Keystone logo

4 EMBA Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Közgazdaságtan 2024

Szűrők

Szűrők

 • EMBA
 • Közgazdasági tanulmányok
 • Közgazdaságtan
Szakirányok
 • Közgazdasági tanulmányok (4)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  EMBA Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Közgazdaságtan

  Az üzleti menedzserként (EMBA) üzleti alapú posztgraduális diploma elsősorban a magasabb szintű munkahelyi hallgatók számára tervezett. A legtöbb pályaválasztás a pályafutásuk középső szakaszában van. Ez a fokozat hasonló a rendszeres MBA programhoz, de rugalmasabb ütemtervet kínálhat a teljes munkaidős hallgatók számára.

  Mi az EMBA a gazdasági tanulmányok terén? Ez egy rendkívül sokoldalú posztgraduális diploma, amely általában arra összpontosít, hogy a hallgatók felszerelése készségek gazdasági előrejelzés és módszerek az üzleti elemzés. Gazdasági tanulmányi diákként tipikusan tanulmányozza a vállalkozás és a gondozás, a munka és a gazdagság, a pénz és a kamatok, valamint az adósság alapjait. Ön is többet tudhat meg arról, hogy a kormány milyen szerepet játszik a gazdaságban. Egy tipikus tananyag magában foglalhat olyan tanfolyamokat, mint például a hálózatos gazdaságra vonatkozó stratégiák, matematikai közgazdaságtan, makrogazdasági elmélet és elemzés, erőforrás- és környezetgazdálkodás, valamint az üzleti gazdaságtan.

  Az EMBA a gazdasági tanulmányok megtanulják, hogyan lehet jobban megfogalmazni és kutatni egy problémát vagy témát. Növelheti hatékonyságát és képességeit az iskolázott döntések meghozatalában. A gyakorlat segítségével növelheti a hálózati készségeket is. Mindezek a tulajdonságok hasznosak a személyes törekvésekben is. A hálózatépítés segíthet növelni a baráti köredet, és a gyors és hatékony döntések meghozatala remek élettapasztalat.

  Számos tényező befolyásolja a tandíj költségeit egy EMBA program, amely középpontjában a gazdasági tanulmányok. Kutasson bármilyen érdeklődésre számot tartó programot, és forduljon közvetlenül az egyetemhez a költségekkel kapcsolatos részletesebb információkért. Fontolja meg az ösztöndíjak és egyéb pénzügyi segélyek igénylését, ha szükséges.

  A helyi, nemzeti és nemzetközi gazdaságokat megértő üzleti vezetők iránti igény meglehetősen magas. Ezért, mint EMBA a gazdasági tanulmányokat végző, akkor folytatni széles körű pozíciókat: gazdasági előrejelző, marketing kutatási tanácsadó, árazási elemző, globális vezető, kisvállalkozás tulajdonos vagy pénzügyi elemző. Lehet, hogy megtalálja a megfelelő irányítási lehetőségeket számos ágazatban, beleértve a banki, pénzügyi, kormányzati és biztosítási.

  Ha érdekel az Executive Master of Business Administration a gazdasági tanulmányok, akkor választhat online és on-campus programok a világ minden tájáról. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.