University of Redlands

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ahol az álmok válnak törekvései és vágyai válnak eredmények, vagyis a Redlands tapasztalat. Mivel az alapító 1907, Még nem ingott meg a mi ígéret: egy átalakító oktatási környezetben a tudományos szigor és a személyes felelősség, ahol keverednek mit tanulni az osztályteremben életvezetési, amely segít befolyásolja pozitív változás a világban.

Mi Redlands, Ahol a kíváncsiság talál inspirációt; ahol önzetlenség válik szolgáltatást; ahol kis csoportokban vita ösztönzése és a vita szikra betekintést; ahol a kreativitás és az innováció nyitott ajtók és változást él; és ahol a sokszínűség gazdagítja mindannyiunk számára.

Mi Redlands, Ahol többet törődnek, akik akkor lesz, mint aki voltál; ahol vesszük a jó tanulók, és kapcsolja őket nagy emberek.

Mission Statement

A University of Redlands egy privát, független bölcsészettudományi egyetem elkötelezett amellett, hogy a személyre szabott oktatás, amely megszabadítja a tanulókat, hogy világos döntést.

Redlands hangsúlyozza a tudományos szigor, tantervi sokszínűség és innovatív tanítás. Redlands elősegíti a közösség a tudósok, és arra ösztönzi a pluralista fogalma értékek megkérdőjelezésével feltételezések és sztereotípiák mindkét osztályban és tevékenységek. A Redlands oktatás túllép a képzés ügyének fényvisszaverő megértését világunk; ez a lecserélt információk betekintést, a tudástól a jelentését.

Üdvözölve intellektuálisan kíváncsi diákok a különböző vallási, etnikai, nemzeti és társadalmi-gazdasági háttérrel, az egyetem célja, hogy fejlessze a felelős állampolgári részeként a teljes oktatást. Redlands ösztönzi a közösség hangulatát a kivételes lehetőség hallgatói vezetés és interakció. Dolgozó felnőttek, a University kínál innovatív tudományos programok kényelmes helyszínt és időpontot.

Redlands ötvözi bölcsész és szakmai programok, az alkalmazott és elméleti vizsgálata, a hagyományos szakok és saját tervezésű szerződések érettségi. Kis osztályok lehetővé teszik minden diák, hogy részt vegyenek osztály vita, hogy szorosan működjön együtt professzorok, és hogy megkapja a részletes egyéni figyelmet. Redlands marad érzékeny a kortárs társadalmi folyamatok és kihívások a diákokat, hogy kötelezzék el magukat egy életre a tanulás.

Helyszínek

Redlands

University of Redlands

Address
Redlands, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 909-793-2121

New York

Address
New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

Folyóparti

Address
Folyóparti, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

San Diego

Address
San Diego, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Torrance

Address
Torrance, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Nyugat-Covina

Address
Nyugat-Covina, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Burbank

Address
Burbank, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok