The University of Hawaii, Shidler College of Business Vietnam

Bevezetés

Hivatalos Leírás

85391_85325_banner1180x290.jpg

A Hawaii Egyetem, a Shidler College of Business elnyerte az első osztályú Executive MBA programot, amely felkészíti, irányítja és felkészíti a vietnami vezetőket, akik fel kívánják növelni vezetési és vezetési képességeiket. Ez VEMBA ( Vietnam Executive MBA ) néven ismert. A VEMBA Hanoi 2001-ben kezdte meg első kohortját, és 2007-ben bővült a HCMC-re.

Honlap: http://shidler.hawaii.edu/vemba

Ez a 21 hónapos, executive formátumú program lehetővé teszi a Hanoiban vagy Ho Si Minh-városban, Vietnamban élő résztvevők számára, hogy a teljes munkaidős vezetői pozíciókat megtartsák, miközben fokozatot szereztek. A hallgatók egy olyan integrált, modern tantervből tanulnak, amely magába foglalja a legfontosabb üzleti diszciplínákat a legmodernebb üzleti gyakorlatokkal, beleértve az innovációt és a vállalkozást, az információs technológiák kezelését és az e-üzleti tevékenységet, az ellátási lánc menedzselését, a vagyonkezelést és a márkaépítést. Minden osztályt Vietnámban tartanak, egy opcionális nyári tanulmányt a Hawaii Egyetemen a Manoa-n Honolulu-ban, Hawaii-ban, az USA-ban. A program legfontosabb jellemzője a Business Practicum projekt, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy valós életet folytassanak.

MBA a Vezetők Vietnamban program már bizonyítottan rendkívül sikeres előrelépés sok diplomások karrierje az elmúlt 18 év Vietnamban. Több mint 700 öregdiákkal, akik kulcsfontosságú üzleti pozíciókat töltenek be minden gazdasági ágazatban Vietnamból és világszerte, az MBA a vezetők számára Vietnam egyik legértékesebb üzleti hálózata.

Így a University of Hawaii, MBA a vezetők a vietnami diplomások képesek lesznek bizonyítani, hogy a bizalom és a készségek, hogy versenyezni a felső vezetői pozíciókat, nem csak Vietnamban, de bárhol a világon.

Néhány tény:

  • Ez az egyetlen AACSB akkreditált program Vietnamban. Az AACSB-t 1916-ban alapították az USA-ban, hogy akkreditációt biztosítson az üzleti iskoláknak. Alapító tagjai közé tartozik a Columbia Egyetem, a Cornell Egyetem, a Harvard Egyetem, a Chicagói Egyetem, az Illinois Egyetem, a Pennsylvania Egyetem, a Yale Egyetem és más neves egyetemek az Egyesült Államokban. Ismeretes, hogy az üzleti iskolák kevesebb mint 5% -a tartja ezt az elit akkreditációt. A szövetség nem minden tagja akkreditált.
  • 2018-ban az amerikai hírek
  • A globális egyetemek legmagasabb tudományos rangsorában, melyet a Center for World University rangsor 2018-2019 időszakában hajtott végre, a Hawaii Egyetem a Manoa-n a világ 18 000 egyeteméből 306-ra rangult. Ez a csodálatos helyezés az UH-Manoát az egyetemek legmagasabb 1,7% -ában helyezi el. A Harvard Egyetem a világ első számú helyezett, ezt követte a Stanford Egyetem a 2. helyen és a Massachusetts Institute of Technology a 3. szám alatt.

Két képzési hely Vietnamban Hanoi és Ho Chi Minh City . Azt is választhatja, hogy tanulmányozza két nyári kurzus Honolulu , Hawaii, USA.

Tanterem címe: Suite 312, 3. emelet, Irodaház, Tower C, N04 - UDIC komplexum, Hoang Dao Thuy utca, Thanh Xuan kerület, Hanoi, Vietnam

Helyszínek

Hanoi

Address
Suite 312, 3rd Floor, Office Center, Tower C
N04-UDIC Complex, Hoang Dao Thuy Street

Hanoi, Hanoi, Vietnam