Keystone logo

2 EMBA Programok ban ben Marketing tanulmányok Marketing Marketing és értékesítés 2024

Szűrők

Szűrők

  • EMBA
  • Marketing tanulmányok
  • Marketing
  • Marketing és értékesítés
Szakirányok
  • Marketing tanulmányok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

EMBA Programok ban ben Marketing tanulmányok Marketing Marketing és értékesítés

Az EMBA, vagy Executive Master of Business Administration, egy változata egy MBA, amely általában célja, hogy ellát az egyének, akik már sok a szakmai tapasztalat az üzleti területen. A legalkalmasabb azoknak az embereknek, akik megváltoztatják a karrierjüket, vagy előrelépnek a jelenlegi munkájukban.

Mi az EMBA marketing és értékesítés? Ez a fokozat segíthet a termékek és szolgáltatások értékesítése és értékesítése művészetének alapos megértésében. A marketing és az értékesítés az üzleti világ egyik alapvető eleme lehet, és az EMBA megszerzésével egyre jobban fel kell készülnie arra, hogy elméleteket és elveket alkalmazzon a való világban. Bár nagy valószínűséggel az értékesítési szempontokra összpontosít, sokat tanulhat az üzleti tevékenység egészéről.

Ennek az érettségnek a megszerzésével megismerheti az értékesítés és a marketing munkáját, amely segíthet a megalapozott döntések meghozatalában a mindennapi életben. Ön is jobb vezetővé válhat és stratégiákat tanulhat az idő rendezésére szervezett, hatékony módon.

Sok tényező befolyásolhatja, hogy mennyi lesz az EMBA költsége. Hasznos lehet, hogy megvizsgálja a különböző lehetőségeket, hogy megnézze, mi működik a legjobban az Ön számára.

Az EMBA marketing és értékesítési lehet nyitni sok ajtót az üzleti életben. Ezzel a fokozattal valószínűleg egy cégnél dolgozik, esetleg vezető vagy más magas szintű pozícióban. Lehetséges munkahelyek lehetnek márkavezetők vagy értékesítési menedzserek. Ezen pozíciók egyikében Ön felelős lehet a vállalat értékesítésének és bevételének növelésében és irányításában. Ön is jogosult lehet a marketing igazgatója vagy üzletfejlesztési menedzsere számára.

Számos lehetőség lehet arra, hogy az online EMBA-t vagy egy hagyományos iskolát kereshesse. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.