Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

A Smealről

A Penn State Smeal College of Business egy élénk szellemi közösség, amely magas rangú egyetemi, posztgraduális, doktori és végrehajtó oktatási lehetőségeket kínál több mint hatvan diák számára az ország egész területén és szerte a világon. Az 1953-as bevezetésünk óta több mint 75 000 hallgatót készítettünk szakmai sikerre, évente pedig a Penn State óriási öregdiákos hálózatához. Mi vagyunk a választás célpontja a felsőbb globális szervezetek számára, amelyek tehetséget keresnek, ami pozitív különbséget fog tenni. Kutatóközpontjaink és intézeteink vezető kutatói és hálózata révén olyan tudás forrása vagyunk, amely befolyásolja a holnap üzleti gyakorlatát. Csatoljuk a kapcsolatokat, teremtünk lehetőségeket és eredményeket hozunk létre.

Penn State Értékek

A Penn State-en egy sor alapvető érték segít a közösség tagjainak magatartásában és mindennapi tevékenységeiben. Ezek az értékek a következők:

 • Integritás: Feddhetetlenül és becsületesen járunk el a legmagasabb tudományos, szakmai és etikai normáknak megfelelően.
 • Tisztelet: tiszteletben tartjuk és tiszteletben tartjuk minden ember méltóságát, átfogjuk a civil diskurzust, és elősegítjük a változatos és befogadó közösséget.
 • Felelősségvállalás: Mi felelősségteljesen járunk el, és felelősséggel tartoznak döntéseinkért, intézkedéseinkért és következményeikért.
 • Felfedezés: Új tudást és megértést keresünk és teremtünk, valamint elősegítjük a kreativitást és az innovációt közösségünk, társadalmunk és környezetünk javára.
 • Kiválóság: törekszünk a kiválóságra minden erőfeszítésünkben, mint egyének, egy intézmény és egy vezető a felsőoktatásban.
 • Közösség: Együttműködünk egyetemünk, a közösségek és a világ számára.

Smeal stratégiai prioritások

Az egyetem legfontosabb értékeinek kiterjesztéseként a Smeal elkötelezett egy sor olyan stratégiai prioritás mellett, amelyet arra törekszünk, hogy fenntartsa mindazt, amit egyetemként csinálunk. Tartalmazzák:

 • Rendkívüli oktatás: A Smeal a diploma és a nem-képzési programok portfólióján keresztül elkötelezte magát a diákoknak a kritikus tudással, képességekkel és perspektívával való fegyveresítésére.
 • Kutatás a hatással: A Smeal kari tagjai bőven kutatók és rangsoroltak a világ legjobbjai között. A kollégium központok és intézetek hálózata elősegíti a tudásmegosztást és foglalkozik az üzleti kihívásokkal.
 • Az integritás: A Smeal elkötelezett a tiszteletbeli kódex mellett, és törekszik arra, hogy az etikus vezetést ápolja azzal, hogy kihívja a közösség tagjait, hogy tisztességes és etikus eszközökkel törekedjenek a nagyságra.
 • Sokszínűségnövelés: Stratégiailag az egyedi ötletek felkarolására és a kapcsolatok erősítésére koncentrál, a Smeal folyamatosan olyan kultúrát épít, amely üdvözli, ünnepli és támogatja a sokszínűséget.
 • Fenntarthatóság: A Smeal vezető szerepet töltött be a Penn State egyetemi egységei között a fenntarthatóság, a műveletek oktatási és kutatási megközelítésében.
Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Smeal College of Business, Penn State

A Penn State Smeal ellátási lánc menedzsment koncentráció egy sor olyan kurzusokat tartalmaz, amelyek szakértelmet fejlesztenek ki olyan területeken, mint a beszerzés, a ... [+]

Penn State Smeal MBA - Ellátási lánc menedzsment

A Penn State Smeal ellátási lánc menedzsment koncentráció egy sor olyan kurzusokat tartalmaz, amelyek szakértelmet fejlesztenek ki olyan területeken, mint a beszerzés, a beszerzés, a konverzió és a logisztikai menedzsment, valamint a csatornapartnerekkel való együttműködés.

Ellátási lánc menedzsment kurzus Highlights Stratégiai beszerzés: feltárja a beszerzési stratégia, az e-beszerzés, az ellátási szegmentáció, az együttműködés és a kapcsolattartás menedzsmentjének, valamint a beszerzési stratégiák kidolgozásának és végrehajtásának globális beszerzését. A kurzus különös hangsúlyt fektet az információs technológia stratégiai tervezésére és használatára. Gyártási stratégia: A gyártási, leltározási és helymeghatározási folyamatok közötti kapcsolatok megértésére koncentrál az ügyfélközpontú, többlépcsős ellátási láncokra. Felderíti, hogy a stratégiai döntések, például az informatika, a létesítmény elhelyezkedése és a tömeges testreszabás olyan tervezési döntésekhez kapcsolódnak, mint az előrejelzés és az összehangolt ellátási láncok támogatása. Demand Completion: Fejleszti a stratégiai keret, a vezetési kérdések és a kereslet-teljesítési folyamat tervezésével és végrehajtásával kapcsolatos bevált gyakorlatokat. Különös figyelmet fordítanak az e-képes képességekre, kapcsolatokra és a megfelelő, rugalmas, hatékony kereslet kielégítésére. Az ellátási lánc menedzsment szakának kiemelései ... [-]
Amerikai Egyesült Államok State College
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Smeal College of Business, Penn State

A Penn State Smeal marketingkoncentráció olyan kurzusokat tartalmaz, amelyek célja a fogyasztói magatartás, a márkafejlesztés és a méltányosság, a stratégiai menedzsment ... [+]

Penn state smeal mba - marketing

A Penn State Smeal marketingkoncentráció olyan kurzusokat tartalmaz, amelyek célja a fogyasztói magatartás, a márkafejlesztés és a méltányosság, a stratégiai menedzsment és a kommunikáció keretének, valamint a marketing funkciók és folyamatok fokozására szolgáló ismeretek bővítése.

Marketing kurzus kiemeli Új termékfejlesztés és menedzsment: Az üzleti lehetőség azonosítása, a potenciális ügyfelek igényeinek megértése és új koncepcióból virtuális prototípus kifejlesztése. Fogyasztói magatartás: A pszichológia, a szociológia, a közgazdaságtan és más tudományok elméletei és koncepciói megszerzése, amelyek hasznosak a fogyasztók megértésében és marketingjében. Márkamenedzsment: Vizsgálja meg és érti meg a márkaállomány megtervezésének, tervezésének, mérésének és fenntartásának folyamatát. Marketing Kar kiemelt ... [-]
Amerikai Egyesült Államok State College
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Smeal College of Business, Penn State

A Penn State Smeal finanszírozási koncepció olyan kurzusokat tartalmaz, amelyek pénzügyi elemzésre és tervezésre, pénzügyi eszközök kezelésére szolgálnak, beleértve a ban ... [+]

Penn state smeal mba - pénzügy

A Penn State Smeal finanszírozási koncepció olyan kurzusokat tartalmaz, amelyek pénzügyi elemzésre és tervezésre, pénzügyi eszközök kezelésére szolgálnak, beleértve a bankokat és más intézményeket, valamint a vállalatok és más vállalkozások pénzügyi irányítását.

Pénzügyi kurzus kiemeli Pénzügyi tervezés és vállalati stratégia: Derivatív stratégiák, pénzügyi innováció és modern pénzügyi technikák tanulmányozása és alkalmazása a kockázati kitettség újratervezésére és a stratégiai lehetőségek javítására. Modern portfólió-menedzsment-elmélet és gyakorlat: elméleti alapok és eszközök a befektetési portfólió strukturálásához, kezeléséhez és nyomon követéséhez. Globális Pénzügy: A nemzetközi üzleti pénzügyi problémák elemzése, a fejlődő nemzetközi fizetési rendszerek hatása a vállalkozásokra és a pénzügyi gazdálkodásra a modern multinacionális vállalkozásban. Pénzügyi Kar kiemelt ... [-]
Amerikai Egyesült Államok State College
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Smeal College of Business, Penn State

A Penn State Smeal tanácsadói koncentráció szakértelmet nyújt a szervezet értékelésében és tervezésében, a stratégia kidolgozásában és megvalósításában, a szervezeti veze ... [+]

Penn state smeal mba - tanácsadás

A Penn State Smeal tanácsadói koncentráció szakértelmet nyújt a szervezet értékelésében és tervezésében, a stratégia kidolgozásában és megvalósításában, a szervezeti vezetői képességek fejlesztésében és a projekt- és ügyfél-elkötelezettség menedzselésében.

Tanácsadó kurzus kiemeli Consulting Concentration Intro: Bevezetés a tanácsadási folyamatokba, a diagnózisba és a tervezésbe, valamint az ügyfelek bevonásának menedzselésébe. Stratégiai megvalósítás és szervezeti változás: mérje fel a jelenlegi szervezet közötti hiányosságokat és új stratégiák végrehajtásának vagy a változások végrehajtásának szükségességét; Azonosítása a szakadék leküzdésére. Komplex tárgyalások: Koncepciók és stratégiák kidolgozása a többoldalú tárgyalások elemzésére és végrehajtására. Növekedési és innovációs stratégia: A növekedés és a jövedelmezőség lehetőségeinek azonosítása technológiai és szervezeti innovációk és a piac függetlenül vagy stratégiai partnerekkel. Tanácsadói Kar kiemelt ... [-]
Amerikai Egyesült Államok State College
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Location address
210 Business Building
State College, Pennsylvania, 16802 US