The University of Notre Dame, Mendoza College of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Fedezze fel a legendás Advantage ™ Notre Dame Business. Mi kihívás, hogy Kérdezd Több Business ™ , amit fejleszteni a tehetségét, és készüljenek fel a különbség. Érdemes lehet kezelni a márka, a növény vagy az emberek. Érdemes, hogy egy Partner, Egy értékpapír-kereskedő, Egy vállalkozó vagy Vezérigazgatója. Azt akarjuk, hogy ezek a teljesítmények az Ön számára is.

De azt akarjuk, sokkal több az Ön számára, és tőled.

A jövő nagy kihívásaira. És a jövő múlik.

Akár túlterheltek, és csökkent a kihívásokat, vagy hozzon létre értéknövelt megoldásokat a kollektív közösség - ez hol tesz különbséget. a Mendoza College of BusinessÚgy gondoljuk, hogy az oktatási méltó hozzád, és ezeket a kihívásokat kell tanítani, hogyan kell kezelni bonyolult problémákat épségét és erős szokásait szem előtt tartva.

A végén, azt akarjuk, hogy legyen a vezetők, akik a jövőt jobban a kiváltság a pozíciók akkor tart, a döntés, hogy lesz, hogy a forrásokat, hogy fejleszteni és használni, és az emberek, akiknek életét meg érintse meg.

Ez a látomás ágyazva az alapító a University of Notre Dame atya Edward Sorin, CSC, 1842-ben és egy álom, ami ma is, hogy hívja oda a közös szenvedély és az energia, a kar és a személyzet a Mendoza College of Business. A Mendoza College of Business ad otthont elkötelezett tanárok, tudósok, több mint 2400 diák, akik részt vesznek a graduális, posztgraduális és végrehajtó tanulmányok. Fok kínálnak a Mendoza College következők:

Üzleti Adminisztráció Bachelor ügyvezető Master of Business Administration Üzleti Ügyviteli Mester (MBA) Master of Science in Számviteli Mester Nonprofit Administration (MNA)

Mendoza is széles skáláját kínálja egyedi programok a vállalkozások és szervezetek, valamint a tanúsítvány programok a vezetők és nonprofit menedzserek és vezetők. Ezek a programok kínálnak keresztül Executive Education és Nonprofit Professional Development.

Mission Statement Ahhoz, hogy épít egy premier katolikus üzleti iskola, amely elősegíti a tudományos kiválóság, a szakmai hatékonyság és a személyes elszámoltathatóság összefüggésben, amely arra törekszik, hogy hű az eszméit közösség, az emberi fejlődés és az egyéni integritását.

A University of Notre Dame A University of Notre Dame egy független, nemzeti katolikus egyetem található Notre Dame, Ind., Szomszédos város South Bend és körülbelül 90 mérföldre keletre Chicago.

A forrás az egyetem tudományos erőssége a kar. Notre Dame oktatók nyert 36 ösztöndíjak a Nemzeti Alapítvány a humán az elmúlt kilenc évben, több, mint bármely más egyetem az országban.

A Notre Dame, az oktatás mindig is kapcsolódik értékek, köztük élő közösség és az önkéntesség, a közösségi szolgálat. Residence Hall az élet mind a glasgow-i Notre Dame tapasztalat és a forrását az egyetem gazdag hagyománya. A fiatalabb hagyomány, az egyetem Center for Social aggodalmak, szolgál katalizátorként diák önkéntesség. Mintegy 80 százaléka Notre Dame egyetemi hallgatók vegyenek részt valamilyen önkéntes közösségi szolgálat során évig az egyetemen, és legalább 10 százalékos szánni egy vagy több évig a diploma megszerzése után a szolgáltatás az Egyesült Államokban és szerte a világon.

A University of Notre Dame, amely egyike annak a maroknyi valóban nemzetközi egyetem, egy hallgatói szervezet több mint 11.500 diák húzott mind az 50 államban és több mint 100 külföldi országban. A Notre Dame öregdiák-hálózat a legkiterjedtebb a felsőoktatásban, és több mint 270 klub, köztük több mint 40 nemzetközi klub.

Medonza rangsor A Mendoza College of Business elismerték a kiválóság és elkötelezettségét a társadalmi és környezeti felelősség válogatott rangsor jelzik:

  1. között, az ország legjobb egyetemi üzleti iskola --Bloomberg BusinessWeek (2010 - 2014)

    20 között az első amerikai posztgraduális üzleti iskolákban - Bloomberg BusinessWeek (2012)

    15 között legjobb Executive MBA program - Bloomberg BusinessWeek (2013), a The Economist - Melyik MBA? (2013) és a Poets & quants a Vezetők (2014)

    4 országos elsők között számvitel doktori programok - Számviteli jelentés (2013)

A Mendoza College of Business által akkreditált AACSB International és elkötelezett amellett, hogy elfogadják az elveket, a felelősségteljes Management Education (PRME).

Helyszínek

Notre Dame

Address
Mendoza College of Business, University of Notre Dame,
Notre Dame

46556-5646 Notre Dame, Indiana, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket