Hivatalos Leírás

tapasztalat Diplomácia

Csak pár percre New York City és a szívében Washington, DC, Seton Hall Diplomáciai Iskola és a nemzetközi kapcsolatok egy ideális hely, hogy tanulmányozza a globális ügyek és a gyakorlat diplomácia első kézből szakmai, dinamikus és kulturálisan gazdag környezetben. Graduate jelöltek jönnek össze szerte az Egyesült Államokban és 25 országban szerte a világon, hogy tanulmányi és alkalmazza multidiszciplináris tanterv, amely hangsúlyozza a globális tanulmányok, konfliktuskezelés, a nemzetközi gazdaságtan és a vezetés.

Az iskola elkötelezett szakmai és szakmai szolgáltatások irodák támogatása a tanulók életpálya-fejlesztés egy-egy tanácsot, műhelyek, alumni mentor, és útmutatást versenyképes szakmai, ösztöndíj és karrierlehetőségeket közszolgálati, üzleti, jogi, és a nonprofit szektor.

Révén egyedülálló szövetség az Egyesült Nemzetek Szövetsége az Egyesült Államokban, az iskola a diákok széles körű tudományos és szakmai előnyök, beleértve az ENSZ nyári Program a New York City, szemeszter, Washington, DC, nemzetközi szemináriumok és így tovább.

Mindössze 14 mérföldre New York City, a epi-központja a nemzetközi kapcsolatok, a Seton Hall tudományos kiválóság már különválasztják különbségtétel a Princeton Review, US News & World Report és a Bloomberg BusinessWeek.

  • Csatlakozz a delegáció egy nemzetközi tanulmányút
  • Beszéljétek kritikus globális aggodalmak a világ vezetői
  • Teljes szakmai gyakorlat, helyben, vagy külföldön
  • Alkalmazza tantermi tudás valós helyzetekben
  • Tegyük fel, hogy fontos vezető szerepet az egyetemen
  • Építeni a szükséges bizalmat, hogy tegyen különbséget a területén az üzleti, kommunikációs, diplomácia, kormány, törvény vagy a non-profit szektor
  • Használja ki az előnyeit szövetség az Egyesült Nemzetek Alapítvány és az Egyesült Nemzetek Szövetsége

A Diplomáciai Iskola felöleli Seton Hall régi hagyománya értékalapú oktatás és elkötelezettség a fejlődő szolga vezetők a globális társadalom. 1856-ban alapított, a Seton Hall az egyik legrégebbi katolikus egyetem az Egyesült Államokban. Az egyetem ad otthont tíz iskola kínál közel 200 diplomás és egyetemi szakok 10.000 diákok minden fajok és vallások.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:


Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

A Diplomáciai Iskola és a Stillman School of Business kínál kettős szak, amely egyesíti a Master of Business Administration (MBA) a MA Diplomácia és nemzetközi kapcsolato ... [+]

A Diplomáciai Iskola és a Stillman School of Business ajánlatot kettős szak, amely egyesíti a Master of Business Administration (MBA) a MA Diplomácia és Nemzetközi Kapcsolatok. Ez a kettős szak kihasználja a szinergia a két terület, amely egy egyedülálló kombinációja a részletes üzleti képzés alapos ismerete a nemzetközi politikai kérdésekben.

Tanterv

Diplomácia és Nemzetközi Kapcsolatok komponens (30 kredit)

A diplomácia Core (24 kredit)

DIPL 6000 - Nemzetközi kapcsolatok elmélete DIPL 6001 vagy DIPL 6180 - Politika a kulturális és etnikai pluralizmus vagy összehasonlító Külpolitika DIPL 6002 vagy DIPL 6005 - Nemzetközi szervezetek, valamint nemzetközi közjogi DIPL 6153 vagy DIPL 6170 - Fenntartható fejlődés globális perspektíva vagy Komolyabb témák a gazdasági fejlődés nemzetközi ügyek DIPL 6105 vagy DIPL 6155 - Nemzetközi politikai gazdaságtan és a Speciális Gazdasági szempontból a nemzetközi kapcsolatok DIPL 6310 - kutatási módszerek Szakpolitikai Elemző DIPL 6311 - Mester kutatási projekt DIPL 7111 - Szakmai ... [-]
Amerikai Egyesült Államok South Orange
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

Introduction to the School of Diplomacy

International Internship Scholarship Impact

Semester in Washington, D.C.

Seton Hall Diplomacy UN Summer Program

School of Diplomacy and International Relations
Address
400 South Orange Avenue
07079 South Orange, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok
Honlap
Telefonszám
+1 (973) 275-2515