Hivatalos Leírás

Déli Államok University (SSU) válik a vezető a vezetői üzleti oktatás azáltal, hogy a hallgatók a szükséges készségeket kezelésére egy kisvállalkozás vagy előre be felsővezetői pozíciókat egy nagy cég. Függetlenül attól, hogy a kamat az üzleti technológia, az egészségügy, a kormány, a kiskereskedelem vagy a non-profit, SSU majd megtanít a szükséges készségeket a siker eléréséhez a mai piaci versenyben.

SSU van campusok a néhány legszebb helyen az Egyesült Államokban - a világszínvonalú South Coast Plaza, hogy a strandok a Csendes-óceán és a lélegzetelállító naplementét. A campus, a Newport Beach területén Orange County (az "OC") közelében fekszik kiváló étkezési, vásárlási és szórakozási célpontok Dél-Kaliforniában. Disneyland, Universal Studios, Hollywood és más ismert nevezetességek szintén csak egy rövid autóútra van.

2010-ben a déli államok Egyetem kapott nemzeti akkreditációt az Akkreditáló Tanács független főiskolák és iskolák (ACICS). A akkreditáció lehetővé teszi SSU kínál minden szakon (BBA és MBA) és az intenzív angol program egyáltalán SSU helyszínen - Fashion Valley, Newport Beach és a La Jolla.

Déli Államok University is működési engedélyt a kaliforniai Elnökség Private postsecondary Education (BPPE).

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Southern States University

Déli államok Egyetem Master of Business Administration egy kétéves program célja, hogy segítse a diákokat felkészítsék foglalkozik a világ üzleti és az ipar, amely folyam ... [+]

Déli államok Egyetem Master of Business Administration egy kétéves program célja, hogy segítse a diákokat felkészítsék foglalkozik a világ üzleti és az ipar, amely folyamatosan változik és fejlődik. Helyezi a hangsúlyt, hogy egy szilárd tudományos és elméleti üzleti alapja a modern vezetési ismeretek, a program felépítése, hogy biztosítsa, hogy a hallgatók szert mélyreható megértését a szerkezet a globális gazdaság, valamint a gyakorlati üzleti döntéshozó készségek szükséges, hogy megbirkózzanak az egyre növekvő bonyolultsága üzleti tevékenységét ebben a globális gazdaságban. Azon kívül, hogy az oktatási összpontosít globalizáció és a nemzetközi üzleti ismeretek és készségek, SSU egyedülálló pozíciót kínál MBA program, amely egyesíti aspiráns országok a világ minden tájáról, hogy tanulmányozza egy együttműködési szellem. Figyelembe véve a diákok szoros határidők és felelősségek, SSU MBA képzések kínált hétköznap esténként és szombaton délelőtt és délután.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Newport Beach San Diego
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul