Southern States University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Déli Államok University (SSU) válik a vezető a vezetői üzleti oktatás azáltal, hogy a hallgatók a szükséges készségeket kezelésére egy kisvállalkozás vagy előre be felsővezetői pozíciókat egy nagy cég. Függetlenül attól, hogy a kamat az üzleti technológia, az egészségügy, a kormány, a kiskereskedelem vagy a non-profit, SSU majd megtanít a szükséges készségeket a siker eléréséhez a mai piaci versenyben.

SSU van campusok a néhány legszebb helyen az Egyesült Államokban - a világszínvonalú South Coast Plaza, hogy a strandok a Csendes-óceán és a lélegzetelállító naplementét. A campus, a Newport Beach területén Orange County (az "OC") közelében fekszik kiváló étkezési, vásárlási és szórakozási célpontok Dél-Kaliforniában. Disneyland, Universal Studios, Hollywood és más ismert nevezetességek szintén csak egy rövid autóútra van.

2010-ben a déli államok Egyetem kapott nemzeti akkreditációt az Akkreditáló Tanács független főiskolák és iskolák (ACICS). A akkreditáció lehetővé teszi SSU kínál minden szakon (BBA és MBA) és az intenzív angol program egyáltalán SSU helyszínen - Fashion Valley, Newport Beach és a La Jolla.

Déli Államok University is működési engedélyt a kaliforniai Elnökség Private postsecondary Education (BPPE).

Helyszínek

Newport Beach

Address
1601 Dove Street, Suite 105
Newport Beach

92660 Newport Beach, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

San Diego

Address
Holiday Court, Suite 111
La Jolla

3252 San Diego, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

San Diego

Address
123 Camino de la Reina Suite 100 East
San Diego

92108 San Diego, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok