Hivatalos Leírás

Ahol az álmok válnak törekvései és vágyai válnak eredmények, vagyis a Redlands tapasztalat. Mivel az alapító 1907, Még nem ingott meg a mi ígéret: egy átalakító oktatási környezetben a tudományos szigor és a személyes felelősség, ahol keverednek mit tanulni az osztályteremben életvezetési, amely segít befolyásolja pozitív változás a világban.

Mi Redlands, Ahol a kíváncsiság talál inspirációt; ahol önzetlenség válik szolgáltatást; ahol kis csoportokban vita ösztönzése és a vita szikra betekintést; ahol a kreativitás és az innováció nyitott ajtók és változást él; és ahol a sokszínűség gazdagítja mindannyiunk számára.

Mi Redlands, Ahol többet törődnek, akik akkor lesz, mint aki voltál; ahol vesszük a jó tanulók, és kapcsolja őket nagy emberek.

Mission Statement

A University of Redlands egy privát, független bölcsészettudományi egyetem elkötelezett amellett, hogy a személyre szabott oktatás, amely megszabadítja a tanulókat, hogy világos döntést.

Redlands hangsúlyozza a tudományos szigor, tantervi sokszínűség és innovatív tanítás. Redlands elősegíti a közösség a tudósok, és arra ösztönzi a pluralista fogalma értékek megkérdőjelezésével feltételezések és sztereotípiák mindkét osztályban és tevékenységek. A Redlands oktatás túllép a képzés ügyének fényvisszaverő megértését világunk; ez a lecserélt információk betekintést, a tudástól a jelentését.

Üdvözölve intellektuálisan kíváncsi diákok a különböző vallási, etnikai, nemzeti és társadalmi-gazdasági háttérrel, az egyetem célja, hogy fejlessze a felelős állampolgári részeként a teljes oktatást. Redlands ösztönzi a közösség hangulatát a kivételes lehetőség hallgatói vezetés és interakció. Dolgozó felnőttek, a University kínál innovatív tudományos programok kényelmes helyszínt és időpontot.

Redlands ötvözi bölcsész és szakmai programok, az alkalmazott és elméleti vizsgálata, a hagyományos szakok és saját tervezésű szerződések érettségi. Kis osztályok lehetővé teszik minden diák, hogy részt vegyenek osztály vita, hogy szorosan működjön együtt professzorok, és hogy megkapja a részletes egyéni figyelmet. Redlands marad érzékeny a kortárs társadalmi folyamatok és kihívások a diákokat, hogy kötelezzék el magukat egy életre a tanulás.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:


University of Redlands

Üdvözöljük! Örömünkre szolgál, hogy felajánl egy egyéves MBA nemzetközi diákok számára. Azonos tanterv a mi két éves MBA dolgozó szakemberek számára, ez a gyorsított MBA ... [+]

egyéves MBA

Üdvözöljük! Örömünkre szolgál, hogy felajánl egy egyéves MBA nemzetközi diákok számára. Azonos tanterv a mi két éves MBA dolgozó szakemberek számára, ez a gyorsított MBA jobban megfelel a diákok igényeinek, akik keresik keresni a MBA egy rövidebb idő alatt.

A University of Redlands egy 107 éves, saját bölcsészettudományi egyetem Dél-Kaliforniában. Minden program által akkreditált nyugati Szövetsége iskolák és kollégiumok (WASC). Közel 1800 diák iratkozott be a University School of Business, mintegy fele közülük MBA jelöltek.

A diplomások jelenlegi fizetések közé tartozott a top 30 főiskolák az országban, több sikertörténet a hitel. A hangsúlyt a létrehozása globális polgárokat, a School of Business támogat számos nemzetközi kezdeményezés, beleértve a külföldi tanulmányi programokat világszerte (beleértve a Cambridge, Svédország, Kína és Új-Zéland), éves tavaszi a diákoknak, a globális tanácsadó, az Egyesült Királyságban, és a virtuális együttműködéseket diákok Mexikóban. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Redlands
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

University of Redlands: Why Redlands?

University of Redlands welcomes students from India: Arunabha Chowdhury

University of Redlands welcomes students from India: Mitesh Gala

University of Redlands welcomes students from India: Digvijay Jaiswal