Tennessee State University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Elkötelezettség a kiválóság, TSU következetesen szerepel US News & World Report "Útmutató Amerika legjobb főiskola" több mint egy tucat éve.

1912-ben alapított

Alapított 1912-ben, Tennessee State University (TSU) egy átfogó, városi, koedukált, szárazföldi támogatás intézményben. A Nashville otthon kétféle helyen, a 500 hektáros főépületben fészkel egy gyönyörű lakóövezetben mentén Cumberland folyó, és a belváros Avon Williams campus ül a városközpont közelében Nashville üzleti és kormányzati negyed.

Történetünk A College of Business egyedülállóan előtt áll a belváros szívében Nashville, mint egy erős, robosztus, és a bővülő oktatási, vállalkozói és a kutatás motor, pozitívan befolyásolják a vállalkozói és gazdasági gobelin Nashville, Tennessee államban, és a világ. Innovatív oktatás, a kutatás középpontjában a kortárs üzleti koncepciók, és a kultúra rögzítve egy szolgáltatás iránti elkötelezettségét és az élethosszig tartó tanulás, a kollégium mintegy 900 graduális és posztgraduális hallgatók készek az elkötelezett és kulturálisan sokszínű kar a globális gazdasági siker.

A TSU Üzleti Főiskola története

Az első üzleti iskola Nashville keresni kettős akkreditáció a legrangosabb akkreditációs testület üzleti iskolák a világon, a Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business (AACSB International) Válogatott a Nashville Scene Magazine 2012-ben, mint az egyik top 3 MBA Programok Nashville-ben. A TSU MBA kínál koncentráció:

Könyvelés Vezetői Információs Rendszerek pénzügy ellátási lánc menedzsment

Nemzetközileg elismert oktatók, mind gazdaság, doktori fokozatok megjelent több mint 400 tudományos munkák az elmúlt 5 évben.

Új együttműködési MBA program Tianjin Műszaki Egyetem Kínában.

A Kollégium szerkesztések, publikál, egy nemzetközi tudományos kiadvány, a Journal of fejlődő területe.

A testület egy state-of-the art Financial Trading Room.

Bachelor of Business Administration diploma:

Könyvelés üzleti adminisztráció információs rendszerek Gazdasági és Pénzügyminisztérium

Új Egyetemi koncentráció: Hospitality Management, International Business globálisan elismert Supply Chain Management graduális és posztgraduális programok két kitüntetett felruházott Székek Kiválósági a számviteli és banki és pénzügyi szolgáltatások.

A testület az erős vállalati és üzleti vezetői támogatást el 5 táblák tanácsadók.

Helyszínek

Nashville

Address
Tennessee State University
3500 John A Merritt Blvd

Nashville, Tennessee, Amerikai Egyesült Államok