Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

Építve hagyományosan kiemelkedő

Közel 60 éve, a College of Business Administration a San Diego State University nőtte ki magát, mint egy vezető és újító üzleti oktatás. A lenyűgöző listáját öregdiák, széles körben elismert kar és egy úttörő tanterv, a főiskola továbbra is oktassák tehetséges vezetők, akik fel vannak szerelve az elméleti ismeretek és a valós élményt.

A College of Business Administration helyre került a legutóbbi US News & World Report felmérése, mint az egyik legjobb tíz legjobb üzleti iskolák Kaliforniában és között a 50 legjobb nyilvános üzleti iskolák az Egyesült Államokban.

SDSU van az egyetlen MBA program a San Diego területén, hogy van rangsorolva a legjobbak között a nemzet Forbes, US News & World Report, és a Bloomberg BusinessWeek. Ez egyben az egyetlen államilag támogatott MBA program a Dél-Kaliforniában, hogy van rangsorolva a legjobbak között a nemzet katonai Times. (Rangsor és elismerések) sorozatán keresztül tanácsadó testületek, mentori programok és oktatási központok, a kollégium kidolgozta régóta kapcsolatokat az üzleti közösség, amely nekünk a valós betekintést a készségek és az oktatás szükséges a diplomások válnak értékessé a globális piacon. Az alábbiakban egy lista néhány olyan innovatív eszközöket és programokat kínált SDSU diákok:

Sok diák kifejező tehetsége a vállalkozás, az országosan elismert Lavin Vállalkozói Központ és újabb kívül a vállalkozói kisebb felajánlotta, hogy minden egyetemi tekintet fő biztosít a hallgatók az oktatási alapot úgy kell felépíteni egy sikeres vállalkozás.
Mint az egyik első a maga nemében a nyugati parton, a Wells Fargo pénzügyi piacok Laboratórium kínál az üzleti hallgatók és oktatók az eszközöket, hogy a kutatás, feldolgozása és elemzése valós idejű gazdasági és pénzügyi adatokat.
A szakmai értékesítési és értékesítési menedzsment specializáció alakult 3M Company, válaszul a növekvő globális kereslet a diplomások az értékesítés és a vezetői képességek. SDSU az egyik csak két egyetem a Kalifornia állam nyújt értékesítési specializáció program egyetemisták.

Ezek a források és programok csak egy kis része a gazdag kínálatát hozzáférhetővé SDSU diákok.

Kiemelkedő kutatási, díjnyertes kar és elkötelezettség a fejlődő osztályok és a tanfolyam célja, hogy megfeleljen a kihívásoknak a mai üzleti környezetben helye SDSU College of Business Administration az elit üzleti iskolák szerte a világon.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

San Diego State University

A 4. helyezett világszerte - A Sports Management SDSU MBA felkészíti a diákokat, hogy megfeleljenek a sportpályák kihívásainak és igényeinek. Január kezdő időpontja. 12 h ... [+]

A LEGJOBB LEGFONTOSABB LEGFONTOSABB LEGFONTOSABB LEGFONTOSABB LEGFONTOSABB LEGFONTOSABB LEGFONTOSABB LEGJOBB MŰSORSZABÁLYOK VÁLASZTÁSA A VILÁGBAN A SPORTS BUSINESS MAGAZIN

San Diego Állami Egyetem Strong Assets A megfelelő sportágak tanulmányozásához a megfelelő diplomával rendelkező program kiválasztása során számos tényezőre van szükség. Az alábbiakban az alapvető okai vannak annak, hogy miért hiszünk abban, hogy az SDSU Sports MBA ideális hely a sportra koncentráló MBA folytatására. Hisszük, hogy a 4. helyezés globálisan a Sports Business International-nál, a posztgraduális sportok üzleti programjainak vezető rangsorában tükrözi azt a munkát, amelyet mi és alumniink tettek, hogy ez a legjobb választás az ambiciózus hallgatók számára. Továbbá, a Fowler College of Business rangsorolják a TOP 50 amerikai állami iskolákban. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok San Diego
Szeptember 2020
Angol
Nappali
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul

San Diego State University MBA Program

San Diego State University Executive MBA Program