Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 56 Üzleti Tanulmányok  (EMBA) Programok ban ben Üzleti tanulmányok ban ben Amerikai Egyesült Államok 2023

56 EMBA Programok ban ben Üzleti tanulmányok ban ben Amerikai Egyesült Államok 2023

overview

Az üzleti tanulmányok során a hallgatók elsajátíthatják az üzleti területen szükséges ismereteket és készségeket. A tantárgyak között megtaláljuk a számvitelt, közgazdaságtant, a szervezési tanulmányokat, az üzleti etikát és a marketinget.

Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

Miután megszerezted az üzleti egyetemi diplomádat, és már jelentős gyakorlati tapasztalattal rendelkezel, a következő lépés az Executive MBA (EMBA). A képzés ötvözi az alapokat, mint a pénzügy, a számvitel és a marketing a vezetőképzéssel, így magas szintű vezetői és ügyvezetői állások nyílnak meg előtted.

read_more

filters

  • EMBA
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Üzleti tanulmányok
fields_of_study
  • Üzleti tanulmányok (56)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format