The University of Findlay

Bevezetés

Hivatalos Leírás

The University of Findlay egy rugalmas, előremutató intézmény, amely folyamatosan keresi a hallgatók és a közösség jobb kiszolgálásának lehetőségeit. A mai gyors tempójú világban a Findlay folyamatosan adaptálja a programokat és az oktatási módszereket a jelenlegi hallgatók igényeinek kielégítésére, akik a jövőbeli karriert készítik elő.

Az oktatást a The University of Findlay formátumban kínálják, amely bármilyen életkorú és időben igénybe vett életmódot befogadó hallgatókat képes befogadni. A hagyományos hétköznapi órák mellett a Findlay tanfolyamokat kínál éjjel, hétvégén és online.



The University of Findlay közel 60 fő diplomával rendelkezik érettségi fok, és nyolc mesterfokozatot kínál, gyógyszertári és fizikoterápiás doktorokat. A szokatlan és elismert programok magukban foglalják a lovaskutatást, az állategészségügy előkészítését (állattudomány / pre-állatgyógyászati lehetőség), a nukleáris orvoslás technológiáját, a foglalkozási terápiát és a fizikoterápiát, valamint a környezetvédelmi, biztonsági és munkahelyi egészségügyi irányítást.

A posztgraduális programok közé tartozik a mesterképzés mestere az oktatásban, a mesterképzés az angol nyelvtanítás második nyelvként (TESOL) és a kétnyelvű oktatásban, az üzleti adminisztráció mestere, az atlétikai tréning mestere, a foglalkozási terápia mestere, a az orvosi asszisztens, az egészségügyi informatika mestere és a környezetvédelmi, biztonsági és egészséggazdálkodási tudományok mestere, valamint a gyógyszertár és a fizikoterápia orvosának orvosa.

Két fokozatú végzettséget igénylő programokat, amelyek a természettudományok végzettségéhez vezetnek, teljes egészében online kínálják: üzleti menedzsment és környezetvédelmi, biztonsági és egészségügyi menedzsment. Az MBA, a környezetvédelmi, biztonság- és egészséggazdálkodási tudományok mesterképzőjét, valamint az oktatás művészeteinek mesterképzését szintén online módon kínálják az egyetemen tartott órák mellett.


Közel 3700 diák vesz részt a Findlay-ben, ahol több mint 2700 hallgató és közel 1000 végzős hallgató vesz részt. Kb. 1300 diák él az egyetemen az egyetemen.

Körülbelül 340 teljes munkaidőben és részmunkaidőben tanár rendszeres és online osztályokat tanít, diák-tudomány arány 15: 1.

The University of Findlay több mint 388 hektáros területet foglal magában, beleértve 73 hektáros fő campusát és hat campuson kívüli létesítményét. Az egyetemi létesítmények teljes listájához kattintson ide.

Lehetőségek bővelkednek a tanulás vezetői és az interperszonális készségek kívül az osztályteremben. A diákok részt vehetnek a közel 100 diákszervezetben, beleértve a különleges érdeklődésre számot tartó klubokat, a hallgatói médiát, a hallgatói kormányt, az előadó-művészeti csoportokat, a szolgáltató klubokat, a tiszteletbeli tiszteletbeli szervezeteket, a lelki életcsoportokat és a görög szertartásokat és testvéri közösségeket. A klubos sportok és a 28 intramurális sport él a versenyszellemben az egyetemen.

A képzőművészetek az egyetemen számos színházi produkcióval, művészeti kiállítással és ének- és hangszeres koncertekkel gazdagodnak, amelyek kreatív üzleteket és diákoktatást kínálnak, valamint a közösség kulturális gazdagodásának forrását.



The University of Findlay egyetemi sportokon vesz részt: 10 férfi (baseball, kosárlabda, sífutás, futball, golf, beltéri és kültéri pálya, foci, úszás és búvárkodás, tenisz és birkózás); 12 nő (kosárlabda, pompomlány, sífutó, tánccsapat, golf, lacrosse, softball, foci, úszás és búvárkodás, tenisz, beltéri és kültéri pálya és röplabda); és két vegyes sport, a nyugati és az angol lovassport.

The University of Findlay a Nemzeti Kollégiumi Atlétikai Szövetség (NCAA) II. Divíziójának tagja, és a Nagy-tavak Intercollegiate Atlétikai Konferenciáján (GLIAC) vesz részt. Mindkét lovas csapat tagjai az Intercollegiate Horse Show Association-nek.

The University of Findlay Findlay-ban (Ohio) található, egy kicsi városban, amely kellemes és progresszív. A Findlay-t a Demographics Daily „álomvárosnak” nevezte, és a Site Selection magazin többször is bekerítette az Egyesült Államok tíz legjobb „mikropolitánus” területének (kisvárosok) közé. Findlay az egyetlen Óioio város, amelyet Colin Powell által alapított America's Promise Alliance három egymást követő alkalommal a 100 legjobb ifjúsági közösség közé sorolt.

Az UF a Felsőoktatási Bizottság és a nemzeti akkreditációs szervezetek akkreditálják a sporttevékenységet, a környezetegészségügyi tudományt és a védelmet, a nukleáris medicina technológiát, a foglalkozási terápiát, a gyógyszertárt, a fizikoterápiát, az orvosi asszisztenst, a szociális munkát és a tanárképzést. Az UF programjait az Ohio Board of Regents engedélyezi.

Helyszínek

Findlay

The University of Findlay

Address
1000 North Main Street
45840 Findlay, Ohio, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 419-434-5507