University of West Georgia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of West Georgia dolgozunk az élet átalakításában és a változó perspektívákban. Az osztályteremben szerzett sikerektől és a választott pályaválasztási területektől a sportágak sikeréhez és az összes főiskolai tapasztalathoz képest az UWG több mint 1100 teljes munkaidős karral és munkatárssal rendelkezik, akik elkötelezettek abban, hogy sikeresek legyenek.

Az UWG évente több mint 12.000 főiskolai és posztgraduális diplomát folytat. A diákok teljes kollégium-élményt élveznek a Carrollton-i campuson, beleértve a lakótermet, az élővilágot, az atlétikai versenyeket és a több mint 150 hallgatói szervezetbe való bejutást.

A The Princeton Review nevű, a legjobb délkeleti főiskolák és Amerika egyik legjobb értékű kollégiumának nevezett nevezetessége University of West Georgia kivételes tudományos színvonalú. 86 tanulmányi programja 43, a főiskolai szinten 29, a mesterképzésben 29, a doktori szinten négy, a bizonyítványi szinten pedig nyolc. Online kurzusok állnak rendelkezésre mind az egyetemi, mind a posztgraduális hallgatók számára, akik rugalmasságot keresnek az időben és a helyszínen.

UWG ad otthont az állam első Honors College-nak, kitüntetett tantervvel. Az egyetem fejlett akadémiája Grúzia az egyetlen, körülbelül 12 amerikai program, amely lehetővé teszi a tehetséges középiskolás diákok számára, hogy egyetemi középiskolai és főiskolai hitelt szerezzenek a campusban élő teljes munkaidős programban.

UWG t a Bizottság a Főiskolák és Iskolák Déli Szövetségének főiskoláiban akkreditálta (1866 Dél-Lane, Decatur, Grúzia 30033-4097; 404-679-4501), és számos tudományos program akkreditálta más rangos ügynökségeket.

114896__SB_0121.jpg

Küldetésnyilatkozat

A University of West Georgia ( UWG ) küldetése az, hogy lehetővé tegye a diákok, a karok és a személyzet számára, hogy teljes mértékben kihasználják az akadémiai elkötelezettség, a támogató szolgáltatások, a szakmai fejlődés és a gondoskodó, hallgatóközpontú közösség által biztosított lehetőségeket. UWG elkötelezett az akadémiai kiválóság és a közösségi elkötelezettség mellett, magas színvonalú egyetemi, diplomás és közösségi programokat kínál az egyetemen, az egyetemeken és az interneten.

UWG , a Grúzia Egyetemi Rendszerének (USG) charter tagja, egy átfogó, SACSCOC VI szint, a Nyugat-Grúzia székhelyű állami egyeteme, több oktatási helyszínnel és erős virtuális jelenlétsel. UWG támogatja a hallgatókat a megfelelő programok teljes fokozatainak teljesítéséhez, a szabad művészetek és a szakmai előkészítés értékeléséhez. A hatékony és innovatív tanítás, a tapasztalati tanulás, az ösztöndíj, a kutatás, a kreatív törekvés és a közszolgálat révén az UWG felkészíti a diplomásokat a tudás megszerzésére és felfedezésére. UWG elkötelezett a meglévő erősségek kiépítésére, valamint a gazdasági fejlődéshez és a regionális, állami és globális igényekhez igazodó egyedi tudományos, kutatási és tantervi programok és szolgáltatások kifejlesztésére, ezáltal az öregdiák számára, hogy felelősségteljesen és kreatív módon hozzájáruljon a XXI. társadalom.

Látomás

A University of West Georgia Amerikában a legjobb átfogó egyetemre törekszik, hiszen a legjobb munkahely, a tanulás és a siker!

értékek

A University of West Georgia intézményi küldetése és mindennapi működése a mi jövőképünket támogató értékrendünk irányítása, amely a legjobb hely a munka, a tanulás és a siker szempontjából.

A teljesítmény értéke nyilvánvaló, hogy elkötelezettek vagyunk diákjaink, munkatársaink és karunk tudományos és társadalmi sikere iránt.

A gondoskodás értéke nyilvánvaló a következetes aggodalomban és a diákok, a személyzet és a kar, valamint a nagyobb közösségek, ahol élünk, és akiket szolgálunk.

Az együttműködés értéke nyilvánvaló a közös kormányzás, a csapatmunka és a kooperatív szellem iránti elkötelezettségünkben, amely a diákokkal, a személyzetgel és a karral, valamint az általunk szolgáltatott közösségekkel való kapcsolatunkat alakítja ki.

Az inkluzivitás értéke nyilvánvalóvá válik a sokszínűségünket, együttműködési szellemünket és az érzelmileg és fizikailag biztonságos mindenki számára üdvözlő egyetem létrehozását.

Az innováció értéke nyilvánvalóvá válik azon elkötelezettségünk iránt, hogy támogassuk a tanulási légkört, amelyben a jövőképünkkel és küldetésünkkel összhangban lévő új módszereket és ötleteket tiszteletben tartják és jutalmazzák.

Az integritás értéke nyilvánvaló abban, hogy elkötelezettek vagyunk szigorú etikai normákkal osztályunkban és irodánkban, egymás iránti magatartásunkban és közösségünk szolgálatában.

A fenntarthatóság értéke nyilvánvaló az ökológiai egyensúly fenntartásának kötelezettségében a tervezésben és a műveletekben, amelyek lehetővé teszik a jövő generációi számára, hogy ugyanolyan vagy jobb minőséget biztosítsanak a jelenlegi munkavállalók és diákok számára.

A bölcsesség értéke nyilvánvaló a tanítás és a tanulás iránti elkötelezettségünkben, amely hangsúlyozza a tudást, hogy pozitívan átalakítsuk munkatársaink és diákjaink életét, valamint javítsuk a világot, amelyben élünk.

Az UWG története

A University of West Georgia történelme gazdag ismeretekkel és növekedéssel gazdagítja 1906-os mezõgazdasági és gépészeti iskolájától a vezetõ egyetemig.

A Carrolltoni negyedik kerületi mezőgazdasági és gépészeti iskola nyitotta meg kapuit a 13-21 év közötti „reálisabb oktatási programok a vidéki fiatalok számára” címmel. Az egykori Bonner ültetvény helyszínét választották, és 110 tanuló vett részt 1908-ban. .

Ahogy a társadalom megváltozott, a grúz és a nemzet oktatási prioritásai is. 1933-ban az A-tól hét

Az evolúció akkor folytatódott, amikor Nyugat-Grúzia 1957-ben négyéves intézmény lett. Ekkor 589 diák vett részt. 1971-re a beiratkozás több mint 6000 diákra nőtt. 1996 őszén az egyetem lett University of West Georgia Állami University of West Georgia . Egyszerűen a University of West Georgia vált 2005-ben, és az első Ph.D. 2012-ben.

Az egyetem fizikai környezete is nőtt. A legutóbbi kiegészítések közé tartozik a legmodernebb ápolási épület, a Centre Pointe Suites, valamint a East Commons lakó- és étkezési komplexum. Az Ingram Könyvtárat nemrégiben felújították, és 2015-ben az UWG Newnan új épületébe költözik a történelmi Newnan Kórház épületében.

Ma az UWG több mint 12.000 hallgatót regisztrál, és több mint 85 tanulmányi programot kínál a Művészetek és Humanitárius Főiskola, a Társadalomtudományi Főiskola, a Tudományos és Matematikai Főiskola, a Richards Üzleti Főiskola, az Oktatási Főiskola és az iskola révén. az ápolás. A Honors Főiskola továbbra is intenzív tanulási lehetőségeket kínál a magas színvonalú diákok számára. A Georgia fejlett akadémiája lehetővé teszi a rendkívüli középiskolai juniorok és idősek számára, hogy az egyetemeken éljenek és tanuljanak, miközben befejezik a középiskolai végzettségüket. UWG Newnan kínál alapvető osztályok, teljes főiskolai diplomát, és diplomás tanulmány. A Douglasville-ben elérhető az üzleti diplomás tanulmányok. A kurzusok a diákok számára is elérhetőek az UWG Online közelében. Az egyetemi ösztöndíjak a főiskolai, mesterképzési, szak- és doktori szinteken kerülnek megrendezésre.

A Nyugat-Georgia Alapítvány és az olyan programok, mint az Éves Alap, az ösztöndíjak, a karfejlesztés, a fejlett technológia és még sok más. A 2014-ben kidolgozott stratégiai terv struktúrát és ütemtervet biztosít a diákok sikerének, az akadémiai sikereknek, a partnerségi sikernek és a működési sikernek az eléréséhez, és lehetővé teszi az egyetem számára, hogy minden kritikus területen mérje hatékonyságát. A misszió és az értékek irányítják az intézményi kultúrát. UWG nemcsak arra törekszik, hogy a legjobb, átfogó egyetemévé váljon a nemzetben, hanem a legjobb munkahely, a tanulás és a siker érdekében.

Helyszínek

Carrollton

University of West Georgia

Address
1601 Maple St, GA
30118 Carrollton, Grúzia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 678-839-5000

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket