Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 2 Üzleti Tanulmányok (EMBA) Programok ban ben Innováció 2024

2 EMBA Programok ban ben Innováció 2024

Áttekintés

EMBA jelentése ügyvezető Masters in Business Administration. Ez egy Masters posztgraduális diplomát kifejezetten a dolgozó szakemberek számára, amelynek célja, hogy a diákok megkapják a Masters amelyet két év múlva még mindig dolgozik teljes munkaidőben.

&nbsp

Mi az EMBA az innováció? Diákok, akik befejezni ezt a korszerű szak lesz felszerelve tudás alapvető területeken stratégiai, pénzügyi, marketing, könyvelés. Program résztvevői tovább élesíteni a vezetői képességek, és megtanulják a hatékony szervezet vezetése. A diákok tanítják a teljes vállalkozásra kiterjedő perspektívát, és ezt a tudást, hogy törekedjenek a karrier a felső vezetés és a vezetés.

&nbsp

Egy EMBA az Innovációs tanítja a diákokat, hogyan lehet az ötleteket le a földre, és hogyan kezeljük minden szempontból a növekvő vállalkozások.Ez egy jó diploma tanulási készségek szükségesek a sikerhez a vezető pozícióját a különböző iparágakban, vagy mint a feje a saját cég.

&nbsp

EMBA fok úgy tervezték, hogy kell kitölteni a két év, így a tandíj és az egyéb költségeket kell kiszámítani. A teljes költség kereső foka között változik intézmények, de gyakran jelenlegi munkáltatók hajlandóak chip és segít támogatni a költségek mértéke.

&nbsp

Diplomások EMBA az Innovációs gyakran megy, hogy indítsanak saját start-up cégek és fuss kisvállalkozások a különböző területeken. Néhány iskola segít hallgatóknak az első indítás, így nekik szakértői útmutatást és az iskolai környezetben, ahol kap a gondolatot le a földre. Más területeken, ahol a diplomás talál munkát magában foglalja a marketing és menedzsment, mind a területeken, ahol tudnak venni elkötelezettségüket az új ötleteket, hogy egy kész közönség.

&nbsp

Ismerkedés az EMBA az Innovációs internetes kínál számos előnye van. Itt lehet tanulni szerint a saját ütemezése, ami ideális azoknak, akik dolgoznak, ugyanakkor. Online osztályok is lehetővé teszi, hogy részt vegyen egyetemek a világ elhagyása nélkül otthon kényelmét. Más diákok inkább egy iskolai környezetben. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • EMBA
 • Üzleti tanulmányok
 • Innováció
Szakirányok
 • Üzleti tanulmányok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Kapcsolódó tanulmányi területek