Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az 1971-ben alapított John L. Grove Business College a közép-atlanti régió egyik vezető üzleti iskolája. 1981 óta a kollégiumot nemzetközileg akkreditálták a legrangosabb üzleti akkreditációs ügynökség, az AACSB International.

A Shippensburg Egyetem Grove College of Business magas színvonalú és értékes átfogó oktatási élményt nyújt, amely felkészíti Önt arra, hogy kiválóan élvezze a globális üzleti közösség vezető szerepét. A Shippensburg üzleti programjai relevánsak és kihívásokkal bírnak.

A Grove Hall modern osztálytermeit a 21. századi oktatással szem előtt tartva tervezik. A kicsi osztályok lehetővé teszik a karok szoros együttműködését az Ön számára, hogy olyan erős kommunikációs, interperszonális és csapatmunka készségeket fejlesszenek ki, amelyek létfontosságúak a mai üzleti világban.

Büszkék vagyunk arra, hogy alacsony költséggel nemzetközi akkreditált üzleti programokat biztosítunk. A kiváló oktatási programokon kívül szeretném bemutatni Önt karunknak , diákszervezeteinknek , szolgáltatásainknak és hallgatói programjainknak is. Kiváló oktatási, oktatási és oktatási érdeklődésünk van. Az osztályokat kisebb helyiségekben tartják a legmodernebb létesítményekkel, amelyek támogatják erőfeszítéseinket az Ön oktatási igényeinek kielégítésére. Fedezze fel országszerte elismert Grove College of Business lehetőségeit, ahol "Célunk a te sikereid!" ~ Dr. John Kooti, ​​Dean

Helyszínek

Shippensburg

Address
1871 Old Main Drive
17257 Shippensburg, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok

Harrisburg

Address
2986 North Second Street
17110-1201 Harrisburg, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

AACSB Accredited