Africa University - Zimbabwe

Bevezetés

Hivatalos Leírás

"Üdvözlet és üdvözlet az Afrikai Egyetemen, a Hope School of Dreams-völgyben!

Az Afrikai Egyetem az Egységes Metodista Egyház Általános Konferenciájának cselekvésével az afrikai kontinensen az első és egyetlen teljesen akkreditált felsőoktatási intézmény. Ez a csodálatos intézmény az afrikai püspököknek az egész Afrikába irányuló egyetemi felhívására válaszul alakult, hogy ösztönözze a diákjainak szellemi, erkölcsi, etikai és szellemi növekedését.

Az afrikai kontinensen működő Egységes Metodista Egyház felsőoktatásának kiemelt küldetése, az Afrikai Egyetem továbbra is igaz az integrált, virágzó és békés Afrikának tartós pán-afrikai vízióhoz. Az afrikai Egyetem pán-afrikai tervezésű, és otthont ad a diákok, a kar és a személyzet több mint 28 afrikai országban. Ennek a sokszínűségnek köszönhetően, amely erősebb, mint valaha, az Africa University egy olyan hely, ahol Afrikában minden nap történik.

Az Africa University magántulajdonú intézmény, amely önkormányzati és független. Az Afrikai Egyetemen egy nemzetközi igazgatótanács irányítja az afrikai, európai és észak-amerikai érdekelt feleket.

Az egyetem kínál több mint 50 élvonalbeli egyetemi és posztgraduális programokat, amelyek középpontjában Afrika elengedhetetlen szükségleteinek kielégítésére, mint az élelmiszer-biztonság, a közegészségügy javítása, a béke, a felelősségteljes kormányzás és a fenntartható gazdasági növekedés. Az alábbi Főiskolákból, az Egészségügyi Főiskolából, a Mezőgazdaságból és a Természettudományi Főiskolákból származó okleveleket, diplomákat és bizonyítványokat adunk ki; Üzleti, béke, vezetés és kormányzás, valamint a társadalomtudományi, teológiai, bölcsészettudományi és oktatási kollégium.

Az Egyesült Egyetem hitelméleti elképzelése, elkötelezettsége és fellépése, valamint a különböző partnerek és baráti társaságok befektetése révén az afrikai egyetem világszínvonalú tudományos kiválósági központként és választási intézményként alakult Afrika vezetői fejlődéséhez.

Örömmel meghívjuk Önt, hogy virtuális túrát szervezzen gyönyörű egyetemünkön és tanúskodjon azon törekvéseink eredményeiről, hogy intézményi küldetésünket diverzifikáljuk közösségeink igényeinek kielégítésére innovatív ötletekkel és megoldásokkal. Remélem, hogy inspirálnának arra, hogy velünk tanulhassunk, vagy támogassuk ezt a dinamikus beruházási projektet Afrikában.

Köszönöm."

Prof. M. Furusa
Afrika Egyetem kancellárhelyettes

Küldetés, látomás és értékek


Látomás/>

Az Africa University arra törekszik, hogy világszínvonalú egyetemessé váljon az afrikai vezetői fejlődés számára.


Küldetés/>

Az Afrikai Egyetem küldetése, hogy egy pán-afrikai környezetben nyújtson minőségi oktatást, amelyen keresztül a személyek általános és szakmai tudást és készségeket szerezhetnek, lelki érettségben növekedhetnek, erkölcsi erkölcsi értékeket, etikát és vezetői képességeket alakíthatnak ki.


értékek/>

 • Tudományos kiválóság
 • Istenfélő
 • becsületesség
 • professzionalizmus
 • Sokféleség
 • Ubuntu

AU a számok szerint

 • 1500 kínált tanfolyam
 • 1:20 Tanár-hallgatói arány
 • 26 Képviselt országok
 • 7000 képzett vezetõ
 • 30% -os pénzügyi támogatás
 • 99% Wifi lefedettség

Helyszínek

Mutare

Address
Africa University
P.O Box 1320

Mutare, Manicaland tartomány, Zimbabwe