Hivatalos Leírás

A Nemzetközi Intézet küldetése az, hogy értékeket hozzon létre az egyének, a vállalatok és a társadalom számára a következők révén:

 • Gyakorlati, komplex oktatás, amelynek célja a vezetői és szervezeti fejlődés;
 • Alkalmazott kutatások a menedzsment területén;
 • A világ legjobb vezetői gyakorlatainak beépítése az ukrán vállalkozásba;
 • Proaktív, ügyfélorientált oktatási módszerek

IIB értékek

 • Hisszük, hogy a piacgazdaság fő hajtóereje a hatékonyságra való törekvés.
 • Arra törekszünk, hogy növeljük az ukrán gazdaság hatékonyságának szintjét a világ legjobb vezetői tapasztalatainak bevonásával az üzleti gyakorlatba.
 • Garantáljuk programjaink minőségét, amely termelési döntéseket kínál ügyfeleinknek.
 • Arra törekszünk, hogy hatékony legyen mindenben, amit teszünk.

Őszinteség

 • A becsületesség, a bizalom és az együttműködés környezetét ápoljuk, és követjük a magas etikai normákat.
 • Hisszük, hogy az őszinteség az igaz szakmai és egyéni siker elérésének sarokköve.

alkalmasság

 • Kompetenciát és szakszerűséget kínálunk. Arra törekszünk, hogy fokozatosan beépítsük a világ szakmai színvonalát az ukrán vállalkozásba.
 • Felismertük, hogy a magas színvonalú üzleti oktatásnak hozzá kell igazodnia a globális üzleti folyamatok változásához a kulturális és technológiai szempontból.
 • Továbbra is rugalmasak maradunk az üzleti környezetben bekövetkező jelentős változásoknak a tanulmányi folyamatba és a mindennapi szakmai fejlődésbe történő bevonásával.

Együttműködés

 • Kínálunk az integrált termékportfóliót, hogy ügyfeleink számára hatékony megoldásokat kínáljunk.
 • Egyedülálló együttműködést és kölcsönös támogatást nyújtunk annak érdekében, hogy mindkét fél sikerét elérjük. Tevékenységünk és termékeink portfóliójában az együttműködés teljes potenciálját használjuk.

feladatai

 • Mi vagyunk felelősek a programok minőségéért és hatékonyságáért.
 • A társadalmilag felelős megközelítést követjük a demokrácia, a piacgazdaság és a termelékeny gazdasági fejlődés sarokkövévé.

Innováció

 • Határozott meggyőződésünk, hogy a modern világ hatékonysága és versenyképessége függ az innováció megvalósításának képességétől. A gyorsan változó környezet szükségessé teszi az állandó innovatív irányítási változásokat.
 • Termékeinkre innovációt építünk be, követjük a világ legjobb gyakorlatát és saját kutatásainkat.

Történelem

Az International Institute of Business (Nemzetközi Privatizációs és Beruházási és Menedzsment Központ, ICPIM ) az Ukrán Minisztertanács rendelete szerint az Ukrán Közigazgatási Akadémia iroda és non-profit oktatási intézmény Európai Egyetemi Alapítvány. A cél az ukrán oktatási intézmény létrehozása volt, amely megkönnyítené Ukrajna gazdasági reformját az üzleti menedzsment területén nyújtott oktatási szolgáltatások révén. Dr. Henryk Sterniczuk, a New Brunswick Egyetem nemzetközi programigazgatója volt a IIB első elnöke.

A IIB alapítása óta több mint 45 000 szakképzett szakemberre szakosodott: vezetők, értékpapír-brókerek / kereskedők, befektetési vezetők, letétkezelők / nyilvántartók, tulajdon és üzleti értékelők, biztosításmatematikusok, fizetésképtelenségi vezetők és mások.

1996

Nemzetközi Intézet az üzleti iskola № 1

Nemzetközi Intézet üzleti részt vett egy felmérés által nyújtott EDUNIVERSAL és elismerte, Business School № 1 hitelességét a piacon az üzleti oktatás Ukrajnában és a nemzetközi befolyás. A felmérés célja, hogy objektív információkat szolgáltasson az egyetemek nemzetközi befolyásáról a különböző nemzetközi ambíciók és hatások szintjével kapcsolatban, ami lehetővé teszi, hogy a 9 földrajzi övezet mindegyikében a legjobb lehetőségeket válasszák.

2017

IIB programot indított el általános MBA karusszel modell. Az MBBA-akkreditáció megerősítése (MBA-k egyesülete, London, Egyesült Királyság).

karok

A magasan képzett és tapasztalt, különböző háttérrel rendelkező professzorok csoportja híres ukrán és külföldi szakemberekből áll, akik kiterjedt oktatási, kutatási és tanácsadási tapasztalatokkal rendelkeznek, és egyedülálló tanulási környezetet teremtenek a program résztvevői szakmai és egyéni növekedésének biztosítására.

Program oktatási nyelve:
 • Orosz
 • Ukrán

Az intézmény további kínálata:

EMBA

International Institute of Business, Business School (IIB)

Az Executive MBA program célja a növekvő vállalkozások fenntartható fejlődésének előmozdítása az üzleti menedzsment szisztematikus megközelítésén keresztül, amely a válla ... [+]

A végrehajtó MBA célközönsége tapasztalt vezetőkből áll, akik megpróbálják bővíteni üzleti lehetőségeiket, többek között:

üzlettulajdonosok;Vezérigazgató és felsővezetők.

Kezdete: 20.11.19

Programformátum: 5 napos modulok, havonta egyszer, szerdától vasárnapig. A program időtartama: 21 hónap. Programozási nyelv: orosz, ukrán.

Az Executive MBA program teljes költsége 2019 - 489 900 UAH .

A korai madár regisztrációs ára:

449 900 UAH 2016.06.10-ig

469 900 UAH 2016.10.10-ig

Az Executive MBA program tanulmányozása eredményeként Ön megszerezni fogja az alábbiakat:

Stratégiai gondolkodás és képesség a helyes döntések meghozatalára, a "Gondolj globálisan, lokálisan járjon el" elv alapján.Képesség hatékonyan kezelni az üzleti környezet kihívásait.Számos árnyalatok és módszerek ismerete a vállalat sikeres fejlesztéséhez.Professzionális interakció üzleti szinten és barátságos kapcsolatok az ukrán és a külföldi cégek felső szintű vezetésével.... [-]
Ukrajna Kijev
November 2019
Orosz,Ukrán
Részidős oktatás
21 hónap
Campus
Bővebben magyarul

MBA

International Institute of Business, Business School (IIB)

Nemzetközi MBA egy kettős diploma program egyedülálló érték ajánlat Ukrajnában. Ezt a Nemzetközi Üzleti Intézet ukrán üzleti iskolája hajtja végre a vezető osztrák üzleti ... [+]

Kinek:

A Ukrajna és külföldön egyaránt tevékenykedő vállalatok vezetői és tulajdonosai.

Szállítási mód:

Tanulási modul (szemtől-szembe): 5 nap (havonta egyszer - szerdától vasárnapig, 9:30 - 16:45).

Intermoduláris idő alatt: online osztályok és házi feladatok.

A program időtartama:

Kezdés - 2019. november 20.

Befejezés - 2021. december

Dokumentumok a program befejezésekor:

A Business School «Nemzetközi Üzleti Intézet» által kiadott Executive MBA Diploma

Diplomurkunde (Innsbruck Vezetői Központ)

Bizonyítvány az MBA-k szövetségétől

Tandíj:

A nemzetközi МВА program teljes költsége 13900 EURO 124 000 UAH.... [-]

Ukrajna Kijev
November 2019
Orosz,Ukrán,Angol
Részidős oktatás
25 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
International Institute of Business, Business School (IIB)

Az Általános MBA program a Nemzetközi Intézet üzleti programja a fiatal vezetők és a vezetők, részt vesz a döntéshozatali területen a különböző ágazatokban és funkcionáli ... [+]

Az Általános MBA program a Nemzetközi Intézet üzleti programja a fiatal vezetők és a vezetők, részt vesz a döntéshozatali területen a különböző ágazatokban és funkcionális szférában mind a fontos nemzeti és nemzetközi vállalatok és a cégek a kis és közepes méretű vállalkozás.

A hallgatóknak kínált modulok a gyakorlati ismeretek és készségek rendszerének kialakítására irányulnak, amelyek szükségesek a hazai és nemzetközi üzleti trendek megértéséhez, a vállalat alapvető problémáinak megoldásához és a hatékonyság növeléséhez. az adminisztratív funkciók teljesítése az üzleti környezet magas turbulenciájának feltételei között.... [-]

Ukrajna Kijev
Kérj Információt
Orosz,Ukrán
Részidős oktatás
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul

International Institute of Business, Business School (IIB)