Hivatalos Leírás

Az oktatók és dolgozók Tallahassee International College elismerik, hogy létezünk, mindenekelőtt, hogy a tudás és szolgálni a diákok. Mi szentelt kínál online oktatás, a digitális korszak végzős hallgatók, akik magukévá az információs korban. Úttörő technológia az online oktatási szállítási elkészíti a következő generációs üzleti célú egyének kerüljenek a munkaerőpiacra való teljes megértéséhez a nemzetközi üzleti életben.

Arra törekszünk, hogy folyamatosan javítani minden kedves programok, tantervek és képzési formákban. Ezt úgy lehet elérni a hatékony tanítást és a gyakorlati alkalmazások; technológiai jártasság; kutatás, amely releváns a tanulási misszió a College, beleértve a szellemi hozzájárulás, amely elsősorban előre gyakorlat és fokozza fegyelmi tudás.

Kezdete a kommunikáció korában hozta az interneten az új oktatási formák minden szinten. Az online program a TIC nyújt a diákoknak, mind a négy sarkából a világ, a minőségi oktatás, amely generálja szükséges készségek belépnek a munkaerőpiacra bármely ország.

Az iskolában oktatási lehetőségek minden tanuló számára, függetlenül attól, hogy a származási ország, a társadalmi-gazdasági szinten, és a faji, etnikai, vagy vallási háttérrel. Úgy tartja a politikát nyílt beismerése, hogy az összes képesítéssel rendelkező diák.

Minden diák egy külön egyéniség, aki tiszteletben tartják, mint olyan. Az egyik célkitűzés az egyes kar tagja tiszteletben tartja és előmozdítja a személyiség méltósága és értéke az egyes tanulók. A szolgáltatás által nyújtott iskola kitűnnek egyedi képességét, hogy megfeleljen az igényeinek a diákok elérése kapcsán, különösen céljait. Ennek érdekében minden egyes tagja kar és a kisegítő személyzet hozzájárult a folyamat diákok irányítása. Az iskola végzi a programok tudatos hangsúlyt fel a határokon átnyúló kulturális dimenzióit tanulás.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata: