Keystone logo
41 North Business School

41 North Business School

41 North Business School

Bevezetés

ABOUT ÜZLETI ISKOLA

Az északi rész új, magán és önálló, ami egyedülállóvá tesz minket Törökországban. Elkötelezettek vagyunk az üzleti gyakorlat javítására a digitális átalakítási korban. Célunk, hogy olyan tanulókat szolgáljunk, akik hisznek egy soha véget nem érő tanulási élményben, a vezetésben és a személyes életben.

41 Észak-DBA, Executive MBA és Digitális Kiválósági Posztgraduális Tanúsítvány. Az északi régió a digitális kor vezető szerepére, az új technológiák értékelésére és kezelésére összpontosít. Az iskola interdiszciplináris diskurzusplatformot kíván biztosítani a társadalom, az üzleti élet és az egyetemek között.

118472_118331_ExecutiveMBAScholarship_1024_680-09.png

Egyéni programok

Ha jelenleg dolgozik, és nem akarja elhagyni a munkáját, de magasabb pozícióra törekszik? Készen állsz a digitalizálásra? Mit jelent a mesterséges intelligencia (AI) és a robotika az Ön vállalkozása számára? Úgy érzi, hogy sürgős külső és szakértői segítségre van szükség? Ha igen, a 41 North a megfelelő partner.

Az északi együttműködés a legfelsőbb nemzetközi intézményekkel a legújabb és legmodernebb oktatási / tanulási környezet megteremtése érdekében, és a kreatív vezetői stílusokra összpontosít; digitalizálja az üzleti és a munkahelyi menedzsment-fejlesztés kevert változatait.

  • Isztambul már az East Gateway városa
  • Partnerintézményeink közé tartozik a Grenoble Ecole de Management (GEM-France) és az Európai Menedzsment és Technológiai Iskola (ESMT-Berlin), amelyek mindegyike rendelkezik az AACSB, az EQUIS és az AMBA ritka és áhított hármas koronával. A kreatív vezetés központja (CCL-Greensboro, Brüsszel, Moszkva) befejezi a triót.
  • A GEM EMBA, az ESMT Executive Education és a CCL vezetői programjai Isztambulban közel 50% -kal alacsonyabb árakat mutatnak, mint Európában. Ugyanolyan mértékű, ugyanolyan tartalom, azonos képesítés, sokkal kevesebb költség!
84890_41North.png

A HELYI HELYEKRŐL

ISTANBUL ÜZLETI KÖZTÁRSASÁG

Az Isztambulban, a kontinensek kereskedelmének középpontjában álló 41 North Business School inspirálja és segíti a vezetőket abban, hogy szerezzenek a szükséges készségeket ahhoz, hogy modern vezetővé váljanak. 41 North Business School , a világ vezető iskoláival együttműködve a technológia és az innováció területén, stb. Találjon meg minket, ahol East találkozik Westkel, a 41. északi szélesség mentén.

Egy üzleti iskola és vezetői képzési intézmény a Business District Isztambul szívében. A FERKO aláírási épület a boldog tervek összessége.

41 North Business School Isztambulban - Levent:

  • A Boszporusz európai oldalán

  • Körülvették a globális cégközpontot

  • Modern bevásárlóközpontok, éttermek, galériák, koncerttermek és előadóközpontok.

A mi campusunk könnyen megközelíthető utakon és földalatti járdákon keresztül, amelyek metrobuszok, metró- és gyalogos összeköttetések biztosítását szolgálják. Ezen túlmenően a campus maximalizálja termelékenységét a tanulókörnyezet élvezetesebbé tételét a helyszíni szolgáltatásokkal, mint például az elektromos járműtöltési pontok parkolóhelyek, üzleti concierge szolgáltatások, kávézók, éttermek és élénk parkok a társadalmi tevékenységek számára.

A VEZETŐSÉGRŐL

Hisszük, hogy a vezetés egyaránt művészet és tudomány, amely magában foglalja nemcsak racionális megközelítés használatát, hanem érzelmi kapcsolatot is.

Tanulási tapasztalat

A tanulási folyamatok és a kapcsolódó technológia drasztikusan megváltozott az elmúlt tíz évben. Ez már nem elegendő ahhoz, hogy időről időre összegyűjtsék a vezetőket, képessé kell őket tenni arra, hogy a nyertes előadások valós időben és a munkahelyen legyenek.

Helyszínek

  • Istanbul

    Assembly Ferko Signature Büyükdere Cad. 175, Levent, 34394, Istanbul

Kérdések