Seattle Pacific University School of Health Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1936 óta az SPU Egészségtudományi Iskolája új ajtókat nyitott és izgalmas új pályákat teremtett, beleértve a klinikai ellátás, a szakgyakorlat, a mozgástudomány, az egészség és fitnesz, az oktatás, a tudósok lehetőségeit és a különféle klinikai populációk bevonását.

KIK VAGYUNK

Az SPU-t az egész régióban elismerték mind az ápolás, mind az egészségügyi és emberi teljesítmény programjai kiváló minősége, valamint a diplomások kompetenciája és jelleme miatt. Az SPU öregdiákjai mindennap felhasználják tudásukat, készségeiket és gondozásukat, hogy mélyen megváltoztassák emberek ezreinek életét, bevonják közösségeiket és elősegítsék a 21. század fejlődését.

Az SPU-n talál olyan oktatókat, akik elkötelezettek a felkészülés iránt a sikerre a szakmai közösségben. Ez azt jelenti, hogy a személyes, egyéni figyelem jelentős része lesz a tudományos tapasztalatoknak. Sőt, az SPU oktatói valós tapasztalatokat hoznak a programodba, ezáltal a tanfolyam ösztönzővé és klinikailag relevánssá válik.

KÜLDETÉSÜNK

A keresztény értékek iránti elkötelezettségünk alapján arra törekszünk, hogy partnerkapcsolatban álljunk a közösséggel olyan diplomások fejlesztése érdekében, akik bevonják a kultúrát, megváltoztatják a világot és:

Szolgáljon minden embert a legmagasabb szintű szakmai gondozással

Mutassa be kompetenciáját egy változatos és változó környezetben

Bölcsen, karakteresen és gondoskodva cselekedj

Mutassa be vezető szerepét karrierjük minden területén

Támogassa a test, az elme és a szellem optimális egészségét

FŐÉRTÉKEINK

  • Kiválóság
  • Tisztelet
  • Sokféleség
  • Vizsgálat
  • Gondoskodó jelenlét

Helyszínek

Seattle

Address
3rd Avenue West,3307
98119 Seattle, Columbiai körzet, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: