Hivatalos Leírás

A Nemzetközi Intézet küldetése az, hogy értékeket hozzon létre az egyének, a vállalatok és a társadalom számára a következők révén:

 • Gyakorlati, komplex oktatás, amelynek célja a vezetői és szervezeti fejlődés;
 • Alkalmazott kutatások a menedzsment területén;
 • A világ legjobb vezetői gyakorlatainak beépítése az ukrán vállalkozásba;
 • Proaktív, ügyfélorientált oktatási módszerek

IIB értékek

 • Hisszük, hogy a piacgazdaság fő hajtóereje a hatékonyságra való törekvés.
 • Arra törekszünk, hogy növeljük az ukrán gazdaság hatékonyságának szintjét a világ legjobb vezetői tapasztalatainak bevonásával az üzleti gyakorlatba.
 • Garantáljuk programjaink minőségét, amely termelési döntéseket kínál ügyfeleinknek.
 • Arra törekszünk, hogy hatékony legyen mindenben, amit teszünk.

Őszinteség

 • A becsületesség, a bizalom és az együttműködés környezetét ápoljuk, és követjük a magas etikai normákat.
 • Hisszük, hogy az őszinteség az igaz szakmai és egyéni siker elérésének sarokköve.

alkalmasság

 • Kompetenciát és szakszerűséget kínálunk. Arra törekszünk, hogy fokozatosan beépítsük a világ szakmai színvonalát az ukrán vállalkozásba.
 • Felismertük, hogy a magas színvonalú üzleti oktatásnak hozzá kell igazodnia a globális üzleti folyamatok változásához a kulturális és technológiai szempontból.
 • Továbbra is rugalmasak maradunk az üzleti környezetben bekövetkező jelentős változásoknak a tanulmányi folyamatba és a mindennapi szakmai fejlődésbe történő bevonásával.

Együttműködés

 • Kínálunk az integrált termékportfóliót, hogy ügyfeleink számára hatékony megoldásokat kínáljunk.
 • Egyedülálló együttműködést és kölcsönös támogatást nyújtunk annak érdekében, hogy mindkét fél sikerét elérjük. Tevékenységünk és termékeink portfóliójában az együttműködés teljes potenciálját használjuk.

feladatai

 • Mi vagyunk felelősek a programok minőségéért és hatékonyságáért.
 • A társadalmilag felelős megközelítést követjük a demokrácia, a piacgazdaság és a termelékeny gazdasági fejlődés sarokkövévé.

Innováció

 • Határozott meggyőződésünk, hogy a modern világ hatékonysága és versenyképessége függ az innováció megvalósításának képességétől. A gyorsan változó környezet szükségessé teszi az állandó innovatív irányítási változásokat.
 • Termékeinkre innovációt építünk be, követjük a világ legjobb gyakorlatát és saját kutatásainkat.

Történelem

Az International Institute of Business (Nemzetközi Privatizációs és Beruházási és Menedzsment Központ, ICPIM ) az Ukrán Minisztertanács rendelete szerint az Ukrán Közigazgatási Akadémia iroda és non-profit oktatási intézmény Európai Egyetemi Alapítvány. A cél az ukrán oktatási intézmény létrehozása volt, amely megkönnyítené Ukrajna gazdasági reformját az üzleti menedzsment területén nyújtott oktatási szolgáltatások révén. Dr. Henryk Sterniczuk, a New Brunswick Egyetem nemzetközi programigazgatója volt a IIB első elnöke.

A IIB alapítása óta több mint 45 000 szakképzett szakemberre szakosodott: vezetők, értékpapír-brókerek / kereskedők, befektetési vezetők, letétkezelők / nyilvántartók, tulajdon és üzleti értékelők, biztosításmatematikusok, fizetésképtelenségi vezetők és mások.

1996

Nemzetközi Intézet az üzleti iskola № 1

Nemzetközi Intézet üzleti részt vett egy felmérés által nyújtott EDUNIVERSAL és elismerte, Business School № 1 hitelességét a piacon az üzleti oktatás Ukrajnában és a nemzetközi befolyás. A felmérés célja, hogy objektív információkat szolgáltasson az egyetemek nemzetközi befolyásáról a különböző nemzetközi ambíciók és hatások szintjével kapcsolatban, ami lehetővé teszi, hogy a 9 földrajzi övezet mindegyikében a legjobb lehetőségeket válasszák.

2017

IIB programot indított el általános MBA karusszel modell. Az MBBA-akkreditáció megerősítése (MBA-k egyesülete, London, Egyesült Királyság).

karok

A magasan képzett és tapasztalt, különböző háttérrel rendelkező professzorok csoportja híres ukrán és külföldi szakemberekből áll, akik kiterjedt oktatási, kutatási és tanácsadási tapasztalatokkal rendelkeznek, és egyedülálló tanulási környezetet teremtenek a program résztvevői szakmai és egyéni növekedésének biztosítására.

Program oktatási nyelve:
Orosz
Ukrán

Az intézmény további kínálata:

EMBA

International Institute of Business, Business School (IIB)

Az Executive MBA program célja a növekvő vállalkozások fenntartható fejlődésének előmozdítása az üzleti menedzsment szisztematikus megközelítésén keresztül, amely a válla ... [+]

A végrehajtó MBA célközönsége tapasztalt vezetőkből áll, akik megpróbálják bővíteni üzleti lehetőségeiket, többek között:

üzlettulajdonosok;Vezérigazgató és felsővezetők.

Kezdete: 20.11.19

Programformátum: 5 napos modulok, havonta egyszer, szerdától vasárnapig. A program időtartama: 21 hónap. Programozási nyelv: orosz, ukrán.

Az Executive MBA program teljes költsége 2019 - 489 900 UAH .

A korai madár regisztrációs ára:

449 900 UAH 2016.06.10-ig

469 900 UAH 2016.10.10-ig

Az Executive MBA program tanulmányozása eredményeként Ön megszerezni fogja az alábbiakat:

Stratégiai gondolkodás és képesség a helyes döntések meghozatalára, a "Gondolj globálisan, lokálisan járjon el" elv alapján.Képesség hatékonyan kezelni az üzleti környezet kihívásait.Számos árnyalatok és módszerek ismerete a vállalat sikeres fejlesztéséhez.Professzionális interakció üzleti szinten és barátságos kapcsolatok az ukrán és a külföldi cégek felső szintű vezetésével.... [-]
Ukrajna Kyiv
November 2019
Részidős oktatás
21 hónapok
Campus
Bővebben magyarul

MBA

International Institute of Business, Business School (IIB)

Nemzetközi MBA egy kettős diploma program egyedülálló érték ajánlat Ukrajnában. Ezt a Nemzetközi Üzleti Intézet ukrán üzleti iskolája hajtja végre a vezető osztrák üzleti ... [+]

Kinek:

A Ukrajna és külföldön egyaránt tevékenykedő vállalatok vezetői és tulajdonosai.

Szállítási mód:

Tanulási modul (szemtől-szembe): 5 nap (havonta egyszer - szerdától vasárnapig, 9:30 - 16:45).

Intermoduláris idő alatt: online osztályok és házi feladatok.

A program időtartama:

Kezdés - 2019. november 20.

Befejezés - 2021. december

Dokumentumok a program befejezésekor:

A Business School «Nemzetközi Üzleti Intézet» által kiadott Executive MBA Diploma

Diplomurkunde (Innsbruck Vezetői Központ)

Bizonyítvány az MBA-k szövetségétől

Tandíj:

A nemzetközi МВА program teljes költsége 13900 EURO 124 000 UAH.... [-]

Ukrajna Kyiv
November 2019
Részidős oktatás
25 hónapok
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
International Institute of Business, Business School (IIB)

Az Általános MBA program a Nemzetközi Intézet üzleti programja a fiatal vezetők és a vezetők, részt vesz a döntéshozatali területen a különböző ágazatokban és funkcionáli ... [+]

Az Általános MBA program a Nemzetközi Intézet üzleti programja a fiatal vezetők és a vezetők, részt vesz a döntéshozatali területen a különböző ágazatokban és funkcionális szférában mind a fontos nemzeti és nemzetközi vállalatok és a cégek a kis és közepes méretű vállalkozás.

A hallgatóknak kínált modulok a gyakorlati ismeretek és készségek rendszerének kialakítására irányulnak, amelyek szükségesek a hazai és nemzetközi üzleti trendek megértéséhez, a vállalat alapvető problémáinak megoldásához és a hatékonyság növeléséhez. az adminisztratív funkciók teljesítése az üzleti környezet magas turbulenciájának feltételei között.... [-]

Ukrajna Kyiv
Március 2020
Részidős oktatás
18 hónapok
Campus
Bővebben magyarul