Hivatalos Leírás

Troy Egyetem egy állami intézmény álló hálózat egyetemen egész Alabama és világszerte. Nemzetközi kiterjedésű, Troy egyetem a különböző oktatási programok, a graduális és posztgraduális szinten a sokszínű hallgatói szervezet a hagyományos, nem hagyományos és az új elektronikus formában. Akadémiai programok által támogatott különböző hallgatói szolgáltatások, amelyek elősegítik a jólétét az egyéni hallgatói. Troy egyetem elkötelezett oktatók és dolgozók támogatása felfedezése és feltárása a tudás és annak alkalmazása az élethosszig tartó sikere a hatékony oktatási, szolgáltatási, kreatív partnerségek, ösztöndíj és a kutatás.

Az intézmény további kínálata:

MBA

Troy University

... [+]

A Master of Business Administration program célja, hogy a hallgatók számára lehetőséget szerezni jártasság általános üzleti menedzsment és döntéshozatali készségek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy végezzen vezetői felelősséget mind a magán-és állami szektorban.

Az MBA program sikeres befejezése eredményeként a diplomásoknak javítaniuk kell a képességüket, hogy erőteljes problémamegoldó készségeket alkalmazzanak a szervezetek stratégiai tervezési folyamatában, és hatékonyan használják az írott és verbális kommunikációs készségeket a problémamegoldó elemzések és ajánlások eredményeinek kommunikálásához .

A számviteli és információs rendszerekben kínált koncentrációk további speciális tanulmányokat nyújtanak a szervezet stratégiai menedzsment folyamatához kapcsolódóan.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Trója
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul