és iskolája egyike a washingtoni DC metroplex üzleti, kormányzati, nonprofit és professzionális hálózataiba kapcsolódik.

A tudósok és a szakemberek közössége mélyen támogatja a tanulást, miközben a hallgatókat arra készteti, hogy sikeres legyen a gyakran vitatott piacon.

A széles körű programok, bizonyítványok és diplomák célja, hogy felkészítse a dolgozó szakemberek, hogy elérje a földön fut egy világgazdaságban, hogy a fluxus, a technológia és a globális verseny gyorsítja a változás ütemét.

Ehhez kínálunk egyetemi, speciális mester, PhD, és a teljes munkaidős, részmunkaidős, online és végrehajtó MBA programok.

A világgazdaság folyik. A technológia és a globális verseny felgyorsítja a változás ütemét. A vállalkozók könyörtelenül dolgoznak, hogy megtalálják a következő nagy ötleteket, és bevezessék őket a piacra és méretre. A jövő bizonytalan, de határtalan lehetőséggel tölti fel.

ranglisták

  • A pénzügyi program mestere 2 (Financial Times, 2018)
  • No. 7 Executive MBA program, US (The Economist, 2018)
  • No. 9 online MBA program (USNews
  • No. 9 teljes munkaidős MBA hallgató elégedettség, USA (Bloomberg Businessweek, 2016)
  • No. 11 PhD program, világ (Financial Times, 2014)
  • 15. részmunkaidős MBA program, US (USNews
  • No. 21 egyetemi program, US (USNews
  • No. 27 full time MBA program, US (Financial Times, 2018)
  • 16. kutatás, világ (Financial Times, 2018)

Akadémiai integritás

Smithen közös elkötelezettséget vállalunk "a helyes dolgok megtételében, a helyes útban". Arra számítunk, hogy a diákok integritással viseltetnek, különösen, ha azok az akadémiai teljesítményükre vonatkoznak, és felelősségre vonják őket a szabálysértésekért. Ez most nem csak a diákjaink javát szolgálja - egy nap a karrierjüket, vállalataikat és közösségeiket hasznosítja.

A Dean's Office elkötelezte magát a Smith tiszteletének kultúrájának megteremtésében és népszerűsítésében. Támogatjuk és érvényre juttatjuk a Maryland Egyetem Diákcsere Hivatala által előírt akadémiai integritás elveit. A Smith-i diákok a Maryland-i Egyetem tiszteletbeli elkötelezettségének tartják magukat:

"Megígérem, hogy nem adtam vagy nem kaptam semmilyen jogosulatlan segítséget ebben a megbízatásban / vizsgálatban."

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés MBA » Megjelenítés MSc » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

Teljes munkaidőben MBA

Campus Nappali 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok College Park

A Smith MBA biztosítja az eszközöket és a kereteket, amelyekkel az adatokat be kell vezetni betekintésre, és a vezetői készségekre, hogy betekintést tegyenek a cselekvésbe. A Smith MBA segítségével készen áll arra, hogy minden iparágban bizalommal vezessen. [+]

Nagy adatok nagy ügyek. Ez lehetővé teszi a vezető vállalatok számára, hogy felülmúlják társaikat.

A Smith MBA biztosítja az eszközöket és a kereteket, amelyekkel az adatokat be kell vezetni betekintésre, és a vezetői készségekre, hogy betekintést tegyenek a cselekvésbe. A Smith MBA segítségével készen áll arra, hogy minden iparágban bizalommal vezessen. Minden területen olyan vezetőkre van szükség, akik tudják, hogyan használhatják az analitikákat, a kutatást és a kemény bizonyítékokat ahhoz,

A Smith MBA-k megtanulják, hogyan használják fel a nagy adatokat, hogy jobb döntéseket hozhassanak, és feltárják karrierlehetőségeiket szoros közösségben, amely ösztönzi az együttműködést és az intelligens kockázatvállalást. Kisebb osztályméretekkel és oktatókkal, akik támogatják, kihívást jelentenek és befektetnek a diákok sikerében, készen állok arra, hogy LEAD HATOSAN.... [-]


Kapcsolat

University of Maryland, Robert H. Smith School of Business

Cím Robert H. Smith School of Business, University of Maryland, College Park,
College Park, Maryland, Amerikai Egyesült Államok
Honlap http://www.rhsmith.umd.edu/
Telefon +1 301-405-2189