The University of Hawaii, Shidler College of Business Vietnam

Bevezetés

Hivatalos Leírás

85391_85325_banner1180x290.jpg

A Hawaii Egyetem, a Shidler College of Business elnyerte az első osztályú Executive MBA programot, amely felkészíti, irányítja és felkészíti a vietnami vezetőket, akik fel kívánják növelni vezetési és vezetési képességeiket. Ez VEMBA ( Vietnam Executive MBA ) néven ismert. A VEMBA Hanoi 2001-ben kezdte meg első kohortját, és 2007-ben bővült a HCMC-re.

Webhely: href = "http://www2.shidler.hawaii.edu/vemba

Ez a 21 hónapos, executive formátumú program lehetővé teszi a Hanoiban vagy Ho Si Minh-városban, Vietnamban élő résztvevők számára, hogy a teljes munkaidős vezetői pozíciókat megtartsák, miközben fokozatot szereztek. A hallgatók egy olyan integrált, modern tantervből tanulnak, amely magába foglalja a legfontosabb üzleti diszciplínákat a legmodernebb üzleti gyakorlatokkal, beleértve az innovációt és a vállalkozást, az információs technológiák kezelését és az e-üzleti tevékenységet, az ellátási lánc menedzselését, a vagyonkezelést és a márkaépítést. Minden osztályt Vietnámban tartanak, egy opcionális nyári tanulmányt a Hawaii Egyetemen a Manoa-n Honolulu-ban, Hawaii-ban, az USA-ban. A program legfontosabb jellemzője a Business Practicum projekt, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy valós életet folytassanak.

134056_800ALUMNISTUDENTS.png

A vietnami MBA vezetők programja már roppant sikeresnek bizonyult számos diplomás karrier előmozdításában az elmúlt 18 évben Vietnamban. A Vietnamban és az egész világon működő gazdasági ágazatokban több mint 800 öregdiákkal kulcsfontosságú üzleti pozíciókat tölt be. A vietnami MBA vezetők számára az egyik legértékesebb üzleti hálózatot kínál.

Így a University of Hawaii, MBA a vezetők a vietnami diplomások képesek lesznek bizonyítani, hogy a bizalom és a készségek, hogy versenyezni a felső vezetői pozíciókat, nem csak Vietnamban, de bárhol a világon.

Néhány tény:

  • Ez az egyetlen AACSB akkreditált program Vietnamban. Az AACSB-t 1916-ban alapították az USA-ban, hogy akkreditációt biztosítson az üzleti iskoláknak. Alapító tagjai közé tartozik a Columbia Egyetem, a Cornell Egyetem, a Harvard Egyetem, a Chicagói Egyetem, az Illinois Egyetem, a Pennsylvania Egyetem, a Yale Egyetem és más neves egyetemek az Egyesült Államokban. Ismeretes, hogy az üzleti iskolák kevesebb mint 5% -a tartja ezt az elit akkreditációt. A szövetség nem minden tagja akkreditált.
  • 2019-ben, az USA News & World Report „Nemzetközi üzleti” rangsorában, Shidler a 18. helyen van, és olyan iskolák között szerepelt, mint az UC Berkeley, az USC, a Michigan University, a New York University és a Pennsylvania Egyetem.
  • A globális egyetemek legmagasabb tudományos rangsorában, melyet a Center for World University rangsor 2018-2019 időszakában hajtott végre, a Hawaii Egyetem a Manoa-n a világ 18 000 egyeteméből 306-ra rangult. Ez a csodálatos helyezés az UH-Manoát az egyetemek legmagasabb 1,7% -ában helyezi el. A Harvard Egyetem a világ első számú helyezett, ezt követte a Stanford Egyetem a 2. helyen és a Massachusetts Institute of Technology a 3. szám alatt.

Két képzési hely Vietnamban Hanoi és Ho Chi Minh City . Azt is választhatja, hogy tanulmányozza két nyári kurzus Honolulu , Hawaii, USA.

Tanterem címe: Suite 312, 3. emelet, Irodaház, Tower C, N04 - UDIC komplexum, Hoang Dao Thuy utca, Thanh Xuan kerület, Hanoi, Vietnam

Helyszínek

Hanoi

Address
Suite 312, 3rd Floor, Office Center, Tower C
N04-UDIC Complex, Hoang Dao Thuy Street

Hanoi, Hanoi, Vietnam

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket