Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 16 Üzleti Tanulmányok  (EMBA) Programok ban ben Üzleti menedzsment 2023

16 EMBA Programok ban ben Üzleti menedzsment 2023

overview

Megszerzése után a főiskolai diploma, sok diák belépnek a kiválasztott karrier területén a vágy, hogy végül tovább az oktatás. Az EMBA program jellemzően egy diák munkatapasztalatát és arra épít, hogy a tudás megszerzését a kiválasztott karrier területén.

Mi az EMBA a Business Management-ben? Úgy tervezték, hogy felkészítse a hallgatókat a vezetői szerepek az üzleti világban, ez a program gyakran a hallgatók speciális ismerete témák, mint a stratégia, menedzsment elmélet és marketing technikák. Minden kurzus jellemzően a hallgatók nagyobb megértést, hogy az üzleti globálisan működik, és hogyan kell navigálni a karrier területén a sikeres stratégia és végrehajtási eljárások.

Sok készséget lehet művelni az egész EMBA üzleti menedzsment program. Míg az erős kommunikációs készségek hasznosnak bizonyulhatnak mind szakmailag, mind személyesen, a vezetői képességek segíthetik a diákokat abban, hogy munkavállalói kilátásokként kiemelkedjenek, és végül munkahelyi előmenetelhez vezethetnek. A kritikus gondolkodású készségek is bizonyulhatnak szükségesnek az üzleti világban.

Általában két évet vesz igénybe az EMBA program teljesítése, de az árak az iskolák között különböznek. Minden egyetemnek saját programjai és díjai vannak, így a költségek drasztikusan eltérőek lehetnek.

Miután az EMBA üzleti menedzsment jogosult a diákok számos érdekes pályára. Sokan használják tapasztalataikat és ismereteiket, hogy üzleti vezetők vagy a meglévő vállalatok vezérigazgatói legyenek, míg másik inkább saját céget indítanak. Néhányan pályafutásukat marketing menedzserek, adatelemzők vagy üzleti tanácsadók választják. Azok, akik inkább a pénzügyminisztériumban dolgoznak, néha kompenzációs menedzserként dolgoznak. A projektvezetők, vállalati toborzók vagy hirdetési vezetők is rendelkezésre állhatnak.

A technológia gyors bővülésével az online osztályok népszerűbbek, mint valaha. Az órák távolról történő megtartása segítheti a tanulókat abban, hogy rugalmasan egyensúlyozzák az iskolát az életükhöz. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

read_more

filters

  • EMBA
  • Üzleti tanulmányok
  • Üzleti menedzsment
fields_of_study
  • Üzleti tanulmányok (16)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format