University of Vermont, School of Business Administration

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a University of Vermont School of Business Administration. Elkészítjük a diákokat, hogy váljon felelős vezetők egy dinamikus, összekapcsolt és komplex fenntartható globális gazdaság.

Karunk tagjai excel oktatás, a kutatás és a gyakorlat az adott területeken, és felajánl egy igényes tanterv, amely fejleszti erős mennyiségi és fogalmi tanúskodnak.

UVM School of Business Administration oktatja felelős vezetők a siker komplex, átfogó, több érintett fél és a fenntartható környezet. A diákok és a tanárok szenvedélyesen épület jobb szervezet és egy jobb társadalom.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés 1-year MBAs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

1-year MBA

Egy év Fenntartható Vállalkozói MBA

Campus Nappali 1 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok Burlington

A University of Vermont új fenntartható Vállalkozói MBA (Semba) program felkészíti a diákokat, hogy hozzon létre a nyereséges és fenntartható üzleti lehetőségeket egy olyan világban megy transzformációs változás. [+]

Egyéves Fenntartható Vállalkozás MBA

Ön elégedett meg csupán "minden marad a régiben", vagy van valaki, akit érdekel az üzleti életben megváltoztatni a világot? A University of Vermont új fenntartható Vállalkozói MBA (Semba) program felkészíti a diákokat, hogy hozzon létre a nyereséges és fenntartható üzleti lehetőségeket egy olyan világban megy transzformációs változás. Keresünk emberek, mint te - az emberek nem elégedtek meg a dolgokat, ahogy mindig is történt, a romboló, újítók és jövőbelátó vállalkozó alapította. Vezetők, akik másképp gondolkodnak, és tudom, van egy jobb módja annak, hogy üzleti, és akik készek arra, hogy csatlakozzanak egy üzleti oktatás, amely felkészíti őket, hogy élni másként, ólom másképp és a profit másképp. Már nevezte a fenntartható Vállalkozói MBA és, nos, ez más - nem az MBA-as-usual.... [-]