Hivatalos Leírás

A University of Maryland A. James Clark School of Engineering egy premier program közé tartozott a top 25 a világon. Mindössze néhány mérföldre a Washington, DC, a Clark School középpontjában egy konstelláció high-tech vállalatok és a szövetségi laboratóriumok, mely a diákok és a tanárok számára egyedi szakmai lehetőségeket.

A széles spektrumú tudományos programok, köztük a világ egyetlen akkreditált egyetemi tűzvédelmi mérnöki program egészíti ki élénk vállalkozói ökoszisztémát, a korai gyakorlati oktatási tapasztalatokat, és a részvétel a hazai és nemzetközi versenyeken.

A Clark School vezető kutatási fejlesztések a repülőgépipar, biomérnök, robotika, nanotechnológia, katasztrófákkal szembeni ellenálló képesség, az energia és a fenntarthatóság, valamint a számítógépes biztonság területén. Az egyetemes termékkód, hogy műholdas rádió, SMS szöveges üzenetek a beültethető inzulinpumpa, a diákok, a tanárok és öregdiákok mérnöki életet megváltoztató újítások milliói számára.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

UMD's Clark School of Engineering: At the Center of Limitless Opportunities

Over of Professional Masters Programs at the A. James Clark School of Engineering

Dr. George Syrmos - Niche Engineering

University of Maryland, A. James Clark School of Engineering
Address
University of Maryland Office of Advanced Engineering Education 2105 JM Patterson Bldg University of Maryland College Park, MD 20742
College Park, Maryland, Amerikai Egyesült Államok
Honlap
Telefonszám
+1 (301) 405-0362