Hivatalos Leírás

A Findlay Egyetem rugalmas, előretekintő intézmény, amely folyamatosan törekszik arra, hogy jobban szolgálja a diákokat és a közösséget. A mai gyors tempójú világban a Findlay folyamatosan alkalmazkodik a programokhoz és a tanítási módszerekhez, hogy megfeleljen a mai pályafutásukra készülő jelenlegi hallgatók igényeinek.

A Findlay-i Egyetemen olyan oktatási formák állnak rendelkezésre, amelyek minden korosztálybeli diákot és időigényes életstílust alkalmaznak. A hagyományos hétköznapi órákon túl a Findlay éjjel, hétvégén és online tanfolyamokat kínál.

A Findlay Egyetemnek közel 60 vezetője érettségi érettségi fokozatot nyújt, és nyolc mesterképzést, gyógyszerész doktort és fizikoterápiát ajánl. Szokatlan és jól felismert programok közé tartoznak a lovasoktatás, az állatorvosi elıkészítı állatok (állategészségügy / állatorvosi elıtti orvoslás), a nukleáris medicina technológia, a foglalkozási terápia és a fizikoterápia, valamint a környezetvédelem, a biztonság és a munkahelyi egészségvédelem.

A posztgraduális programok közé tartozik a mesterképzés mestere az oktatásban, a mesterképzés az angol nyelvtanítás második nyelvként (TESOL) és a kétnyelvű oktatásban, az üzleti adminisztráció mestere, az atlétikai tréning mestere, a foglalkozási terápia mestere, a az orvosi asszisztens, az egészségügyi informatika mestere és a környezetvédelmi, biztonsági és egészséggazdálkodási tudományok mestere, valamint a gyógyszertár és a fizikoterápia orvosának orvosa.

A két fokozatú, a tudomány fokozatot vezető befejezési programjait teljes egészében az interneten kínálják: az üzleti menedzsment és a környezetvédelem, a biztonság és az egészségügy. Az MBA, a környezetvédelmi, biztonsági és egészséggazdálkodási tudományok mestere, valamint a művészetek mestere az oktatás területén is teljesen online kínálnak az osztályok mellett az egyetemen.

.

Közel 3700 diák vesz részt a Findlay-ben, ahol több mint 2700 hallgató és közel 1000 végzős hallgató vesz részt. Kb. 1300 diák él az egyetemen az egyetemen.

Körülbelül 340 teljes munkaidőben és részmunkaidőben tanár rendszeres és online osztályokat tanít, diák-tudomány arány 15: 1.

A Findlay Egyetem több mint 388 holdat foglal magában, köztük a 73 hektáros fővárosi egyetemet és hat off-campus létesítményt. Az egyetemek teljes listájának megtekintéséhez kattintson ide.

Lehetőségek bővelkednek a tanulás vezetői és az interperszonális készségek kívül az osztályteremben. A diákok részt vehetnek a közel 100 diákszervezetben, beleértve a különleges érdeklődésre számot tartó klubokat, a hallgatói médiát, a hallgatói kormányt, az előadó-művészeti csoportokat, a szolgáltató klubokat, a tiszteletbeli tiszteletbeli szervezeteket, a lelki életcsoportokat és a görög szertartásokat és testvéri közösségeket. A klubos sportok és a 28 intramurális sport él a versenyszellemben az egyetemen.

A képzőművészetek az egyetemen számos színházi produkcióval, művészeti kiállítással és ének- és hangszeres koncertekkel gazdagodnak, amelyek kreatív üzleteket és diákoktatást kínálnak, valamint a közösség kulturális gazdagodásának forrását.

A Findlay Egyetem 24 interdiszciplináris sportágban vesz részt: 10 férfi (baseball, kosárlabda, cross country, futball, golf, fedett és szabadtéri pálya, labdarúgás, úszás és búvárkodás, tenisz és birkózás); 12 női (kosárlabda, cheerleading, cross country, tánc csapat, golf, lacrosse, softball, labdarúgás, úszás és búvárkodás, tenisz, fedett és szabadtéri pálya és röplabda); és két vegyes sport, nyugati és angol lovas lovaglás.

A Findlay Egyetem tagja a National Collegiate Athletic Association (NCAA) II. Osztályának, és részt vesz a Great Lakes Intercollegiate Athletic Conference (GLIAC) versenyen. Mindkét lovas csapat tagja az Intercollegiate Horse Show Association-nak.

A Findlay Egyetem Findlayban, Ohio államban található, egy kis város, amely kellemes és progresszív. Findlay a Demographics Daily nevű "álomvárosként" lett kijelölve, és az Egyesült Államokban a Site Selection magazin egyik legfontosabb 10 "micropolitan" területét (kisvárost) ismeri. Findlay az egyetlen olyan város, Ohio-ban, amelyet három egymást követő alkalommal, a Colin Powell által alapított Amerika Promise Alliance-nak nevezték el a 100 legjobb ifjúsági közösségért.

Az UF a Felsőoktatási Bizottság és a nemzeti akkreditációs szervezetek akkreditálják a sporttevékenységet, a környezetegészségügyi tudományt és a védelmet, a nukleáris medicina technológiát, a foglalkozási terápiát, a gyógyszertárt, a fizikoterápiát, az orvosi asszisztenst, a szociális munkát és a tanárképzést. Az UF programjait az Ohio Board of Regents engedélyezi.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

1-year MBA

The University of Findlay

A Master of Business Administration program a University of Findlay célja, hogy felkészítse a hallgató készségek lehet közvetlenül alkalmazni a munkahelyen. ... [+]

Master of Business Administration

&nbsp

A Master of Business Administration program a University of Findlay célja, hogy felkészítse a hallgató készségek lehet közvetlenül alkalmazni a munkahelyen. Az integratív jellege a tananyag célja, hogy kapcsolatot elméletet a gyakorlattal, valamint a jelenlegi és felmerülő kérdések, mint a Total Quality Management és a globális versenyképesség.

&nbsp

Küldetés és célok a program

A misszió a Master of Business Administration program célja, hogy a vállalati vezetők, akik lefordítani a tudás a szakmai tevékenységek, amelyek értékes hozzájárulást a globális társadalom. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Findlay
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul

Overview of The University of Findlay

Dr. Ahmed El Zayaty - MBA

John Guagenti - Business Major/MBA

Graduate TESOL/Bilingual Education

Nkiru Georgiana Ujomu - Master of Environmental Safety and Health Management

Environmental, Safety and Occupational Health

Dr. Tim Murphy - Associate Professor and Chair of Environmental, Safety, and Health Management

UF International Discussion

The University of Findlay
Address
1000 North Main Street
45840 Findlay, Ohio, Amerikai Egyesült Államok
Honlap
Telefonszám
+1 419-434-5507